Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός.
asdfnikos Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ 14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ Για τον λογαριασμό ναι οκ, θα ειναι στης μητέρας μου. Για τον λογαριασμό νομίσματος με ενδιαφέρει και βασικά εκει ηταν η ερώτηση. Μπορώ να βγάλω εγώ την κάρτα τώρα και να εχει μέσα 2 λογαριασμους (ευρώ και γουον κινας) και να του λέω κάπως απο ποιον λογαριασμό να τραβήξει λεφτά; Τι εννοω, για τις 20 ημερες αυτες να ειναι σε γουον και τον υπολοιπο καιρό σε ευρώ. και πχ αν πάει εξωτερικό ξανά να βάλω την κάρτα να τραβάει πχ απο ελβετικό φράγκο και οταν γυρίσει ξανά σε ευρώ.
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:07 μμ 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Κλειδώνει στον λογαριασμο που εκδίδεται η κάρτα αλλά όχι σε συγκεκριμένο νόμισμα. Αν εχεις yen και ευρώ και χρεώνεις yen τότε θα σου τραβάει πρώτα απο εκείνα. Οταν τελειώσουν τότε θα κανει απευθείας μετατροπή απο τα ευρώ. Απλά θα εχει λίγο μεγαλύτερη ισοτιμία τα ΣΚ Τα yen είναι Ιαπωνία ,γιουαν είναι το κινέζικο νόμισμα. 27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Εχεις δικιά σου ρεβο;Δώσε της την κάρτα σου και κάνεις εσύ τις μεταφορες κλπ.Η κάρτα αν θες τραβάει μόνο απο ένα νόμισμα αλλά ειναι δικιά σου επιλογή για όσο θες. 1 1
georgeteras Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Καλημέρα στην παρέα. Η μητέρα μου είναι να πάει κίνα με γκρουπ σε λιγο καιρό και σκέφτηκα να της κάνω εναν λογαριασμό ρεβολουτ να μεταφέρει λεφτά. Επειδή με τις συναλλαγές απο το κινητό γενκότερα δεν κ οσες φορες κ αν της το δείξω πάντα με ρωτάει, η εκδοση φυσικής κάρτας κλειδώνει σε κάποιο λογαριασμό; Τι εννοώ. Μπορούμε να βγάλουμε μια φυσική κάρτα και για 20 μέρες πχ να τραβάει απο νομισμα κινας που θα εχει στον λογαριασμό της και μετά να τραβάει απο ευρώ; η κλειδώνει σε συγκεκριμένο λογαριασμο; Ελπίζω να εχω γινει κατανοητός. Ένας είναι ο λογαριασμός της Revo και όσες κάρτες και να έχεις τραβάει από τον ίδιο. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς τραβάει γιατί αν αναφέρεσαι σε αναλήψεις μετρητών δεν ξέρω αν σε συμφέρει. Αν εννοείς να κάνει αγορές με κάρτα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να γίνουν αυτές. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνετε καμία μετατροπή των χρημάτων του λογαριασμού της Revo σε κινέζικα. Τα αφήνετε ως έχουν σε ευρώ και κατά τη διάρκεια της αγοράς η Revo κάνει την μετατροπή στο αντίστοιχο νόμισμα, όποιο κι αν είναι αυτό
Xristaras12 Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Μόλις τώρα, georgeteras είπε Ένας είναι ο λογαριασμός της Revo και όσες κάρτες και να έχεις τραβάει από τον ίδιο. Βέβαια δεν ξέρω τι εννοείς τραβάει γιατί αν αναφέρεσαι σε αναλήψεις μετρητών δεν ξέρω αν σε συμφέρει. Αν εννοείς να κάνει αγορές με κάρτα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να γίνουν αυτές. Αυτο που εννοώ είναι οτι στην ρεβολουτ μπορούμε να έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς νομίσματος (πχ ευρώ, φράγκο, γουον κλπ). Η φυσική κάρτα αν βγάλω απο ποιον λογαριασμό θα πάει να τραβήξει λεφτά σε μια συναλλαγή; μπορώ να της ορίσω οτι τραβάς απο τον τάδε λογαριασμό; Για τους εικονικούς μου λογαριασμούς έχω βγάλει και αντίστοιχες εικονικές κάρτες εγώ. Η δεν χρειάζεται ούτε αυτό και τσάμπα διαδικασίες κάνω; 2 λεπτά πριν, georgeteras είπε Επίσης δεν χρειάζεται να κάνετε καμία μετατροπή των χρημάτων του λογαριασμού της Revo σε κινέζικα. Τα αφήνετε ως έχουν σε ευρώ και κατά τη διάρκεια της αγοράς η Revo κάνει την μετατροπή στο αντίστοιχο νόμισμα, όποιο κι αν είναι αυτό Η μετατροπή αυτή δεν συμπεριλαμβάνει και κάποια προμήθεια;
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως οι κάρτες στο 90% της Κίνας δεν είναι αποδεκτές. Ή θα πρέπει να της κάνεις alipay ή να βγάλει μετρητά κάτι που θα δυσκολευτεί αρκετα Απο κει και πέρα, όταν έχεις κάνει ήδη μετατροπή στο νόμισμα της εκάστοτε χώρας τραβάει από εκείνο πρωτα. Το μόνο καλό πλέον με αυτό είναι ότι αν πετύχεις καλό συνάλλαγμα δν βγαίνεις χαμένος. Μέχρι τον Απρίλιο νομίζω είχε έξτρα fee για τα Σαββατοκύριακα αλλά πλέον καταργήθηκε και στο απλό πλάνο. 1
giorgos_76 Δημοσ. Κυριακή στις 05:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:48 μμ Έχει καμιά προθεσμιακή της προκοπής η Revolut ;; Γιατί στις ελληνικές δεν δίνουν τίποτα..
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Αυτο που εννοώ είναι οτι στην ρεβολουτ μπορούμε να έχουν διαφορετικούς λογαριασμούς νομίσματος (πχ ευρώ, φράγκο, γουον κλπ). Η φυσική κάρτα αν βγάλω απο ποιον λογαριασμό θα πάει να τραβήξει λεφτά σε μια συναλλαγή; μπορώ να της ορίσω οτι τραβάς απο τον τάδε λογαριασμό; Για τους εικονικούς μου λογαριασμούς έχω βγάλει και αντίστοιχες εικονικές κάρτες εγώ. Η δεν χρειάζεται ούτε αυτό και τσάμπα διαδικασίες κάνω; Η μετατροπή αυτή δεν συμπεριλαμβάνει και κάποια προμήθεια; Ο λογαριασμός είναι ένας,πορτοφόλια με διαφορετικά νομίσματα (ευρώ-λίρες-γιεν-γιουαν-κορωνες κλπ) μπορείς να έχεις.Επίσης μπορείς να βάλεις μια κάρτα να τραβάει μόνο απο ένα πορτοφόλι/νομισμα και ανώτατο όριο. Εγώ έχω λίρες ευρώ και λέβα .Μία κάρτα που έχω δώσει σε ανηψιά την έχω να τραβάει μόνο απο λέβα.Οταν αδειάσει το πορτοφόλι με τα λέβα τέλος,δεν τραβάει απο αλλού. 1
Bomber-21 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στις 9/8/2025 στις 4:18 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και;Τι σου απάντησε; Τι να απαντήσει ο απατεώνας, 1002 ψέμματα. 1η Σεπτέμβρη θα λάβει εξώδικο απλά του γνωστοποίησα ότι η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό.
Doubt Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 ώρες πριν, Bomber-21 είπε η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό. Σωστό
Oliver12 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 8 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Τι να απαντήσει ο απατεώνας, 1002 ψέμματα. 1η Σεπτέμβρη θα λάβει εξώδικο απλά του γνωστοποίησα ότι η παραποίηση εγγράφου αφορά το ποινικό δίκαιο και όχι το αστικό. Αν είναι οπαδός τής <<ρομα>> , δεν καταλαβαίνουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα