Doubt Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ 57 λεπτά πριν, Natashaky είπε Υπάρχουν χρεώσεις; Υπάρχουν καθυστερήσεις ή γίνεται άμεσα η μεταφορά; Άμεσα αλλά με χρέωση από την ελληνική τράπεζα (πλέον χαμηλή). Αν δεν τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε σε ελληνικό λογαριασμό, μην τα φέρεις. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές. 1
NikosKallithea Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 μμ 2 ώρες πριν, Natashaky είπε Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχουν χρεώσεις; Υπάρχουν καθυστερήσεις ή γίνεται άμεσα η μεταφορά; Χρεωσεις και καθηστερησεις απο πλευρας ρεβο οχι δεν υπαρχουν Οταν τα μεταφέρεις ομως στην τραπεζα σου εχεις χρεωσεις, και τωρα πια παιζει σε ποιο προγραμμα εισαι, ποια τραπεζα, τι ποσον Αυτα μονο εσυ τα ξερεις και η τράπεζα σου 1
vali Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ Γνωρίζει κάποιος αν δέχονται IBAN από revolut για την μισθοδοσια στρατιώτη;
asdfnikos Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ 9 λεπτά πριν, vali είπε Γνωρίζει κάποιος αν δέχονται IBAN από revolut για την μισθοδοσια στρατιώτη; Για πληρωμή ειδικά και για το δημόσιο δεν υπάρχει περίπτωση να δέχονται.
teot Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 πμ 5 ώρες πριν, Doubt είπε Άμεσα αλλά με χρέωση από την ελληνική τράπεζα (πλέον χαμηλή). Αν δεν τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε σε ελληνικό λογαριασμό, μην τα φέρεις. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές. Χαμηλή ειναι αν το ποσό είναι μέχρι 5000.... γιατί για ποσά πάνω από 5000 δεν τους υποχρέωνε κατι ο σχετικός νόμος και δεν έχει αλλάξει τιποτα. 1
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 πμ 6 ώρες πριν, teot είπε Χαμηλή ειναι αν το ποσό είναι μέχρι 5000.... γιατί για ποσά πάνω από 5000 δεν τους υποχρέωνε κατι ο σχετικός νόμος και δεν έχει αλλάξει τιποτα. Χρήσιμο.. δεν το ήξερα.
Natashaky Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2025 στις 8:04 ΜΜ, Doubt είπε Άμεσα αλλά με χρέωση από την ελληνική τράπεζα (πλέον χαμηλή). Αν δεν τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε σε ελληνικό λογαριασμό, μην τα φέρεις. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές. οι εναλλακτικές είναι κάποια επένδυση πάλι μέσω revolut; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ξένες επενδύσεις. 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Χρεωσεις και καθηστερησεις απο πλευρας ρεβο οχι δεν υπαρχουν Οταν τα μεταφέρεις ομως στην τραπεζα σου εχεις χρεωσεις, και τωρα πια παιζει σε ποιο προγραμμα εισαι, ποια τραπεζα, τι ποσον Αυτα μονο εσυ τα ξερεις και η τράπεζα σου Ναι, εννοείται ότι θα υπάρχουν χρεώσεις στην ελληνική τράπεζα (αλίμονο αν δεν είχαμε 🤣) ρωτάω αν υπάρχει καθυστέρηση στο να φανούν στον ελληνικό λογαριασμό, μην πάθω και καμιά λαχτάρα μέχρι να τα δω χαχαχα Ούτε στην ρεβ υπάρχει κάποια χρέωση από τον ευέλικτο στον κύριο έτσι; Γιατί ουσιαστικά αμοιβαίο κεφάλαιο είναι και τα αμοιβαία στην Ελλάδα έχουν χρεώσεις όταν τα σπας. 19 ώρες πριν, teot είπε Χαμηλή ειναι αν το ποσό είναι μέχρι 5000.... γιατί για ποσά πάνω από 5000 δεν τους υποχρέωνε κατι ο σχετικός νόμος και δεν έχει αλλάξει τιποτα. Ευχαριστώ! Δεν το γνώριζα. Γνωρίζεις μήπως με ποιον τρόπο είναι καλύτερα να τα στείλω; Μήπως είναι καλύτερα τμηματικά καθώς το ποσό που θέλω να στείλω είναι τριπλάσιο από αυτό; Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:12 μμ από Natashaky
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ 3 λεπτά πριν, Natashaky είπε οι εναλλακτικές είναι κάποια επένδυση πάλι μέσω revolut; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ξένες επενδύσεις. trading 212 2,2% trade republic 2% Ή μπορείς και στην ίδια τη ρεβολουτ να αλλάξεις τα ευρω σε δολάρια που έχουν πολύ καλύτερη απόδοση. 1
giannis808 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ On 13/07/2025 at 21:57, asdfnikos said: Για πληρωμή ειδικά και για το δημόσιο δεν υπάρχει περίπτωση να δέχονται. Θα είχε ενδιαφέρον να το επιβεβαιώσουμε αυτό γιατί με ενδιαφέρει και μένα
teot Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 πμ 16 ώρες πριν, Doubt είπε Χρήσιμο.. δεν το ήξερα. 3 ώρες πριν, Natashaky είπε Ευχαριστώ! Δεν το γνώριζα. Γνωρίζεις μήπως με ποιον τρόπο είναι καλύτερα να τα στείλω; Μήπως είναι καλύτερα τμηματικά καθώς το ποσό που θέλω να στείλω είναι τριπλάσιο από αυτό; Προσοχή το 5000 δεν είναι ανα έμβασμα αλλά ημερήσιο όριο και αφορά το σύνολο των εμβασμάτων της ημέρας. 2
Nnoutas Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:10 πμ Καλημέρα. Η κόρη μου θα μετακομίσει το Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία για σπουδές. Σκέφτομαι να της δώσω την φυσική κάρτα μου revolut για να κάνει εκεί τις αγορές της και αναλήψεις όποτε χρειάζεται. Να πω ότι εχω το basic πλάνο και τα 200€ όριο αναλήψεων, το μήνα, χωρις προμήθεια μου φαίνονται αρχικά εντάξει. Το ερώτημά μου είναι, αν θα με καλύψει η revolut ή θα χρειαστεί να ανοίξω και κάποιον άλλο λογαριασμό σε τράπεζα της Ουγγαρίας; Επίσης, θα μπορούσε να προσθέσει και στο δικό της κινητό, (στο wallet), την κάρτα μου; Μέσα στο έτος, όταν κλείσει τα 18 σκέφτομαι να βγάλει δική της κάρτα.
minotavros Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 πμ 1 ώρα πριν, Nnoutas είπε Καλημέρα. Η κόρη μου θα μετακομίσει το Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία για σπουδές. Σκέφτομαι να της δώσω την φυσική κάρτα μου revolut για να κάνει εκεί τις αγορές της και αναλήψεις όποτε χρειάζεται. Να πω ότι εχω το basic πλάνο και τα 200€ όριο αναλήψεων, το μήνα, χωρις προμήθεια μου φαίνονται αρχικά εντάξει. Το ερώτημά μου είναι, αν θα με καλύψει η revolut ή θα χρειαστεί να ανοίξω και κάποιον άλλο λογαριασμό σε τράπεζα της Ουγγαρίας; Επίσης, θα μπορούσε να προσθέσει και στο δικό της κινητό, (στο wallet), την κάρτα μου; Μέσα στο έτος, όταν κλείσει τα 18 σκέφτομαι να βγάλει δική της κάρτα. Μια χαρά θα σε καλύψει. Αν μπορεί να τη βάλει και στο wallet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα