Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lambros είπε

Το ίδιο να κάνω και εγώ που θα πάω Πράγα;;

Να μην χρησιμοποιήσω ελληνική πιστωτική αλλά revolut??

Αν πάω καθημερινή να μην κάνω μετατροπή στο νόμισμα τους απλώς να πληρώνω κατευθείαν με revolut που έχω φορτώσει με ευρώ. Σωστά;;

Εκτός αν πάω Σκ να έχω κάνει μετατροπή κάποια χρήματα από ευρώ σε κορώνες και να έχω ορισει defaulr το νόμισμα τους 

Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις...

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα.

Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22,  το νομισμα της καρτας στα POS  μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα.

Aν η revo ξεκιναει πχ. απο 41659831 ή 45965482  το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία).

Αν ξεκιναει πχ. απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα).

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, runner69 είπε

Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα.

Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22,  το νομισμα της καρτας στα POS  μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα.

Aν η revo ξεκιναει απο 41659831 ή 45965482  το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία).

Αν ξεκιναει απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα).

Απο 41κλπ δεν είναι  visa και απο 5354 mastercard?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Απο 41κλπ δεν είναι  visa και απο 5354 mastercard?

Σωστα, το πρωτο ψηφιο δειχνει το visa/mastercard. 4 -> visa , 5 -> mastercard.

Δημοσ.

Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;;

Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lambros είπε

Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;;

Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;;

Tι όρια υπάρχουν;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lambros είπε

Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ?

Αυτό αφορά εμβάσματα από άλλη τράπεζα προς την Εθνική.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lambros είπε

Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ?

Αυτό που λες ειναι να στείλεις λεφτά στην εθνική.Οχι να κάνεις topup στην revolut.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/12/2023 at 14:24, gokuthelegend said:

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα.

Δεν έχει καμια χρεωση και απλά κάθε φορά που χρησιμοποιειται αλλάζει ο αριθμός και σου δινει νεα. Αν τυχον συμβει κατι και κανεις ακυρωση συναλλαγης κλπ σου επιστρεφονται κανονικά στο λογαριασμό σου τα χρηματα.

Για συνδρομες προφανως δεν ενδεικνυται αφου δε θα μπορεί να ξαναχρεωθεί εκτός και αν ειναι τις trial ΠΟυ λες για να μην καθεσαι και την αφαιρεις εσυ καθε φορα. Δεν εχω δοκιμάσει τελευταια αλλά πριν αρκετό καιρό με μια κινηση για ελεγχο οτι η καρτα ειναι εγκυρη δεν αλλαξε ο αριθμός της αλλά αν καποιος το εχει δοκιμασει τελευταία ας μας ενημερώσει εδω :)

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.
Στις 11/12/2023 στις 6:43 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις...

Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά.

οχι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...