Sherlock_7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Σύνδεσα τη virtual κάρτα στο PayPal και μου τράβηξε 1 λίρα και 1 δολάριο ενώ έχω μόνο ευρώ μέσα. Περίεργο λίγο. Ξέρει κανείς αν θα μου τα επιστρέψει; Έκανα κανονικά confirm με τον τετραψήφιο κωδικό.
asdfnikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Σύνδεσα τη virtual κάρτα στο PayPal και μου τράβηξε 1 λίρα και 1 δολάριο ενώ έχω μόνο ευρώ μέσα. Περίεργο λίγο. Ξέρει κανείς αν θα μου τα επιστρέψει; Έκανα κανονικά confirm με τον τετραψήφιο κωδικό. θα στα επιστρέψει. 1
greekn1c Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Joe22 είπε Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ. Συνδέσου στο paypal σου και μετά πάτα εδώ --> https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 2
gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 11:13 ΠΜ, gokuthelegend είπε Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Να ενημερώσω ότι τελικά η κάρτα μου ήρθε σήμερα, με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στης 26/11, δηλαδή 8 μέρες μετά. 1
Sherlock_7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική;
nightwalker1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; με ταχυδρομείο την στέλνουν, να τσεκάρεις στην πόρτα σου, παράθυρο η γραμματοκιβώτιο. Εμένα μου ήρθε σε 4 μέρες
gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; Εμένα μου ήρθε με απλό ταχυδρομείο, χωρίς καν να είναι συστημένο ή έστω με κάποιο αριθμό αποστολής. Ευτυχώς εδώ που μένω είμαστε χωριό και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, και γνωρίζω προσωπικά και το άτομο που δουλεύει στο ταχυδρομείο, οπότε μου τον έφερε κατευθείαν τον φάκελο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Επειδή την έχω παραγγείλει κι εγώ, θα με πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε η κάρτα από τη μεταφορική; Είναι μικρός ο φάκελος, μην ανησυχείς.
loyros13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 11:40 ΠΜ, Joe22 είπε Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ. θα πας στο forum myphone και στο πρώτο post υπάρχει το link μόνο έτσι μου δουλεύει, ακόμη και copy paste μετά δεν μου ανοίγει. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 1
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μια ερώτηση, έκανα αγορά από ebay που ήταν σε λίρες, πλήρωσα με revo και επιλογή αλλαγής συναλλάγματος και επειδή ακυρώθηκε η παραγγελία έγινε refund σε λίρες. Γιατί δεν έγινε επιστροφή σε ευρώ;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Απλο^^ Γιατί το εβαυ λίρες πήρε λίρες επέστρεψε 1
Funny__boy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 5:38 ΜΜ, soiramk είπε €3 από ATM της Πειραιώς. 2.5 στην Eurobank ✌️
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, theo93 είπε Μια ερώτηση, έκανα αγορά από ebay που ήταν σε λίρες, πλήρωσα με revo και επιλογή αλλαγής συναλλάγματος και επειδή ακυρώθηκε η παραγγελία έγινε refund σε λίρες. Γιατί δεν έγινε επιστροφή σε ευρώ; Σε συμφέρει γιατί η λίρα έχει ανέβει τις τελευταιές μέρες 1
theo93 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε συμφέρει γιατί η λίρα έχει ανέβει τις τελευταιές μέρες Είναι πολύ μικρό το ποσό, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν το άλλαξε πάλι η revo, σας ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από theo93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα