Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Doubt είπε Τα ίδια δίνει κάθε μέρα εδώ και μήνες, περίπου 8 λεπτά/1000€ βγαίνει. 8 λεπτά την μέρα; Edit: Αν δεν κάνω λαθος, δηλαδή (1000*3,1%)/365; Πολύ καλό θα έλεγα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από Bourdoulas
someone- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Billator είπε Δεν είναι καθόλου στην ίδια κατηγορία, η Revolut είναι Αγγλική δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με την χρήση της στην Αγγλία , ούτε να έχεις πρόβλημα με πληρωμές με την κάρτα της εκεί, γιατί η λίρα ήταν (ίσως και είναι ακόμα δεν το έχω ψάξει) το κεντρικό νόμισμα της Revolut. Μετά το Brexit πήγε Λιθουανία. 35 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε 8 λεπτά την μέρα; Edit: Αν δεν κάνω λαθος, δηλαδή (1000*3,1%)/365; Πολύ καλό θα έλεγα Ακριβώς όπως το έγραψες. Έχω 10κ στη ρεβο παίρνω 0.85€ τη μέρα, ένα καφέ πακέτο κάθε 2-3 μερες🤣 3
alexx_bauer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε 8 λεπτά την μέρα; Edit: Αν δεν κάνω λαθος, δηλαδή (1000*3,1%)/365; Πολύ καλό θα έλεγα Trade republic δίνει 4% 1
Billator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, someone- είπε Μετά το Brexit πήγε Λιθουανία. Ακριβώς όπως το έγραψες. Έχω 10κ στη ρεβο παίρνω 0.85€ τη μέρα, ένα καφέ πακέτο κάθε 2-3 μερες🤣 To ευρωπαϊκό κομμάτι. Δεν έκλεισε ποτέ από Αγγλία. Και ευτυχώς γιατί εξυπηρετεί πολύ το αγγλικό local uk account Btw, γιατί δεν το αλλάζεις σε $ ή £ και δεν πας σε premium συνδρομή, σε συμφέρει 😋 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από Billator 1
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε 8 λεπτά την μέρα; Edit: Αν δεν κάνω λαθος, δηλαδή (1000*3,1%)/365; Πολύ καλό θα έλεγα 5 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Trade republic δίνει 4% Αύριο μεθαύριο και η Τ212 1
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Trade republic δίνει 4% 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Αύριο μεθαύριο και η Τ212 Απ ότι είδα εν τέλει στην Rev υπάρχει ένα ρίσκο, έστω μικρο. Ίδια φάση είναι και τα άλλα δύο;
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Η Τ212 το γράφει κάπου "capital at risk" Για trade republic δεν έχω δει κάτι αλλά υποψιάζομαι πως ισχύουν τα ίδια. (υπάρχει και καλύτερη απόδοση)
someone- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Billator είπε To ευρωπαϊκό κομμάτι. Δεν έκλεισε ποτέ από Αγγλία. Και ευτυχώς γιατί εξυπηρετεί πολύ το αγγλικό local uk account Btw, γιατί δεν το αλλάζεις σε $ ή £ και δεν πας σε premium συνδρομή, σε συμφέρει 😋 Γιατί το premium, που νομίζω το δίνουν δωρεάν για τους πρώτους 2-3 μήνες, θέλει και 10€ το μήνα με επιτόκιο 3,7%. Η διαφορά μεταξύ 3,1% και 3,7% αν σκεφτείς και τη συνδρομή, κερδίζεις περισσότερα με το απλό πρόγραμμα. Εννοείται όμως ότι χάνεις όλα τα άλλα τα προνόμια του premium που δε τα χρειάζομαι. Είναι τόσο εύκολη η μετατροπή; δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουν ευρώ λίρα δολάριο; όλοι θα πάνε στη λίρα αφού θα κερδίσουν παραπάνω. Σκέφτομαι επειδή λέω να τα δηλώσω εφορία αυτά τα λίγα που θα βγάλω αν είναι λίρα η δολάριο μην έχω κάποιο θέμα-μπλεξιμο. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Αύριο μεθαύριο και η Τ212 Είναι αξιόπιστες εταιρίες η trade republic και η trading 212 όσο η ρεβολουτ; είμαι άσχετος με αυτά. Ο φίλος που ανέφερα πιο πάνω πως έχει 40κ στη revolut έχει και πολλά χρήματα στην t212 σε μετοχες και κάτι τέτοια όχι σε μορφή αποταμίευσης
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, someone- είπε Είναι αξιόπιστες εταιρίες η trade republic και η trading 212 όσο η ρεβολουτ; είμαι άσχετος με αυτά. Τι να σου απαντήσω; ειδικός δεν είμαι, ούτε μπορώ να τα ζυγίσω. Η σωστή τακτική είναι να μοιράζεις το κεφάλαιο κι όχι όλα τα κεράσια στο ίδιο καλάθι. 1 ώρα πριν, someone- είπε Ο φίλος που ανέφερα πιο πάνω πως έχει 40κ στη revolut έχει και πολλά χρήματα στην t212 σε μετοχες και κάτι τέτοια όχι σε μορφή αποταμίευσης Τα διαθέσιμα μετρητά στο λογαριασμό μπορούν να τοκίζονται ή και όχι με επιλογή του χρήστη και μπορεί επίσης να διακόψει όποτε θέλει.
prometheas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Doubt είπε Τα ίδια δίνει κάθε μέρα εδώ και μήνες, περίπου 8 λεπτά/1000€ βγαίνει. Tα χρήματα που βάζετε μετατρέπονται σε μεριδια συγκεκριμένου αμοιβαίου κεφαλαίου ιδιαίτερα χαμηλού ρισκου της Fidelity. Αυτά γινεται transparently και θελει 1-2 μερες. Μετά από αυτό το χρονικό διαστημα αποδίδονται τόκοι καθημερινά. (αν βεβαια το αρχικό ποαό ειναι τέτοιο ώστε να αποφέρει τόκο) Λεπτομέρειες για το αμοιβαίο (το οποιο ειναι και UCITS) εδώ https://www.fidelityinternational.com/FILPS/Documents/en/current/pro.en.xx.IE000AZVL3K0.pdf H Fidelity ειναι από τις πιο σοβαρές εταιρείες διαχειρισης κεφαλαίων και δεν υπάρχει καμμια περιπτωση να χρεωκοπήσει εκτός αν μας προκύψει κανένας παγκόσμιος πολεμος ή κάποιο mass extinction event. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από prometheas 2
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, someone- είπε δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουν ευρώ λίρα δολάριο; όλοι θα πάνε στη λίρα αφού θα κερδίσουν παραπάνω. Όταν χρειαστεί να τα κάνεις πάλι € μπορεί να χάσεις περισσότερα λόγω αλλαγής της ισοτιμίας. Άσε που ως 1000€ ανά μήνα μπορείς να αλλάξεις χωρίς προμήθεια στο δωρεάν πρόγραμμα. 2
prometheas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τι να σου απαντήσω; ειδικός δεν είμαι, ούτε μπορώ να τα ζυγίσω. Η σωστή τακτική είναι να μοιράζεις το κεφάλαιο κι όχι όλα τα κεράσια στο ίδιο καλάθι. Τα διαθέσιμα μετρητά στο λογαριασμό μπορούν να τοκίζονται ή και όχι με επιλογή του χρήστη και μπορεί επίσης να διακόψει όποτε θέλει. Για σχετικά μεγάλα ποσά επένδυσης εγώ θα πήγαινα Interactive Brokers ή Saxo Bank και εννοείται οτι δεν βάζουμε ολα τα αυγά στο ιδιο καλάθι. Freedom24, Trading212 και λοιπες Κυπριακές "επενδυτικές" ειναι no-go for me. Οι Γερμανοί ειναι σοβαροί.. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από prometheas 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 23 ώρες πριν, georgeteras είπε Ωραία. Η Βενεζουέλα βγαίνει εκτός και σε ευχαριστώ πολύ. Ισχύει η ερώτησή μου για τον Παναμά. Απο προσωπική εμπειρία, Revolut περνούσε κανονικά στη Β. Μακεδονία χωρις να χρεώνει κάτι τη μετατροπή νομίσματος. Κι ας μην υποστηρίζει το να διατηρεις το εκεί νόμισμα 2
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, prometheas είπε εννοείται οτι δεν βάζουμε ολα τα αυγά στο ιδιο καλάθι "αυγά" σωστό καθότι εύθραυστα. 8 ώρες πριν, prometheas είπε Freedom24, Trading212 και λοιπες Κυπριακές "επενδυτικές" ειναι no-go for me. Η Τ212 είναι εγγλέζικη κι εποπτεύεται από την FCA, έχει παρακλάδια στην Κύπρο και στη Βουλγαρία. https://www.forexbrokers.com/reviews/trading-212 https://www.trading212.com/el/about-us Ρίσκο σαφώς και υπάρχει, εννοείται. Αν θεωρήσουμε τη ρεβολουτ ως Λιθουανική, δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. 1
dimigar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Σας ήρθε αυτό το εμαιλ; Τι κάνουμε; Ισχύει για την Ελλάδα; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα