Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, costacurta είπε Έγινε παίδες θενκς. Ναι φυσικά και ηθελα να είναι λετζιτ ο λογαριασμός στο όνομα μου αλλά να να μην εμπλεκοταν ελληνική τράπεζα. Ρώτησα αν μπορούσα με prepaid. Πιθανόν να έχω ένα μικρο εισόδημα άπο γνωστή πλατφόρμα το οποίο είναι κάτω άπο το χαλί των 3000 το έτος και είχα την εντύπωση ότι αν υπάγεσαι σε εκείνα τα όρια είναι σαν λέμε αόρατα/αθόρυβα. Μετρητά τα έχεις;Τότε βρες φίλο σου να σου μεταφέρει λεφτά στην ρεβο σου και δώσε του μετρητά.Ή μέσω ΡΡ . Υποθετικά πάντα. Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για μικροποσά. Υποθετικά. 2
Billator Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μετρητά τα έχεις;Τότε βρες φίλο σου να σου μεταφέρει λεφτά στην ρεβο σου και δώσε του μετρητά.Ή μέσω ΡΡ . Υποθετικά πάντα. Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για μικροποσά. Υποθετικά. Νομίζω ότι ο συνδυασμός: - Καινούριος λογαριασμός - Mη μεταφορά χρημάτων από δικά σου λεφτά (πχ κάρτα / PP / τράπεζα) - Μεταφορά μόνο από φίλο (οποιοδήποτε τρίτο) συστηματικά στην Revolut (ακόμα και μικροποσών) Είναι σχεδόν σίγουρο flag του λογαριασμού. Είναι shaddy από αρχή μέχρι τέλους και κάνει και μπαμ Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Billator
costacurta Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Γκαις άλλες 2 ερώτησεις απορίες. Δημιούργησα μια εικονική κάρτα μιας χρήσης. Θεωρητικά ότι καί να αγοράσω μπορεί να γίνει μπακτρακ πίσω σε εμένα? Δεν εννοώ όπλα η νεφρά αλλά πχ αν νοικιάσω ένα αυτοκίνητο και την χρησιμοποιήσω μπορεί να φανεί ο λογαριασμος μου πίσω από την εικονική? Η απλά φαίνεται η εικονική δηλ μια φούσκα? Και δεύτερον εγώ πληρώνω όλους τους λογαριασμούς και τους δικούς μου και των γονιών μου, ο λογιστής μου είπε ότι είναι παραπάνω από τό εισόδημα και δεν θα έπρεπε, εάν πληρώνω κάποιους άπο την ρεβολουτ είναι σαν νά λέμε μπακαλιστικα μη 'εμφανισιμοι' από ελληνικές τράπεζες? 1
Billator Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, costacurta είπε Γκαις άλλες 2 ερώτησεις απορίες. Δημιούργησα μια εικονική κάρτα μιας χρήσης. Θεωρητικά ότι καί να αγοράσω μπορεί να γίνει μπακτρακ πίσω σε εμένα? Δεν εννοώ όπλα η νεφρά αλλά πχ αν νοικιάσω ένα αυτοκίνητο και την χρησιμοποιήσω μπορεί να φανεί ο λογαριασμος μου πίσω από την εικονική? Η απλά φαίνεται η εικονική δηλ μια φούσκα? Για όλες τις κάρτες (είτε Revolut είτε Ελληνικής Τράπεζας) ισχύει: - Στο όνομα σου είναι οι κάρτες είτε εικονικές είτε μίας χρήσης είτε κανονικές, αν και εφόσον χρειαστεί να γίνει έλεγχος. - Οι κάρτες δεν μοιράζουν τα στοιχεία σου κατά την πληρωμή. - Σε καμία κάρτα η πληρωμή με αυτή δεν δείχνει στοιχεία των λογαριασμών σου. - Αν χρησιμοποιείς Google Pay, αντίστοιχα τα στοιχεία που δίνει είναι μίας χρήσης μέσω token μίας χρήσης που δημιουργεί. Άρα με τις κάρτες μία χρήσης, απλά είσαι ασφαλής ότι αν γίνει leak δεν μπορουν να σε χρεώσουν δεύτερη φορά. Πρέπει να ξέρεις ότι οι κάρτες μίας χρήσης δεν είναι αποδεκτές παντού. 1 ώρα πριν, costacurta είπε Και δεύτερον εγώ πληρώνω όλους τους λογαριασμούς και τους δικούς μου και των γονιών μου, ο λογιστής μου είπε ότι είναι παραπάνω από τό εισόδημα και δεν θα έπρεπε, εάν πληρώνω κάποιους άπο την ρεβολουτ είναι σαν νά λέμε μπακαλιστικα μη 'εμφανισιμοι' από ελληνικές τράπεζες? Προς το παρών δεν μπαίνουν αυτόματα οι κινήσεις της Revolut στην ΑΑΔΕ, αναμένεται να αλλάξει όμως αυτό με βάση το τι ακούγεται. Άρα ακόμα μπορείς για να μην ξεπεράσεις το προβλεπόμενο τα υπόλοιπα έξοδα να τα κάνεις μέσω Revolut. Η ΑΑΔΕ από την στιγμή που έχεις βάλει ΑΦΜ κατά την εγγραφή ξέρει ότι διατηρείς λογαριασμούς σε αυτές τις πλατφόρμες, οπότε αν χρειαστεί ποτέ να γίνει σοβαρός έλεγχος θα γίνει έλεγχος στα πάντα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Billator 1 1
asdfnikos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, George! είπε Η φόρτιση της revolut μέσω payzy γίνεται δωρεάν; Ναι 1
George! Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ναι Επειδή μου λέει ότι ο λογαριασμός μου είναι περιορισμένος και ο έλεγχος θα διαρκέσει μέχρι και 72 ώρες, αν πληρώσω κάτι στο AliExpress απευθείας με payzy, θα υπάρξει κάποια χρέωση προμήθειας;
alxandros_gr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 hours ago, George! said: Επειδή μου λέει ότι ο λογαριασμός μου είναι περιορισμένος και ο έλεγχος θα διαρκέσει μέχρι και 72 ώρες, αν πληρώσω κάτι στο AliExpress απευθείας με payzy, θα υπάρξει κάποια χρέωση προμήθειας; Θα υπάρξει χρέωση συναλλάγματος από τη στιγμή που δεν θα πληρώσεις σε ευρώ https://support.payzy.gr/hc/el-gr/articles/13552790285073-Μπορώ-να-χρεώσω-την-κάρτα-μου-σε-ξένο-νόμισμα 1
ulb Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Προσπαθώ να βάλω χρήματα απευθείας μέσω μίας κάρτας Eurobank και παρόλο που αποδέχομαι την πληρωμή, η Eurobank την απορρίπτει. Ξέρει κάποιος, κάτι;
giannis808 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, ulb said: Προσπαθώ να βάλω χρήματα απευθείας μέσω μίας κάρτας Eurobank και παρόλο που αποδέχομαι την πληρωμή, η Eurobank την απορρίπτει. Ξέρει κάποιος, κάτι; Αν είναι πολλά (ή αν είναι η πρώτη φορά) η eurobank τις απορρίπτει αυτόματα λόγω "εξωτερικού". Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να στην ξεμπλομαρουν 2
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Πιστεύουν οτι ειναι δικά τους τα λεφτά και οτι πρέπει να τους παρακαλέσουμε και λίγο 1 3
ulb Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, giannis808 είπε Αν είναι πολλά (ή αν είναι η πρώτη φορά) η eurobank τις απορρίπτει αυτόματα λόγω "εξωτερικού". Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να στην ξεμπλομαρουν Με πήραν εκείνοι τελικά έπειτα από μερικά λεπτά για επιβεβαίωση και αν εγώ προσπαθούσα να τη φορτίσω ή κάποιος λογιστής μου είπε να του μεταφέρω χρήματα εκεί και κάτι τέτοια. Έπειτα από το τηλεφώνημα, όλα καλά 1
selinakatos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Καλησπέρα στην παρέα.Αν και διάβασα κάποιες απαντήσεις πολλές σελίδες πίσω θα ήθελα κάποια γνώμη για το εξής. Θα χρειαστεί να κάνω το επόμενο διάστημα περίπου 3-4 ταξίδια το χρόνο στην Ελλάδα και 1 με 2 στο εξωτερικό. Χρησιμοποιώ κυρίως Revolut γενικά απλά σκεφτόμουν για αλλαγή σε ενα πακέτο Metal για να εχω και την ταξιδιωτική Δυστυχως οι αναλυτικοί όροι δεν ειναι διαθέσιμοι και μόνο με την εις άτοπο είδα κάποια πράγματα Έχει κανείς άποψη με την έννοια πως μου πρότειναν για τέτοιο σκοπό να προτιμήσω το metal της N26 Δεν βλέπω αναλυτικά πράγματα κι εκεί όμως. Βλέπω πως N26 εχει την Allianz ότι και αν σημαίνει αυτο ενώ η Revolut στην Ελλάδα την Xcover που στο εξωτερικό την θεωρούν κάπως οκ και αυτήν Βλέπω μια βασική διαφορά στην ενοικίαση αυτοκινήτου (που θα μου ήταν χρησιμη) πως η Revolut θελει 200χλμ απο τον τόπο κατοικίας ενώ η N26 φαίνεται να εχει και να μην εχει (σε κάποιους όρους φαίνεται εμμεσα) Επίσης βλέπω λίγο συγκεχυμενο τι ισχυει για τη χώρα μας πλέον για τις πληρωμές των εξόδων Ισχύει πως στη revolut δεν χρειάζεται πχ η πληρωμή του ξενοδοχείου αρκεί να ειναι σε ισχύ πχ το metal?Ενώ στην N26? Ευχαριστω
geomrk Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 24/6/2025 στις 1:07 ΜΜ, giannis808 είπε Αν είναι πολλά (ή αν είναι η πρώτη φορά) η eurobank τις απορρίπτει αυτόματα λόγω "εξωτερικού". Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να στην ξεμπλομαρουν ειχα παει στο παρισι,και δεν μπορουσα να περασω συναλλαγη με τη eurobank,καθως τοτε την ειχα πρωτοβγαλει,στο εσωτερικο εκανα ομως κανονικα. Με παιρνουν μετα απο 30-45 λεπτα(!) (ευτυχως ειχα και αλλες καρτες συνδεμενες στο κινητο κ δεν φανηκα μλκς στο μαγαζι)Τους λεω καλα ειστε σοβαροι με παιρνετε μετα απο τοση ωρα να μου πειτε τι; οτι ηταν να γινει θα ειχε γινει. Ε και μου την ξεμπλοκαραν. Κανουν κατι τετοια χαζα οι τραπεζες,θελουν και λογο για το που θα χαλασω τα λεφτα μου. 1
Natashaky Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το ευέλικτο κεφάλαιο που έχω στη revolut. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσό που διατηρούσα πάνω από χρόνο εκεί και καθημερινά έπαιρνα τους τόκους. Μέχρι εδώ ήταν καλά για να μην τα τρώει ο πληθωρισμός. Με τη μείωση των επιτοκίων όμως θέλω να τα επενδύσω κάπου αλλού και θα ήθελα να αποσύρω όλα τα χρήματα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Ξέρω ότι θα τα τραβήξω πρώτα στον κύριο λογαριασμό, μετά όμως θέλω να τα στείλω σε ελληνική τράπεζα. Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχουν χρεώσεις; Υπάρχουν καθυστερήσεις ή γίνεται άμεσα η μεταφορά; Το έχει κάνει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα