Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε άνοιξα τον λογαριασμό, θα σε γελάσω. Αλλά θυμάμαι ότι μου είχαν δώσει εξαρχής λογαριασμό που ξεκινούσε από LT, οπότε είχαν μετακομίσει ήδη στη Λιθουανία. Αυτό πήγαινε για τον φίλο απο πάνω γιατί του λένε ότι είναι FCA regulated company
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό πήγαινε για τον φίλο απο πάνω γιατί του λένε ότι είναι FCA regulated company A ok, νόμιζα ότι αναφερόσουν στην επικαιροποίηση στοιχείων με δίπλωμα οδήγησης. 1
maglor1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δεν το γνώριζα αυτό με την ταυτότητα. Είπα να το αναφέρω εδώ αν εμφανιστεί και σε κάποιον άλλο να μην απορεί όπως εγώ και μπορεί να χρειάζεται άμεσα την κάρτα. Ευτυχώς έχω διαβατήριο οπότε θα το λύσω το θέμα εύκολα. Εμένα ο κύριος λογαριασμός είναι LT (εκτός από τις φορές που κάνεις συνάλλαγμα που μπορεί να είναι της χώρας του νομίσματος)
prometheas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Πριν 4-5 μήνες μου ειχαν ζητήσει και εμένα επικαιροποιηση. Προφανώς οι ταυτότητες λήγουν στην δεκαπενταετία (Η δική μου ειναι του 2008 οπότε έληξε φέτος). Εκανα επικαιροποίηση με το διπλωμα οδήγησης και το δέχτηκαν Αν επανέλθουν τότε αναγκαστικά είτε με ταυτότητα νεου τύπου ή με διαβατήριο
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, maglor1981 είπε Δεν το γνώριζα αυτό με την ταυτότητα. Είπα να το αναφέρω εδώ αν εμφανιστεί και σε κάποιον άλλο να μην απορεί όπως εγώ και μπορεί να χρειάζεται άμεσα την κάρτα. Σε όποιον εμφανίζεται κάνει κι ένα post εδώ, κάθε 2η σελίδα τα ίδια. 2
nek4d Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Doubt said: Σε όποιον εμφανίζεται κάνει κι ένα post εδώ, κάθε 2η σελίδα τα ίδια. Χρειαζεται ενα περιποιημενο sticky post και refer λινκ στο sticky σε καθε παρομοιο ερωτημα.
lambros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ταξίδι σε Prague, Dresden Που να κοιτάξω σε οικογενειακή ασφάλεια ταξιδιου;;
mindreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τοσα προβληματα που διαβαζω με τη revolut, ουτε με ελληνικες τραπεζες ρε παιδια... Εγω βλεπω φαση, δουλεια δεν ειχαμε και δουλεια αποκτησαμε....revolut λεει... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Τοσα προβληματα που διαβαζω με τη revolut, ουτε με ελληνικες τραπεζες ρε παιδια... Εγω βλεπω φαση, δουλεια δεν ειχαμε και δουλεια αποκτησαμε....revolut λεει... Tι προβλήματα;Σαν και αυτά που ζητάει η Αλφα πχ για επικαιροποίηση; Αν είναι κάτι που σε χαλάει δεν βγάζεις revolut ,δεν ειναι υποχρεωτικό.
bandit650 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut;
asdfnikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, bandit650 είπε Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut; όχι
NikosKallithea Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, bandit650 είπε Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut; Κατι αλλα τσακαλια εχουν βρει τρόπο να μεταφερουν τα χρηματα απο ρεβο σε ελληνική τραπεζα ολο το οοσο, ανεξοδα και απο εκεί βέβαια κάνεις ανάληψη, δεν το εχω δοκιμάσει, απλά το διάβασα. Διάβασε απο το ποστ αυτό και κάτω https://myphone.gr/forum/topic/363/?do=findComment&comment=7219001
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2023 στις 7:59 ΜΜ, bandit650 είπε Υπάρχει ελληνική τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια σε ανάληψη μετρητών από την revolut; Ολα τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών έχουν έξοδα για κάρτες που ΔΕΝ είναι της τράπεζας τους. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Ukforthemoment 1
Doubt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ολα τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών έχουν έξοδα για κάρτες που είναι της τράπεζας τους. Ξέχασες το "δεν" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα