definitio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το δίπλωμα το δέχονται αρκεί να ειναι το τελευταίο σε στιλ πιστωτικής, τα ροζ τα απορρίπτουν Σε στυλ πιστωτικής (ροζ ωστόσο) έχω κι εγώ και τους ανέβασα...αλλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να εγκριθεί & "για το καλό μου" πρέπει να μπλοκάρουν κάθε συναλλαγή & να μείνω με το άγουρο/αγγούρι στο μεσοδιάστημα. (όχι ότι τη χρησιμοποιούσα τελευταία, ευτυχώς δλδ, αλλά συνιστά οριστική απόδειξη για μένα πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω, εκτός αν επιζητώ περισσότερο δράμα στη ζωή μου) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από definitio
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, definitio είπε Σε στυλ πιστωτικής (ροζ ωστόσο) έχω κι εγώ και τους ανέβασα...αλλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να εγκριθεί & "για το καλό μου" πρέπει να μπλοκάρουν κάθε συναλλαγή & να μείνω με το άγουρο/αγγούρι στο μεσοδιάστημα. (όχι ότι τη χρησιμοποιούσα τελευταία, ευτυχώς δλδ, αλλά συνιστά οριστική απόδειξη για μένα πως δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω, εκτός αν επιζητώ περισσότερο δράμα στη ζωή μου) Εγω δεν εχω περιθώρια να με μπλοκάρουν, οποτε δεν το διακινδυνεύω γιατι την χρησιμοποιώ καθημερινά και υπάρχουν και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ειναι η δεύτερη κύρια καρτα μου
definitio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εγω δεν εχω περιθώρια να με μπλοκάρουν, οποτε δεν το διακινδυνεύω γιατι την χρησιμοποιώ καθημερινά και υπάρχουν και άλλες χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ειναι η δεύτερη κύρια καρτα μου Λες να είναι το θέμα η κάρτα/άδεια ή η εσωτερική διαδικασία που ακολουθείται, το λογισμικο που χρησιμοποιείται ή ό,τι άλλο; Όταν μού ζητούν ταυτότητα / διαβατήριο / άδεια-οδήγησης, γιατί να θεωρώ ότι "διακινδυνεύω" αν χρησιμοποιήσω την άδεια για την ταυτοποίηση; Κι όταν έχουν τα στοιχεία μου - και φωτογραφία παλιά κ νέα, υποβληθείσα κατά τη νέα υποβολη εγγράφων - 7 χρόνια τουλάχιστον (και μέχρι προχθές θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω κανονικά), γιατί να μπλοκάρουν τις συναλλαγές κατά τη διαδικασία της επικύρωσης/εξακρίβωσης; Να ήταν κατά το αρχικό άνοιγμα λογαριασμού, να πω ότι άργησε λίγο...αλλά τώρα τί; Απλά αναξιόπιστοι. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από definitio
Papakitou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική κάρτα της εθνικής; Δεν με αφήνει Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Papakitou
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Papakitou είπε Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική κάρτα της εθνικής; Δεν με αφήνει Κανε πρόβλημα, τουλάχιστον για χθες
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Έχω κάποια χρήματα σε Τ212 που θέλω να τα πάρω πίσω. Υπάρχει μια επιλογή για ανάληψη σε κάρτα, που μάλλον είναι η παλιά μου Ρεβολουτ, χωρίς να είμαι 100% βέβαιος. Αν ζητήσω να γίνει ανάληψη εκεί θα καταλήξει το ποσό στον Ρεβολουτ λογαριασμό; Δεύτερο ενδεχόμενο να γίνει ανάληψη/επιστροφή σε ελληνική κάρτα. Θα χρεωθεί εισερχόμενο έμβασμα ή επειδή είναι μέσω κάρτας θα είναι δωρεάν;
bjj-p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Εχει τυχει σε pos της viva να ζηταει καταχωρηση τηλ για να περασει τη συναλλαγη;
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Εχει τυχει σε pos της viva να ζηταει καταχωρηση τηλ για να περασει τη συναλλαγη; Σου στέλνουν την απόδειξη μέσω SMS. 1
bjj-p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Σου στέλνουν την απόδειξη μέσω SMS. Για να μην βγαζει χαρτακι της συναλλαγης το pos? Παντως, ετσι δεν κρατιεται ανωνυμια.. προφανως και αντιστοιχει τηλ με καρτα
alexiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, bjj-p είπε Για να μην βγαζει χαρτακι της συναλλαγης το pos? Παντως, ετσι δεν κρατιεται ανωνυμια.. προφανως και αντιστοιχει τηλ με καρτα είναι για τα pos που δεν έχουν θερμικό εκτυπωτή
definitio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Έκλεισα τελικά το λογαριασμό μου στη Revolut...ο "έλεγχος πιστοποίησης" κράτησε 4 μέρες, από Σάββατο απόγευμα μέχρι τη Τετάρτη το απόγευμα... ...τα προσωπικά στοιχεία των πελατών διατηρούνται υποχρεωτικά για 6 χρόνια ακόμη και μετά τη διακοπή της χρήσης των υπηρεσιών τους, όπως μού είπαν.
suffocater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Θυμάται κάποιος που ειναι το μενου που εκτυπώνει αποδεικτικό στοιχείων/κατοικίας κλπ? Εχει κάποιους μήνες που το εκανα και τώρα δεν μπορώ να το βρω
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Εκανα ενα τοπικ στο club της Revolut αλλα δεν ξερω αν μηπως τελικα ηταν καλυτερο να ρωταγα εδω, οποτε ας ρωτησω και εδω και αν μπορεσει καποιος ας μου εξηγησει τα παρακατω Επειδη ακουσα οτι μεταξυ αλλων, δεν τρως καπελα σε συναλλαγμα, θελω να ανοιξω λογαριασμο για να κανω αγορες σε Ξενο Νομισμα, κυριως Αγγλικες Λιρες. ΠΧ προσφατα εκανα μια αγορα απο Αγγλια, την πληρωσα, αλλα επειδη δε μπορεσαν να την εκτελεσουν μου εκαναν επιστροφη Χρηματικου ποσου και ετσι εφαγα αερα 7 ευρω! Τι εννοω, πχ η μετατροπη απο λιρες σε ευρω ειχε χρεωση 118 ευρω, οταν 2 μερες μετα μου επεστρεψαν το ακριβες ποσο σε λιρες στην καρτα, μου γυρισαν πισω 111 ευρω... Εν παση περιπτωση, θελω να ανοιξω λογαριασμο και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης. -Λεφτα με ποιες μεθοδους βαζω, με top up? Δηλαδη να χρεωνω λογαριασμους και καρτες και να καταληγουν φιξ ποσα στο Balance η μπορω και με απευθειας χρεωση ελληνικης τραπεζα χωρις να τρωω το καπελο? Δηλαδη αν θελω να αγορασω κατι απο Αγγλια, μπορω να χρεωσω την καρτα μου απευθειας και να γλιτωσω την μετατροπη συναλλαγματος που συνηθως ειναι 2.5-3.5%? Η πρεπει να υπολογισω το ποσο και να το περασω σαν υπολοιπο στην Revolut? -Στην περιπτωση που ειναι ετσι και πρεπει να εχω λεφτα μεσα, αν καποια στιγμη θελω να σηκωσω απο εκει τι γινεται? Πρεπει να τα παρω πισω με εμβασμα και να χρεωθω και κατι? -Η καρτα που σο βγαζουν εχει καποια χρεωση? Στο να σου ερθει, η σε ετησια συνδρομη η στις αγορες που θα κανεις εντος ελλαδας κτλ?
dumakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 7:37 ΜΜ, Papakitou είπε Χαίρετε, αντιμετωπίζει κανείς σφάλμα σε top up με χρεωστική κάρτα της εθνικής; Δεν με αφήνει Και γω που προσπάθησα να κάνω μεταφορά από χρεωστική της Εθνικής πριν λίγο δεν με άφησε. Εχω κάνει κοντά στις 10 προσπάθειες και κολλάει στην επαλήθευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα