Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Μόλις τώρα, georgeteras είπε Ένας είναι ο λογαριασμός της Revo και όσες κάρτες και να έχεις τραβάει από τον ίδιο. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς τραβάει γιατί αν αναφέρεσαι σε αναλήψεις μετρητών δεν ξέρω αν σε συμφέρει. Αν εννοείς να κάνει αγορές με κάρτα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να γίνουν αυτές. Αυτο που εννοώ είναι οτι στην ρεβολουτ μπορούμε να έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς νομίσματος (πχ ευρώ, φράγκο, γουον κλπ). Η φυσική κάρτα αν βγάλω απο ποιον λογαριασμό θα πάει να τραβήξει λεφτά σε μια συναλλαγή; μπορώ να της ορίσω οτι τραβάς απο τον τάδε λογαριασμό; Για τους εικονικούς μου λογαριασμούς έχω βγάλει και αντίστοιχες εικονικές κάρτες εγώ. Η δεν χρειάζεται ούτε αυτό και τσάμπα διαδικασίες κάνω; 2 λεπτά πριν, georgeteras είπε Επίσης δεν χρειάζεται να κάνετε καμία μετατροπή των χρημάτων του λογαριασμού της Revo σε κινέζικα. Τα αφήνετε ως έχουν σε ευρώ και κατά τη διάρκεια της αγοράς η Revo κάνει την μετατροπή στο αντίστοιχο νόμισμα, όποιο κι αν είναι αυτό Η μετατροπή αυτή δεν συμπεριλαμβάνει και κάποια προμήθεια;
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως οι κάρτες στο 90% της Κίνας δεν είναι αποδεκτές. Ή θα πρέπει να της κάνεις alipay ή να βγάλει μετρητά κάτι που θα δυσκολευτεί αρκετα Απο κει και πέρα, όταν έχεις κάνει ήδη μετατροπή στο νόμισμα της εκάστοτε χώρας τραβάει από εκείνο πρωτα. Το μόνο καλό πλέον με αυτό είναι ότι αν πετύχεις καλό συνάλλαγμα δν βγαίνεις χαμένος. Μέχρι τον Απρίλιο νομίζω είχε έξτρα fee για τα Σαββατοκύριακα αλλά πλέον καταργήθηκε και στο απλό πλάνο. 1
giorgos_76 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Έχει καμιά προθεσμιακή της προκοπής η Revolut ;; Γιατί στις ελληνικές δεν δίνουν τίποτα..
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Αυτο που εννοώ είναι οτι στην ρεβολουτ μπορούμε να έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς νομίσματος (πχ ευρώ, φράγκο, γουον κλπ). Η φυσική κάρτα αν βγάλω απο ποιον λογαριασμό θα πάει να τραβήξει λεφτά σε μια συναλλαγή; μπορώ να της ορίσω οτι τραβάς απο τον τάδε λογαριασμό; Για τους εικονικούς μου λογαριασμούς έχω βγάλει και αντίστοιχες εικονικές κάρτες εγώ. Η δεν χρειάζεται ούτε αυτό και τσάμπα διαδικασίες κάνω; Η μετατροπή αυτή δεν συμπεριλαμβάνει και κάποια προμήθεια; Ο λογαριασμός είναι ένας,πορτοφόλια με διαφορετικά νομίσματα (ευρώ-λίρες-γιεν-γιουαν-κορωνες κλπ) μπορείς να έχεις.Επίσης μπορείς να βάλεις μια κάρτα να τραβάει μόνο απο ένα πορτοφόλι/νομισμα και ανώτατο όριο. Εγώ έχω λίρες ευρώ και λέβα .Μία κάρτα που έχω δώσει σε ανηψιά την έχω να τραβάει μόνο απο λέβα.Οταν αδειάσει το πορτοφόλι με τα λέβα τέλος,δεν τραβάει απο αλλού. 1
Bomber-21 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Στις 9/8/2025 στις 4:18 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και;Τι σου απάντησε; Τι να απαντήσει ο απατεώνας, 1002 ψέμματα. 1η Σεπτέμβρη θα λάβει εξώδικο απλά του γνωστοποίησα ότι η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό.
Doubt Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Bomber-21 είπε η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό. Σωστό
Oliver12 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Τι να απαντήσει ο απατεώνας, 1002 ψέμματα. 1η Σεπτέμβρη θα λάβει εξώδικο απλά του γνωστοποίησα ότι η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό. Αν είναι οπαδός τής <<ρομα>> , δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
dimitris__ Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 22/7/2025 στις 12:29 ΜΜ, VonLoutsos είπε Πιστευετε πως αξίζει να αλλάξεις χρήματα σε λίρα/δολλάριο που έχουν καλύτερο επιτόκιο και να τα αφήσεις εκεί; Αν αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα της λίρας έναντι του ευρώ, ναι. Αν όχι, άστο καλύτερα. Αν πέφτει η λίρα έναντι του ευρώ (κάτι που γίνεται το τελευταίο διάστημα) θα βρεθείς χαμένος μέχρι να ξαναανέβει (αν). Στις 13/7/2025 στις 7:04 ΜΜ, Natashaky είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το ευέλικτο κεφάλαιο που έχω στη revolut. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσό που διατηρούσα πάνω από χρόνο εκεί και καθημερινά έπαιρνα τους τόκους. Μέχρι εδώ ήταν καλά για να μην τα τρώει ο πληθωρισμός. Με τη μείωση των επιτοκίων όμως θέλω να τα επενδύσω κάπου αλλού και θα ήθελα να αποσύρω όλα τα χρήματα. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία? Ξέρω ότι θα τα τραβήξω πρώτα στον κύριο λογαριασμό, μετά όμως θέλω να τα στείλω σε ελληνική τράπεζα. Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχουν χρεώσεις; Υπάρχουν καθυστερήσεις ή γίνεται άμεσα η μεταφορά; Το έχει κάνει κάποιος; Η μεταφορά γίνεται άμεσα, μέσα από το κουμπί "Payments". Γιατί να τα πάρεις όμως; Σε τι θα τα βάλεις (πες καμια ιδέα) 1
cgioris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Καλησπέρα παιδια. Έχω λογαριασμό σε δολάρια αμερικανικά στη eurobank. και θέλω να τα στείλω στη revolut. Όμως στη Eurobank για $1800 μου ζητάει προμήθεια εμβάσματος $20. Υπάρχει κάποιος φθηνότερος τρόπος να τα στείλω; Γνωρίζει κανείς; Μέσω τρίτου ίσως; Σας ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, cgioris είπε Καλησπέρα παιδια. Έχω λογαριασμό σε δολάρια αμερικανικά στη eurobank. και θέλω να τα στείλω στη revolut. Όμως στη Eurobank για $1800 μου ζητάει προμήθεια εμβάσματος $20. Υπάρχει κάποιος φθηνότερος τρόπος να τα στείλω; Γνωρίζει κανείς; Μέσω τρίτου ίσως; Σας ευχαριστώ πολύ. Αφου την προμήθεια την ζητά η ίδια η τράπεζα πως θα την παρακάμψεις
jimmysss! Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 36 minutes ago, cgioris said: Καλησπέρα παιδια. Έχω λογαριασμό σε δολάρια αμερικανικά στη eurobank. και θέλω να τα στείλω στη revolut. Όμως στη Eurobank για $1800 μου ζητάει προμήθεια εμβάσματος $20. Υπάρχει κάποιος φθηνότερος τρόπος να τα στείλω; Γνωρίζει κανείς; Μέσω τρίτου ίσως; Σας ευχαριστώ πολύ. ισως αν εβγαες μια καρτα eurobank usd και να εκανες top up την ρεβολουτ ;;; Ισως, δεν ξερω
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, cgioris είπε Καλησπέρα παιδια. Έχω λογαριασμό σε δολάρια αμερικανικά στη eurobank. και θέλω να τα στείλω στη revolut. Όμως στη Eurobank για $1800 μου ζητάει προμήθεια εμβάσματος $20. Υπάρχει κάποιος φθηνότερος τρόπος να τα στείλω; Γνωρίζει κανείς; Μέσω τρίτου ίσως; Σας ευχαριστώ πολύ. Σύνδεσε τον λογαριασμό της eurobank με την revolut.
cgioris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Σύνδεσε τον λογαριασμό της eurobank με την revolut. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cgioris είπε Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Aπο τους τρόπους που προσθέτεις χρήματα στην revolut.Δεν έχω πορτοφόλι σε δολάρια και δεν ξέρω και η eurobank τι ΙΒΑΝ κλπ δίνει για τα δολάρια.
lambros Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Καλησπερα σας και χρονια πολλα , Ξερετε αν εχει προστασια η revolut σε αγορες μεσω ιντερνετ απο banggood. Αγορασαμε gaming chair μαυρη μπλε και μας στειλανε αλλο χρωμα γαλαζια μπλε και τωρα κανουν την παπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα