Mixail-1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω!
cyberguy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, Mixail-1 said: Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! ναι 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! Έχεις και παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα; Δίπλωμα εννοείς το παλιό το χάρτινο; Θα έπρεπε να είχες βγάλει καινούρια όπως και να έχει, κακώς τα άφησες. Εγώ πάντως έκανα ταυτοποίηση με το δίπλωμα (έχω καινούριο) και το δέχτηκαν κανονικά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από gokuthelegend 1
geomrk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 10:01 ΜΜ, vaggelisp17 είπε Καλησπέρα.Δεν υπάρχει πλέον χρέωση από χρεωστική της εθνικής μέσω top up στην revolut.Το δοκίμασα πριν λίγο και δεν με χρέωσε. δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$)
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, geomrk είπε δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$) Εχασε επισοδεια😁 7
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Mixail-1 είπε Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! Το έχουν λήξει σε τι νομίζεις ότι αναφέρεται; 1
VonLoutsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά έχουμε καταλήξει αν γίνεται πλέον χρέωση κατά την φόρτιση της Revolut από κάρτες της Εθνικής;
Evil13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δεν γινεται πλεον χρεωση απο εθνικη,εχω κανει top-up 4-5 φορες απο τοτε... 1
lucidsteve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτό το μυστήριο; Έχω κάρτα Eurobank debit. Θέλω να κάνω top up στη Ρεβ. 1500ε. Πριν το top up: - Αλλαγή ανώτατου ορίου π.χ. 3000ε διάρκειας μιας μέρας απο το app της eurobank - Επιβεβαιώνω οτι η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις αγορες για εξωτερικό. - Επιβεβαιώνω η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει τα 1500ε. ------ Κάνω λοιπον το top up και εφόσον κάνω την 2fa επιβεβαίωση μεσω του app, η rev απορρίπτει τη συναλλαγή με το μήνυμα: "Your bank has declined the transaction due to a limit breach. Please retry using another card or deposit method" Υπόψιν οτι την ίδια μέρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη κάρτα. Επίσης με 1000ε top up περνάει μια χαρά. edit- για οσου εμφανισουν το ίδιο θεμα: Πρέπει να μιλήσετε με τράπεζα να αυξήσουν αυτοι το όριο. Μεσω ebanking δε γίνεται. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από lucidsteve
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, lucidsteve είπε Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτό το μυστήριο; Έχω κάρτα Eurobank debit. Θέλω να κάνω top up στη Ρεβ. 1500ε. Πριν το top up: - Αλλαγή ανώτατου ορίου π.χ. 3000ε διάρκειας μιας μέρας απο το app της eurobank - Επιβεβαιώνω οτι η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις αγορες για εξωτερικό. - Επιβεβαιώνω η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει τα 1500ε. ------ Κάνω λοιπον το top up και εφόσον κάνω την 2fa επιβεβαίωση μεσω του app, η rev απορρίπτει τη συναλλαγή με το μήνυμα: "Your bank has declined the transaction due to a limit breach. Please retry using another card or deposit method" Υπόψιν οτι την ίδια μέρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη κάρτα. Επίσης με 1000ε top up περνάει μια χαρά. αφου περνάει με 1000€ κάνε δύο συναλλαγές.
lucidsteve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Ukforthemoment said: αφου περνάει με 1000€ κάνε δύο συναλλαγές. Στη 2η απορρίπτεται και μαλλον πρέπει να περιμένω 24ωρο.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, lucidsteve είπε Στη 2η απορρίπτεται και μαλλον πρέπει να περιμένω 24ωρο. κάνε το με google pay
lucidsteve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 42 minutes ago, Ukforthemoment said: κάνε το με google pay Η google pay χρησιμοποιει την ίδια κάρτα. Με 1000ε μου το απέρριψε. Με 10ε το δέχθηκε.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, lucidsteve είπε Η google pay χρησιμοποιει την ίδια κάρτα. Με 1000ε μου το απέρριψε. Με 10ε το δέχθηκε. τα υπόλοιπα 500€
lucidsteve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Ukforthemoment said: τα υπόλοιπα 500€ Θα το δοκιμάσω. Το ερώτημα μου ειναι κυρίως να ξέρω να λυθεί τελείως το θέμα. Μπορεί αύριο μεθαύριο να θέλω να μεταφέρω 1501ε. Θα μιλήσω με τραπεζα συντομα να δω τι μπορεί να γινει. edit- για οσου εμφανισουν το ίδιο θεμα: Πρέπει να μιλήσετε με τράπεζα να αυξήσουν αυτοι το όριο. Μεσω ebanking δε γίνεται. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από lucidsteve 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα