Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Καλησπέρα. Θα πάω σε λίγες μέρες Άμπου Ντάμπι. Πρέπει να προσέξω κάτι για την χρησιμοποίηση της κάρτας (αλλαγή ρύθμισης στην εφαρμογή για συνάλλαγμα κυρίως); Γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε διναρια από ευρώ κατά την συναλλαγή; Είδα πριν μερικές σελίδες που λέγατε για Ουγγαρία Πολωνία για το pos σε περίπτωση που ρωτήσει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Αν ισχύει κατι τέτοιο. Ευχαριστώ

Παντού οταν σε ρωτάει πληρώνεις στο τοπικό νόμισμα.

• Like 1
  • Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fan είπε

Μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς RF ή γενικά οποιαδήποτε λογαριασμό μέσω revolut, έχω βαρεθεί το 0,60 της Πειραιώς κάθε φορά;

Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχουν epos ναι.Πχ ΔΕΗ Cosmote vodafone πληρώνεις μέσα απο το site τους.

7 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Μπορείς να δεις αν η υπηρεσία που πληρώνεις αν έχει επιλογή να πληρώσεις από την ιστοσελίδα της με χρεωστική κάρτα. Γλυτώνεις τις προμήθειες και μπορείς να πληρώνεις και με κάρτες Ελληνικών τραπεζών για να περνάνε και στο αφορολόγητο.

Σωστό αυτό. Καλή ιδέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα
με μετατροπή που θα κάνει η Revolut.

Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση;

Επεξ/σία από tinapo
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tinapo είπε

Αν έχεις στην Revolut ευρώ και θέλεις να πληρώσεις πχ σε λίρες απ' ότι κατάλαβα αυτό θα γίνει αυτόματα
με μετατροπή που θα κάνει η Revolut.

Η ερώτησή μου είναι αν αυτό θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, αν πχ είναι ημέρα Κυριακή ή δεν έχει σημασία η ημέρα.

Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται (αν γίνεται) έξτρα χρέωση;

Υπάρχει μια μικρή προμήθεια τα Σαββατοκύριακα, τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Υπάρχει μια μικρή προμήθεια τα Σαββατοκύριακα, τις καθημερινές δεν θα έχεις πρόβλημα.

Θα μπορούσα να μετατρέψω κάποια ευρώ στο νόμισμα του κράτους που είμαι κάποια καθημερινή για να τα χρησιμοποιήσω το Σ/Κ ?

Δημοσ.
11 minutes ago, tinapo said:

Θα μπορούσα να μετατρέψω κάποια ευρώ στο νόμισμα του κράτους που είμαι κάποια καθημερινή για να τα χρησιμοποιήσω το Σ/Κ ?

φυσικα

Δημοσ.

vietnamesiko currency που δεν εχει η ρεβολουτ, τι κανουμε; 

Για τις καθηνερινες θα κανει μονο του τη μετατροπη; και τα ΣΚ;; θα φαω προμηθεια αναγκαστικα;

(μηπως συμφαιριε να κανει συναλλαγμα εκει;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmysss! είπε

vietnamesiko currency που δεν εχει η ρεβολουτ, τι κανουμε; 

Για τις καθηνερινες θα κανει μονο του τη μετατροπη; και τα ΣΚ;; θα φαω προμηθεια αναγκαστικα;

(μηπως συμφαιριε να κανει συναλλαγμα εκει;)

Μπορει να εχει προμηθεια και τις καθημερινες σε αυτο. Ψαξε το.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ταυτότητα πέραν την δεκαετίας;

η ταυτότητα έχει 4 χρόνια και έχω δοκιμάσει πάνω από 10 φορές , οι φωτογραφίες βγαίνουν μια χαρα.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τότε να επικοινωνήσω μαζί τους.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...