Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 7:08 ΜΜ, Bomber-21 είπε Του είπα ότι πάω σε δικηγόρο. Και;Τι σου απάντησε;
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου λιγο offtopic αλλα υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη απο το 1,17% της revo σε savings ? 1
asdfnikos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε λιγο offtopic αλλα υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη απο το 1,17% της revo σε savings ? Bunq , Wise 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε λιγο offtopic αλλα υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη απο το 1,17% της revo σε savings ? 1.71 τα γραμμάτια του ελλ. δημοσιου 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 50 minutes ago, asdfnikos said: Bunq , Wise με trading 212 τι παιζει ;
asdfnikos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε με trading 212 τι παιζει ; Πρότεινα παρόμοια προιόντα ( e-wallets εξωτερικού) Υπάρχουν και άλλες επιλογές σε χρηματιστηριακές είτε και εντός Ελλάδας όπως λογαριασμός next της Εθνικής μέχρι 29 ετών με 2.5%
Doubt Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε λιγο offtopic αλλα υπαρχει κατι καλυτερο αυτην την στιγμη απο το 1,17% της revo σε savings ? 1,77 variable @ wise 2% @ trade republic κι άλλες.. λιγότερο γνωστές.
Nnoutas Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Να αναφέρουμε εδώ ότι τα κερδη από τους τόκους στην Τ212 και Trade Republic φορολογούνται στην Ελλάδα με 15% ενώ της revo είναι αφορολόγητα. Βέβαια και πάλι αξίζουν περισσότερο από το απλό πλάνο της revo, απλά να το έχουμε και αυτό στο νου Επεξ/σία 9 Αυγούστου από Nnoutas 2 2
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός.
asdfnikos Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ Για τον λογαριασμό ναι οκ, θα ειναι στης μητέρας μου. Για τον λογαριασμό νομίσματος με ενδιαφέρει και βασικά εκει ηταν η ερώτηση. Μπορώ να βγάλω εγώ την κάρτα τώρα και να εχει μέσα 2 λογαριασμους (ευρώ και γουον κινας) και να του λέω κάπως απο ποιον λογαριασμό να τραβήξει λεφτά; Τι εννοω, για τις 20 ημερες αυτες να ειναι σε γουον και τον υπολοιπο καιρό σε ευρώ. και πχ αν πάει εξωτερικό ξανά να βάλω την κάρτα να τραβάει πχ απο ελβετικό φράγκο και οταν γυρίσει ξανά σε ευρώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ Τα yen είναι Ιαπωνία ,γιουαν είναι το κινέζικο νόμισμα. 27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Εχεις δικιά σου ρεβο;Δώσε της την κάρτα σου και κάνεις εσύ τις μεταφορες κλπ.Η κάρτα αν θες τραβάει μόνο απο ένα νόμισμα αλλά ειναι δικιά σου επιλογή για όσο θες. 1 1
georgeteras Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Ένας είναι ο λογαριασμός της Revo και όσες κάρτες και να έχεις τραβάει από τον ίδιο. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς τραβάει γιατί αν αναφέρεσαι σε αναλήψεις μετρητών δεν ξέρω αν σε συμφέρει. Αν εννοείς να κάνει αγορές με κάρτα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να γίνουν αυτές. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνετε καμία μετατροπή των χρημάτων του λογαριασμού της Revo σε κινέζικα. Τα αφήνετε ως έχουν σε ευρώ και κατά τη διάρκεια της αγοράς η Revo κάνει την μετατροπή στο αντίστοιχο νόμισμα, όποιο κι αν είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα