Billator Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgeteras είπε Πριν λίγο μου ήρθε η προσφορά για το Premium πρόγραμμα με δωρεάν τους πρώτους δύο μήνες, το οποίο ενεργοποίησα και θα διακόψω πριν το πέρας του διμήνου. Αν δεν κάνω λάθος για το NordVPN είχε ειπωθεί ότι μπορεί να προστεθεί σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή και να παραταθεί για άλλα δύο χρόνια. Κάνω λάθος; Προσπαθώ να επεκτείνω την υπάρχουσα διετία (πάλι από παρόμοια προσφορά της Revo) και μου βγάζει ότι υπάρχει κάποιο λάθος με τον κωδικό ενεργοποίησης που μου έχει βγάλει αυτόματα. Κάνω κάτι λάθος ή άλλαξε κάτι με την δωρεάν επέκταση της διετίας σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή; Ο κωδικός δεν αλλάζει για το NordVPN , στην 2ετία θα γίνει reset, όσες φορές και αν κάνεις premium. Θα πρέπει να βάλεις Metal subscription για να πάρεις διαφορετικό κωδικό εφόσον θες. 52 λεπτά πριν, minotavros είπε Πρόσεξε γιατί ότι προσφορά σου δίνει το premium αν το διακόψεις σου ζητάνε τα χρήματα πίσω μετά Αυτό θα γίνει εφόσον διακόψεις μετά από τους 2 μήνες. Όσο είσαι στο free trial δεν υπάρχει ρήτρα ακύρωσης. Φυσικά εξαρτάται από τα term of use του promo με το οποίο κάνεις εγγραφή και για αυτό ΠΑΝΤΑ τα διαβάζουμε πριν κάνουμε κάποια εγγραφή. Αν πχ είχες premium, πληρώνεις κανονικά είσαι ας πούμε στους 5 μήνες, κάνεις update δωρεάν για 2 μήνες σε Metal και ακυρώσεις τα πάντα, η συνολική διάρκεια ήταν 7 μήνες οπότε ανάλογα με το πλάνο που έχεις active πριν την ακύρωση θα "φας" την αντίστοιχη ρήτρα. Μπορείς δωρεάν να γυρίσεις μόνο στην Premium σε αυτό το σενάριο. 32 λεπτά πριν, georgeteras είπε Δεν ξέρω τι εννοείτε και οι δύο... Η δοκιμή για δύο μήνες είναι δωρεάν και αν την διακόψεις πριν το δίμηνο χρεώνεσαι μόνο αν έχεις παραγγείλει κάποια ιδιαίτερη κάρτα... Το έχω ξανακάνει πριν περίπου ένα χρόνο και δεν χρεώθηκα τίποτα όταν ακύρωσα μία μέρα πριν λήξει.... Έτσι ακριβώς είναι δεν θα χρεωθείς go for it. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:43 μμ από Billator 1
georgeteras Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ 13 λεπτά πριν, Billator είπε Ο κωδικός δεν αλλάζει για το NordVPN , στην 2ετία θα γίνει reset, όσες φορές και αν κάνεις premium. Θα πρέπει να βάλεις Metal subscription για να πάρεις διαφορετικό κωδικό εφόσον θες. Αυτό θα γίνει εφόσον διακόψεις μετά από τους 2 μήνες. Όσο είσαι στο free trial δεν υπάρχει ρήτρα ακύρωσης. Φυσικά εξαρτάται από τα term of use του promo με το οποίο κάνεις εγγραφή και για αυτό ΠΑΝΤΑ τα διαβάζουμε πριν κάνουμε κάποια εγγραφή. Αν πχ είχες premium, πληρώνεις κανονικά είσαι ας πούμε στους 5 μήνες, κάνεις update δωρεάν για 2 μήνες σε Metal και ακυρώσεις τα πάντα, η συνολική διάρκεια ήταν 7 μήνες οπότε ανάλογα με το πλάνο που έχεις active πριν την ακύρωση θα "φας" την αντίστοιχη ρήτρα. Μπορείς δωρεάν να γυρίσεις μόνο στην Premium σε αυτό το σενάριο. Έτσι ακριβώς είναι δεν θα χρεωθείς go for it. Όσο δηλαδή κάνεις δοκιμή στο ίδιο πρόγραμμα παραμένει ο ίδιος κωδικός ο οποίος λήγει στη διετία από την πρώτη δοκιμή και αλλάζει όταν πας σε κάποιο πιο μεγάλο πρόγραμμα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ
orfeas11 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, georgeteras said: Όσο δηλαδή κάνεις δοκιμή στο ίδιο πρόγραμμα παραμένει ο ίδιος κωδικός ο οποίος λήγει στη διετία από την πρώτη δοκιμή και αλλάζει όταν πας σε κάποιο πιο μεγάλο πρόγραμμα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Μου ήρθε και εμένα αυτή η "προσφορά" και μου έδωσε διαφορετικό κωδικό από πέρυσι που το είχα ξανακάνει. (είχε κρατήσει ο browser στο autofill τον προηγούμενο) Βέβαια και εμένα δεν το δέχεται αλλά θα κάνω μια ερώτηση στο support του nord... Επεξ/σία χθες στις 12:39 πμ από orfeas11
Nnoutas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:45 μμ Δοκίμασα να περάσω τον κωδικό που εμφάνισε αυτόματα η εφαρμογή για την ενεργοποίηση του nord αλλά μου εμφανίζει σφάλμα. Ότι δηληδη είναι λάθος ο κωδικός. Τι γίνεται ;
Billator Δημοσ. χθες στις 12:53 πμ Δημοσ. χθες στις 12:53 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, georgeteras είπε Όσο δηλαδή κάνεις δοκιμή στο ίδιο πρόγραμμα παραμένει ο ίδιος κωδικός ο οποίος λήγει στη διετία από την πρώτη δοκιμή και αλλάζει όταν πας σε κάποιο πιο μεγάλο πρόγραμμα. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ Ακριβώς, συγκεκριμένα αλλάζει ο κωδικός γιατί το Metal σου δίνει άλλη συνδρομή το NordVPN Plus και όχι το Standard. Αλλιώς θα παρέμενε το ίδιο. Εγώ επειδή έχω σταθερά Premium και βάζω όποτε βγαίνει το free trial της Metal (3-4 φορές το χρόνο βάζω 2μηνο Meta trial) το έχω κάνει. Δηλαδή έχω στακάρει 4 χρόνια στο NordVPN. 3 ώρες πριν, orfeas11 είπε Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Μου ήρθε και εμένα αυτή η "προσφορά" και μου έδωσε διαφορετικό κωδικό από πέρυσι που το είχα ξανακάνει. (είχε κρατήσει ο browser στο autofill τον προηγούμενο) Βέβαια και εμένα δεν το δέχεται αλλά θα κάνω μια ερώτηση στο support του nord... 1 ώρα πριν, Nnoutas είπε Δοκίμασα να περάσω τον κωδικό που εμφάνισε αυτόματα η εφαρμογή για την ενεργοποίηση του nord αλλά μου εμφανίζει σφάλμα. Ότι δηληδη είναι λάθος ο κωδικός. Τι γίνεται ; Στα περισσότερα Revolut account (αν όχι σε όλα) έγινε reset στους κωδικούς του NordVPN (όχι από την Revolut αλλά από το ίδια το NordVPN) για αυτό ίσως δεν σας λειτουργούν γιατί αυτό που βλέπετε δεν ισχύει πλέον. Λόγω της "τρύπας" που είχαν βρει κάποιοι και πουλούσαν τους λογαριασμούς NordVPN της Revolut σε κλειδάδικα. Εγώ που ήμουν κανονικός και όχι "trial" χρήστης χρόνια ακυρώθηκαν τα ενεργά 4 χρόνια που είχα από Revolut, φυσικά η Revolut μου έδωσε νέο κωδικό αλλά manual δεν είναι αυτός που φαίνεται ούτε όταν έχω Premium ούτε όταν έχω Metal συνδρομή οι κωδικοί εκείνοι καταργήθηκαν από το NordVPN. (Εκτός και αν κάνετε λάθος την διαδικασία, αλλιώς φταίει αυτό που γράφω πάνω άρα με ένα μήνυμα στο support θα λαβετε καινούριο κωδικό) (εδώ είναι ο "χαμός" που έγινε με τους Revolut κωδικους από g2a). Επεξ/σία χθες στις 12:55 πμ από Billator 1
Nnoutas Δημοσ. χθες στις 06:03 πμ Δημοσ. χθες στις 06:03 πμ 5 ώρες πριν, Billator είπε Ακριβώς, συγκεκριμένα αλλάζει ο κωδικός γιατί το Metal σου δίνει άλλη συνδρομή το NordVPN Plus και όχι το Standard. Αλλιώς θα παρέμενε το ίδιο. Εγώ επειδή έχω σταθερά Premium και βάζω όποτε βγαίνει το free trial της Metal (3-4 φορές το χρόνο βάζω 2μηνο Meta trial) το έχω κάνει. Δηλαδή έχω στακάρει 4 χρόνια στο NordVPN. Στα περισσότερα Revolut account (αν όχι σε όλα) έγινε reset στους κωδικούς του NordVPN (όχι από την Revolut αλλά από το ίδια το NordVPN) για αυτό ίσως δεν σας λειτουργούν γιατί αυτό που βλέπετε δεν ισχύει πλέον. Λόγω της "τρύπας" που είχαν βρει κάποιοι και πουλούσαν τους λογαριασμούς NordVPN της Revolut σε κλειδάδικα. Εγώ που ήμουν κανονικός και όχι "trial" χρήστης χρόνια ακυρώθηκαν τα ενεργά 4 χρόνια που είχα από Revolut, φυσικά η Revolut μου έδωσε νέο κωδικό αλλά manual δεν είναι αυτός που φαίνεται ούτε όταν έχω Premium ούτε όταν έχω Metal συνδρομή οι κωδικοί εκείνοι καταργήθηκαν από το NordVPN. (Εκτός και αν κάνετε λάθος την διαδικασία, αλλιώς φταίει αυτό που γράφω πάνω άρα με ένα μήνυμα στο support θα λαβετε καινούριο κωδικό) (εδώ είναι ο "χαμός" που έγινε με τους Revolut κωδικους από g2a). Στο support της revolut ή στο nord;
Billator Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 ώρες πριν, Nnoutas είπε Στο support της revolut ή στο nord; Revolut. 1
Nnoutas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 ώρες πριν, Nnoutas είπε Δοκίμασα να περάσω τον κωδικό που εμφάνισε αυτόματα η εφαρμογή για την ενεργοποίηση του nord αλλά μου εμφανίζει σφάλμα. Ότι δηληδη είναι λάθος ο κωδικός. Τι γίνεται ; Ενημερωτικά. Επικοινώνησα με το support της revolut και μου έδωσαν άλλον κωδικό που τον πέρασα και δούλεψε. 1
stefanidisg Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Πάντως εγώ που είχα κάνει premium και μετά από λίγο καιρό είχα ακυρώσει , ναι ο κωδικός είναι για δύο χρόνια για το Nord αλλά μετά από 1,5 μήνα μου ακυρώθηκε από το ίδιο το Nord μάλλον , γίνεται check κάθε τόσο μέσα στα δύο χρόνια για να δουν αν είναι ενεργή. 1
VonLoutsos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Θεωρείται πως αξίζει αντί για τον αποταμιευτικό που έχει η Revolut σε ευρώ, να τα γυρίσει κάποιος σε δολλάριο ή και λίρα που έχει μεγαλύτερο επιτόκιο;
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Θεωρείται πως αξίζει αντί για τον αποταμιευτικό που έχει η Revolut σε ευρώ, να τα γυρίσει κάποιος σε δολλάριο ή και λίρα που έχει μεγαλύτερο επιτόκιο; Για μενα αξιζει να τα γυρισεις σε δολάρια αλλα να τα ξεχασεις μέχρι το δολάριο έρθει ισα με το ευρω, οπότε τότε κερδίζει διπλά.
giannis808 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Εγώ σε δολάριο τα έχω εδώ και περίπου 14 μήνες. Αγόραζα ανά τους μήνες 500-500€ περίπου οπότε πάρα την πτώση του δολαρίου δεν είμαι πολύ κάτω. Δεν τα ενοχλώ μέχρι να ανέβει το δολάριο (ή να πέσει το ευρώ...) και παίρνω και ένα ικανό ποσό τον μήνα από το 3% που δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα