Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με life agent ο οποίος συνδέθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου ....έγραψα το κειμενάκι οου είχε παραθέσει ένα από εδώ μέσα στο φόρουμ (για να εξαιρέσω από το να δίνονται τα δεδομένα μου σε χρηματοπιστωτικές εταιρίες) και στο καπάκι με ενημέρωσε ότι ενημερώθηκε τομοροφιλ μου και όλα οκ.......

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κάποια χρήματα στη revolut και θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Η revolut δε κρατάει κάποια προμήθεια. Η Πειραιώς θα μου κρατήσει; Αλλιώς μέτα ανάληψη από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dgeorgiboy είπε

Καλησπέρα! Έχω κάποια χρήματα στη revolut και θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Η revolut δε κρατάει κάποια προμήθεια. Η Πειραιώς θα μου κρατήσει; Αλλιώς μέτα ανάληψη από ποια τράπεζα μπορώ να κάνω;

€4 εισερχόμενο έμβασμα, €3 ανάληψη από Πειραιώς (ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά, το έκανα όταν άρχισε η Revolut να στέλνει για ταυτότητες κλπ).

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω ενα ποσο σε δολλαρια στο balance του Paypal. Επειδη θελω να το μετατρεψω σε ευρω αλλα οχι με την ισοτιμια της Paypal, μπορω να τα στειλω leopay και απο εκει revolut και να τα μετατρεψω στη revolut σε ευρω?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ripmachineisback είπε

Καλησπέρα,

Εχω ενα ποσο σε δολλαρια στο balance του Paypal. Επειδη θελω να το μετατρεψω σε ευρω αλλα οχι με την ισοτιμια της Paypal, μπορω να τα στειλω leopay και απο εκει revolut και να τα μετατρεψω στη revolut σε ευρω?

άμα το paypal Δεν ειναι αμερικανικό Δεν Μπορείς να τραβήξεις σε USD 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ripmachineisback είπε

Καλησπέρα,

Οχι δεν μπορείς

Δημοσ.

Παιδιά όταν πριν λίγες εβδομάδες μας ζητούσε η revolut ξανά ταυτότητες για ταυτοποίηση, είχα ανεβάσει το διαβατήριο. Κάποια στιγμή είχα μιλήσει στο chat και μου είχαν πει ότι ο λογαριασμός είναι ΟΚ. Αλλά ποτέ δεν πήρα κάποια ειδοποίηση από την εφαρμογή ότι έγινε ταυτοποίηση και όλα είναι ΟΚ. Με όσους γνωστούς μίλησα σε όλους ήρθε και ειδοποίηση. Υπάρχει κάποιος άλλος που δεν του έχει έρθει ειδοποίηση? 

Δημοσ.

πως μπορω να εμφανισω τον "οδηγο" για επαληθευση ταυτοτητας; μου το πεταει καποιες φορες που μπαινω στην εφαρμογη αλλα εκεινη την ωρα δεν εχω μπροστα μου τα εγγραφα και το αναβαλω προσωρινα.

καποια στιγμη πατησα να το κανω αλλα δεν αποκριθηκε. παλι εξαφανιστηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...