asdfnikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Σας απορρίπτουν τις πληρωμές τα POS της εθνικής ή μόνο σε μένα γίνεται; Με Revolut Visa να φανταστώ;
Zerg13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να πληρωσω με Revolut στην Σουηδια που παω. Προλαβαινω να την παραλαβω; 28/12 φευγω. Να την ζητησω; Ποσο καιρο κανει να φορτισει μετα που θα κανω εμβασμα; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13
john5757 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 καλησπέραμ θελω να στείλω 600 ευρο στη revolut απο εθνική για μελοντικες αγορές κυρίως απο bangood και alliexpress. Τι είναι καλύτερα τώρρα που έπεσε λιγο το δολαριο, να τα στείλω σε ευρό η σε δολαρια. Ή να τα στε΄λω σε ευρο και μεσα απο τη revolut να τα μετατρέψω σε δολάρια?
turbat0s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, john5757 είπε Τι είναι καλύτερα τώρρα που έπεσε λιγο το δολαριο, να τα στείλω σε ευρό η σε δολαρια. Φαντάζομαι δεν έχεις λογαριασμό σε δολάρια στην Εθνική, συνεπώς είναι αδύνατον να στείλεις δολάρια.
darkmatinee Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, asdfnikos είπε Με Revolut Visa να φανταστώ; MasterCard
john5757 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 οχι δεν έχω λογαριασμό σε δολαρια αλλα μου δίνει την επιλογή η εθνική
zananiro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, john5757 είπε καλησπέραμ θελω να στείλω 600 ευρο στη revolut απο εθνική για μελοντικες αγορές κυρίως απο bangood και alliexpress. Τι είναι καλύτερα τώρρα που έπεσε λιγο το δολαριο, να τα στείλω σε ευρό η σε δολαρια. Ή να τα στε΄λω σε ευρο και μεσα απο τη revolut να τα μετατρέψω σε δολάρια? Ευρώ να τα στείλεις. Και δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά μετατροπή. Θα την κάνει αυτόματα η revolut όταν κάνεις τις αγορες. @Zerg13 Σε φυσιολογική περίοδο ίσως προλάβαινες να παραλάβεις, μια εβδομάδα κάνει συνήθως. Αυτή την περίοδο το θεωρώ αδύνατο. Φυσικά αυτή είναι δική μου εκτίμηση. Βέβαια δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πλέον κάνεις top up από την ελληνική σου κάρτα και τα λεφτά στέλνονται στη revolut σε δευτερόλεπτα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από zananiro
Zerg13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, zananiro είπε Ευρώ να τα στείλεις. Και δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά μετατροπή. Θα την κάνει αυτόματα η revolut όταν κάνεις τις αγορες. @Zerg13 Σε φυσιολογική περίοδο ίσως προλάβαινες να παραλάβεις, μια εβδομάδα κάνει συνήθως. Αυτή την περίοδο το θεωρώ αδύνατο. Φυσικά αυτή είναι δική μου εκτίμηση. Βέβαια δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πλέον κάνεις top up από την ελληνική σου κάρτα και τα λεφτά στέλνονται στη revolut σε δευτερόλεπτα. Να βαλω premium; Μπορω να φυγω ευκολα μετα τον 1 μηνα; Γιατι σου δινει δωρο express devivery την καρτα
asdfnikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, darkmatinee είπε MasterCard γενικά στα pos της εθνικής προσπαθώ με την revolut visa που έχω ανέπαφα και πάντα με πετάει απόρριψη με κωδικό 105. Δεν εμφανίζεται καν η συναλλαγή στην revolut . Μίλησα με το support και ακρη δεν έβγαλα έλεγαν δουλεύει κανονικά η κάρτα κτλπ. όντως σε άλλα pos δουλεύει κανονικά στης εθνικής όμως δεν περνάει με τίποτα η visa. H Mastecard όμως περνάει κανονικά.
darkmatinee Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, asdfnikos είπε γενικά στα pos της εθνικής προσπαθώ με την revolut visa που έχω ανέπαφα και πάντα με πετάει απόρριψη με κωδικό 105. Δεν εμφανίζεται καν η συναλλαγή στην revolut . Μίλησα με το support και ακρη δεν έβγαλα έλεγαν δουλεύει κανονικά η κάρτα κτλπ. όντως σε άλλα pos δουλεύει κανονικά στης εθνικής όμως δεν περνάει με τίποτα η visa. H Mastecard όμως περνάει κανονικά. Αυτό που λες μου το κάνεις με την MasterCard. Σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι με 55€ και ενώ δέχτηκε το πιν μετά έβγαλε απόρριψη.
zananiro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να βαλω premium; Μπορω να φυγω ευκολα μετα τον 1 μηνα; Γιατι σου δινει δωρο express devivery την καρτα Βασικά και απλή κάρτα μπορείς να πάρεις και να επιλέξεις express delivery, απλά θα πληρώσεις μεταφορικά. Αναφέρει μέχρι 4 εργάσιμες παράδοση, μπορεί και να προλαβαίνεις οριακά αν το κάνεις τώρα και τη στείλουν αύριο ή μεθαύριο ώστε να την έχεις μέχρι την Πέμπτη. Μία άλλη εναλλακτική αν δεν προλάβει να έρθει η φυσική κάρτα είναι να ανοίξεις λογαριασμό και να φτιάξεις μια virtual κάρτα. Αυτό γίνεται άμεσα. Μετά τη συνδέσεις με Google Pay ή apple pay και πληρώνεις με το κινητό ανέπαφα αν έχει NFC. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από zananiro 1
asdfnikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Αυτό που λες μου το κάνεις με την MasterCard. Σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι με 55€ και ενώ δέχτηκε το πιν μετά έβγαλε απόρριψη. Σε κανένα απόλυτος POS της εθνικής δεν περνάει η Visa που έχω. Μετα την επιλογή για το νόμισμα χρέωσης πετάει απόρριψη. Προσπάθησα να το εξηγήσω στο support άλλα είναι σαν να μιλάω κινέζικα σε γερμανό Ειναι ανάλογα και σε ποιον agent θα πέσεις και τι γνώσεις έχει.
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που παρατηρώ με τις visa της revolut είναι πως από prepaid αλλάζουν σταδιακά σε debit και infinity. Πλαστική δεν έχω αλλά η μια virtual είναι prepaid και η disposable από prepaid γίνεται infinity. Είμαι περίεργος να δω σε τι θα αλλάξει μετά.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, john5757 είπε οχι δεν έχω λογαριασμό σε δολαρια αλλα μου δίνει την επιλογή η εθνική Πρόσεχε γιατι θα σε γδάρει η ετε
Zerg13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zananiro είπε Βασικά και απλή κάρτα μπορείς να πάρεις και να επιλέξεις express delivery, απλά θα πληρώσεις μεταφορικά. Αναφέρει μέχρι 4 εργάσιμες παράδοση, μπορεί και να προλαβαίνεις οριακά αν το κάνεις τώρα και τη στείλουν αύριο ή μεθαύριο ώστε να την έχεις μέχρι την Πέμπτη. Μία άλλη εναλλακτική αν δεν προλάβει να έρθει η φυσική κάρτα είναι να ανοίξεις λογαριασμό και να φτιάξεις μια virtual κάρτα. Αυτό γίνεται άμεσα. Μετά τη συνδέσεις με Google Pay ή apple pay και πληρώνεις με το κινητό ανέπαφα αν έχει NFC. Μπορω να φυγω ευκολα απο το premium? Μεσα στον μηνα. Εχτρα χρεωση αν φυγεις στον πρωτο μηνα; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα