Doubt Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, runner69 είπε και η Ν26 το υποστηρίζει Δωρεάν; Αν είναι έτσι, στέλνεις από τη μια στην άλλη έμβασμα σε δευτερόλεπτα. Να κυκλοφορεί το χρήμα που λένε..
runner69 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, Doubt είπε Δωρεάν; Αν είναι έτσι, στέλνεις από τη μια στην άλλη έμβασμα σε δευτερόλεπτα. Να κυκλοφορεί το χρήμα που λένε.. Ναι δωρεαν ηταν οταν το ειχαν ανακοινωσει οι τραπεζες. Πιστευω να παραμενει δωρεαν.
MixMasteR Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Παιδιά εναλλακτική της Revolut χωρίς να ζητάει Αφμ υπάρχει;
minotavros Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δηλαδή θα μπούμε αυτόματα στη revolut Bank όσοι δεν έχουν μπει?
g_mateo Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Για μεταφορά χρημάτων στη ρέβολουτ, υπάρχει χρέωση από την εθνική;
vagstef Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, lyk_an είπε Σε δύο-τρεις μέρες κλείνω μήνα από την παραγγελία για νέα κάρτα και ακόμα δεν Να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα επειδή μεσολαβούσαν Πάσχατα και να παραγγείλω εκ νέου; 🤔 Μπορει να έπαιξε ρόλο το Πάσχα. Πάντως μίλησε μαζί τους πρώτα. Συνήθως έρχεται αρκετά πιο νωρίς απ όσο λεει
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, g_mateo είπε Για μεταφορά χρημάτων στη ρέβολουτ, υπάρχει χρέωση από την εθνική; Θα κάνεις topup που είναι δωρεαν 1
George! Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Στις 29/4/2022 στις 11:13 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Γερμανία προφανώς, αφου το ΙΒΑΝ είναι Γερμανικο... Η διαδικασία μεταφοράς από iban σε iban γίνεται με τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω(μεταφορά->διεθνείς αποστολές) από το μενού που φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, George! είπε Η διαδικασία μεταφοράς από iban σε iban γίνεται με τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω(μεταφορά->διεθνείς αποστολές) από το μενού που φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω; ναι 1
mobile_32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Τώρα που μεταφερθήκαμε στη νέα τράπεζα της revo μου ζητάει εκ νέου πιστοποίηση στοιχείων. Την είχα κάνει κανονικά όταν τα είχαν ξανά ζητήσει. (Υ.Σ.: και εμένα άργησε πολύ να έρθει η κάρτα, μεσολάβησε και το Πάσχα, αλλά τελικά ήρθε. Είναι ένας μικρός άσπρος τετράγωνος φάκελος, δείτε μήπως έχει παρά πέσει σε κανένα διπλανό γραμματοκιβώτιο κτλ) 1
runner69 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, mobile_32 είπε Τώρα που μεταφερθήκαμε στη νέα τράπεζα της revo μου ζητάει εκ νέου πιστοποίηση στοιχείων. Την είχα κάνει κανονικά όταν τα είχαν ξανά ζητήσει. Εχει καταντησει αηδια πια αυτο με τις πιστοποιησεις καθε τρεις και λιγο. Και στην curve τα ιδια μου ξαναζητανε πιστοποιηση ενω ειχα κανει κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, runner69 είπε Εχει καταντησει αηδια πια αυτο με τις πιστοποιησεις καθε τρεις και λιγο. Και στην curve τα ιδια μου ξαναζητανε πιστοποιηση ενω ειχα κανει κανονικά. Καθε χρονο θα γινει, ειναι υποχρέωση τους
runner69 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Καθε χρονο θα γινει, ειναι υποχρέωση τους Από πού έχει γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο πιστοποίηση; Είναι τρελό αυτό έτσι και γίνει. Στις τράπεζες άντε να το καταλάβω για επικαιροποιηση του εκκαθαριστικού αλλά εκ νεου πιστοποίηση σου σπάει τα ουμπαλα δεδομένου ότι δεν γίνεται πάντα επιτυχής με την πρώτη.
Doubt Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, runner69 είπε Από πού έχει γίνει υποχρεωτικό για κάθε χρόνο πιστοποίηση; Είναι τρελό αυτό έτσι και γίνει. Στις τράπεζες άντε να το καταλάβω για επικαιροποιηση του εκκαθαριστικού αλλά εκ νεου πιστοποίηση σου σπάει τα ουμπαλα δεδομένου ότι δεν γίνεται πάντα επιτυχής με την πρώτη. Ταυτοποίηση λέγεται. Κι εμένα υπερβολή μου φαίνεται η ετήσια.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Καθε χρονο θα γινει, ειναι υποχρέωση τους Απο που προκύπτει οτι είναι υποχρέωση η ετήσια επικαιροποίηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα