xmimis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 9/11/2023 στις 7:00 ΜΜ, asdfnikos είπε Πρόσθεσε και η viva wallet πληρωμές IRIS Που αυτό σημαίνει ανέξοδη μεταφορά σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από Revolut. Revolut -> Viva Wallet λογαριασμό -> τραπεζικό λογαριασμό συστημικής τράπεζας ( Μέσω iris ) Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος?
asdfnikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, xmimis είπε Επειδή δεν το γνωρίζω οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Θέλω να μεταφέρω 100 ευρώ από revolut σε viva λογαριασμό.θα έχω κάποια χρέωση εξερχόμενου ή εισερχόμενου εμβάσματος? Οχι καμία 1
Pure Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα στην παρέα έχει κανείς πρόβλημα με φόρτιση της revolut μεσώ εθνικής?
IoannisSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να αγορασω κατι σε δολλαριο πχ $20 τιμη? πχ εχω 20 ευρω σε λογαριασμο ευρω. Τι κανω στη συνεχεια? Τι σημαινει δεν εχει προμηθειες? εμενα μου βγαζει $0,21 προμηθεια. Και μια συγκεκριμενη ισοτιμια (δεν ξερω αν ειναι συμφερουσα ή οχι, ας πουμε με την Πειραιως). Μηπως αξιζει να κανω φορτιση σε $ απευθειας απο την χρεωστικη καρτα?
gokuthelegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις;
Tsino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. 1
IoannisSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsino είπε Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω. 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Απλώς κάνεις την αγορά, θα κάνει την μετατροπή αυτόματα από δολάρια σε ευρώ, και θα σου τραβήξει το αντίστοιχο ποσό από τα ευρώ που έχεις στον λογαριασμό. Τα 0,21$ προμήθεια που το βλέπεις; Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε?
gokuthelegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsino είπε Είναι Σάββατο σήμερα. ΣΚ χρεώνει προμήθεια. Α ναι, σωστά, το γνώριζα για το ΣΚ αλλά το είχα ξεχάσει. Αν δεν βιάζεται ας κάνει και από Δευτέρα την αγορά. 11 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Κατι θυμηθηκα οτι ειχε αλλαξει προσφατα στους ορους χρησης νομιζω. Εγω κανω "μετατροπη" οπως λεει η επιλογη, δηλαδη εχω 20 ευρω τα κανω σε δολλαρια, ας πουμε $21. Ειναι λαθος αυτο? Νομιζω αν παω να αγορασω κατι σε δολλαρια πχ amazon.com χρησιμοποιωντας ευρω, τοτε θα κανει το amazon μονο του τη μετατροπη, σωστα? και νομιζω συμφερει να την κανει η ρεβολουτ. ε? Λογικά η Amazon θα ζητήσει δολάρια, η Revolut θα κάνει την μετατροπή. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις από πριν κάποια μετατροπή.
andreasomagiras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Στις 11/11/2023 στις 4:04 ΜΜ, Pure είπε καλησπέρα στην παρέα έχει κανείς πρόβλημα με φόρτιση της revolut μεσώ εθνικής? Έχω αρκετές φορές. Την Παρασκευή είχε το ίδιο πρόβλημα ο διπλανός μου. Παράκαμψη μέσω google wallet ή apple wallet και καθάρισες.
Titos301 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/ Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα;
runner69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/ Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα; Για κάρτες εντός SEPA βαζει την ελαχιστη χρεωση 0,2€ ανα συναλλαγη ή το 0,7% οποιο ειναι μεγαλυτερο. Αρα για έως τα 28€ το αυξάνει. Για κάρτες εκτός SEPA φαινεται να το μειωνει αλλα δεν το εψαξα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Titos301 είπε https://techmaniacs.gr/i-revolut-allazei-ti-chreosi-stin-ypiresia-metaforas-chrimaton-se-kartes/ Αν καταλαβα καλα μειωσε τη χρεωση για μεταφορα απο revolut σε ελληνικη τραπεζα; Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα) 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μεταφορά σε κάρτες. Η μεταφορά σε ελληνικό λογαριασμό απο Revolut είναι δωρεάν (αλλά ισχύουν τα όρια εισερχόμενων για να μη σε χρεώσει η ελληνική τράπεζα) Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Μιλαμε για μεταγορες σε καρτες οχι σε λογαριασμους Το γνωρίζω αλλά το μήνυμα στο οποίο απάντησα ηταν γενικό για αυτό έκανα και για τη διάκριση...
gorillas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Στις 9/12 φίλη ταξιδεύει για Αμερική. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η ενεργοποίηση του premium πακέτου, που έχει και ένα μήνα δωρεάν, για την εκμετάλλευση της ταξιδιωτικής ασφάλισης; Την έχει χρειαστεί / δοκιμάσει κάποιος; Λογικά θα γίνει αναβάθμιση σε premium πρόγραμμα για 1-2 μήνες και μετά ακύρωση της συνδρομής. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από gorillas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα