ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, lambros είπε Το ίδιο να κάνω και εγώ που θα πάω Πράγα;; Να μην χρησιμοποιήσω ελληνική πιστωτική αλλά revolut?? Αν πάω καθημερινή να μην κάνω μετατροπή στο νόμισμα τους απλώς να πληρώνω κατευθείαν με revolut που έχω φορτώσει με ευρώ. Σωστά;; Εκτός αν πάω Σκ να έχω κάνει μετατροπή κάποια χρήματα από ευρώ σε κορώνες και να έχω ορισει defaulr το νόμισμα τους Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις...
runner69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα. Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22, το νομισμα της καρτας στα POS μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα. Aν η revo ξεκιναει πχ. απο 41659831 ή 45965482 το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία). Αν ξεκιναει πχ. απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα). Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από runner69
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, runner69 είπε Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα. Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22, το νομισμα της καρτας στα POS μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα. Aν η revo ξεκιναει απο 41659831 ή 45965482 το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία). Αν ξεκιναει απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα). Απο 41κλπ δεν είναι visa και απο 5354 mastercard?
runner69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απο 41κλπ δεν είναι visa και απο 5354 mastercard? Σωστα, το πρωτο ψηφιο δειχνει το visa/mastercard. 4 -> visa , 5 -> mastercard.
lambros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;; Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, lambros είπε Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;; Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;; Tι όρια υπάρχουν;
lambros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ?
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Αυτό αφορά εμβάσματα από άλλη τράπεζα προς την Εθνική.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Τα εχεις λιγο μπερδέψει, δεν υπάρχουν όρια στο τοπ-απ
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Αυτό που λες ειναι να στείλεις λεφτά στην εθνική.Οχι να κάνεις topup στην revolut. 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
agnostos99 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 15/12/2023 at 14:24, gokuthelegend said: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα. Δεν έχει καμια χρεωση και απλά κάθε φορά που χρησιμοποιειται αλλάζει ο αριθμός και σου δινει νεα. Αν τυχον συμβει κατι και κανεις ακυρωση συναλλαγης κλπ σου επιστρεφονται κανονικά στο λογαριασμό σου τα χρηματα. Για συνδρομες προφανως δεν ενδεικνυται αφου δε θα μπορεί να ξαναχρεωθεί εκτός και αν ειναι τις trial ΠΟυ λες για να μην καθεσαι και την αφαιρεις εσυ καθε φορα. Δεν εχω δοκιμάσει τελευταια αλλά πριν αρκετό καιρό με μια κινηση για ελεγχο οτι η καρτα ειναι εγκυρη δεν αλλαξε ο αριθμός της αλλά αν καποιος το εχει δοκιμασει τελευταία ας μας ενημερώσει εδω Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από agnostos99
messinia3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 11/12/2023 στις 6:43 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις... Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Άνοιξε μια Revolut. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις νέα πιστωτική για ένα μόνο ταξίδι... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά. οχι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα