Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/11/2023 στις 7:00 ΜΜ, asdfnikos είπε

Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS

Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut.

Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) 

Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xmimis είπε

Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?

Οχι καμία

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να αγορασω κατι σε δολλαριο πχ $20 τιμη? πχ εχω 20 ευρω σε λογαριασμο ευρω. Τι κανω στη συνεχεια? Τι σημαινει δεν εχει προμηθειες? εμενα μου βγαζει $0,21 προμηθεια. Και μια συγκεκριμενη ισοτιμια (δεν ξερω αν ειναι συμφερουσα ή οχι, ας πουμε με την Πειραιως). Μηπως αξιζει να κανω φορτιση σε $ απευθειας απο την χρεωστικη καρτα?

Δημοσ.

Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 

Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω.

1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε

Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;

Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 

Α ναι, σωστά, το γνώριζα για το ΣΚ αλλά το είχα ξεχάσει. Αν δεν βιάζεται ας κάνει και από Δευτέρα την αγορά.

11 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω.

Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?

Λογικά η Amazon θα ζητήσει δολάρια, η Revolut θα κάνει την μετατροπή. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις από πριν κάποια μετατροπή.

Δημοσ.
Στις 11/11/2023 στις 4:04 ΜΜ, Pure είπε

καλησπέρα στην παρέα έχει κανείς πρόβλημα με φόρτιση της revolut μεσώ εθνικής?

Έχω αρκετές φορές. Την Παρασκευή είχε το ίδιο πρόβλημα ο διπλανός μου. 

Παράκαμψη μέσω google wallet ή  apple wallet και καθάρισες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/

Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα;

Για κάρτες εντός SEPA βαζει την ελαχιστη χρεωση 0,2€ ανα συναλλαγη ή το 0,7% οποιο ειναι μεγαλυτερο. Αρα για έως τα 28€ το αυξάνει. Για κάρτες εκτός SEPA φαινεται να το μειωνει αλλα δεν το εψαξα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Titos301 είπε

https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/

Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα;

Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα)

Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους

Το γνωρίζω αλλά το μήνυμα στο οποίο απάντησα ηταν γενικό για αυτό έκανα και για τη διάκριση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Στις 9/12 φίλη ταξιδεύει για Αμερική. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η ενεργοποίηση του premium πακέτου, που έχει και ένα μήνα δωρεάν, για την εκμετάλλευση της ταξιδιωτικής ασφάλισης; Την έχει χρειαστεί / δοκιμάσει κάποιος; Λογικά θα γίνει αναβάθμιση σε premium πρόγραμμα για 1-2 μήνες και μετά ακύρωση της συνδρομής. 

Επεξ/σία από gorillas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...