Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρο τωρα σκεφτομουν να ανοιξω ενα καναλι οπου μεσα απο αυτο θα εκφραζω διαφορα προβληματα, κοινωνικα, πολιτικα κλπ. Ξεκινησα με κατι τοπικο, δηλαδη απο την πολη μου και προκειται να συνεχισω σε εθνικα και παγκοσμια θεματα. Σε αυτα τα βιντεο δειχνει κινηματογραφικα οσο μπορω φυσικα, διαφορα μερη και μεσα σε αυτα τα βιντεο υπαρχει ενα νοημα. Αυτο εχει ως σκοπο να ξυπνησει το θεατη και να τον παροτρυνει να σκεφτει τι μπορει να εννοει το βιντεο. Ελπιζω να πετυχει το επιχειρημα και το παρακατω ειναι η αρχη.

https://www.youtube.com/watch?v=JhSL7gRbBsQ&t

Επεξ/σία από KouMasGR
Δημοσ.

Θα μπορουσε να ειναι καλη ιδεα,αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι πιο προχειρο εχω δει.

Τραβηγμενο με κινητο,2 λεπτα κλιπακι με 3 τοποθεσιες και περιμενεις να δουλεψει;

Εαν οντως θελεις να  το κανεις ( και αν εχεις το χρονο και την ορεξη ) πεσε με τα μουτρα,επενδυσε στον εξοπλισμο σου και μετα ξεκινα.

Τα πραγματικα σοβαρα καναλια που πιανουν κοσμο και views ολα εχουν απο μετριο εως ακριβο εξοπλισμο.

Μη βλεπεις καναλια τυπου "πρωινη ρουτινα" και μ@λ@κιες,αυτα απευθυνονται σε αλλο κοινο.

Ακομα και τα καναλια που αφορουν makeup tips εχουν σοβαρο εξοπλισμο.

Δημοσ.

φιλε εγω απο την αλλη θα σου ελεγα πως πιο σημαντικο απο τον εξοπλισμο ειναι η επιμονη και η συνεπεια. Συνεχισε να ανεβαζεις υλικο και να προσπαθεις να βελτιωνεσαι βιντεο με το βιντεο.

Δημοσ.
Στις 20/8/2018 στις 10:44 ΠΜ, bahamut_zero είπε

φιλε εγω απο την αλλη θα σου ελεγα πως πιο σημαντικο απο τον εξοπλισμο ειναι η επιμονη και η συνεπεια. Συνεχισε να ανεβαζεις υλικο και να προσπαθεις να βελτιωνεσαι βιντεο με το βιντεο.

Ισχυει,αυτο εννοουσα οταν ειπα να πεσει  με τα μουτρα. Οτι και αν  κανει,με οτι εξοπλισμο και αν το κανει,θα πρεπει να δωσει οτι μπορει,αλλιως ο κοσμος θα προσπερασει το βιντεο,με αποτελεσμα να του ριξουν και το ηθικο και να του κοψουν τα φτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου, πρωτα απ ολα δεν ειναι τραβηγμενο απλα απο κινητο. Εχω σταθεροποιητες κλπ αξιας 100 ευρω και ανω. Απλως αυτο το βιντεο βγηκε λιγο βιαστικα γιατι ηθελα να δειξω στο περιπου τι θελω να κανω απο το επομενο βιντεο προκειται να πεσει πολυ περισσοτερη προσοχη και δουλεια και αυτα τα κουνηματα ευελπιστω πως θα εξαφανιστουν. Χαιρομαι που σας αρεσε το concept και πιστευω οτι κατι τετοιο χρειαζεται η Ελλαδα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα θα βελτιωθουν με τον καιρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

. Χαιρομαι που σας αρεσε το concept και πιστευω οτι κατι τετοιο χρειαζεται η Ελλαδα.

Μην κάνεις εκπτώσεις απο τώρα φίλος,δες το πιο παγκοσμιοποιημένα το θέμα.

Επεξ/σία από momotis
  • Sad 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

Φιλε μου, πρωτα απ ολα δεν ειναι τραβηγμενο απλα απο κινητο. Εχω σταθεροποιητες κλπ αξιας 100 ευρω και ανω. Απλως αυτο το βιντεο βγηκε λιγο βιαστικα γιατι ηθελα να δειξω στο περιπου τι θελω να κανω απο το επομενο βιντεο προκειται να πεσει πολυ περισσοτερη προσοχη και δουλεια και αυτα τα κουνηματα ευελπιστω πως θα εξαφανιστουν. Χαιρομαι που σας αρεσε το concept και πιστευω οτι κατι τετοιο χρειαζεται η Ελλαδα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα θα βελτιωθουν με τον καιρο.

Και καπου εκει σταματησα να διαβαζω.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τον ακριβώς περιεχόμενο έχει το κανάλι. 

Πως ακριβώς θα θίξεις τα προβλήματα που λες στην αρχή, κοινωνικά πολιτικά? Με εκφώνηση ή βίντεο?

Δεν βρήκα κανένα νόημα στο κανάλι, πέρα από το σινεμάτικ της υπόθεσης. Αλλα εσυ δεν ξεκίνησες ως κανάλι βιντεογράφησης. Εάν έπρεπε να μας δείξεις τη δουλειά σου, θα έλεγα ότι ήταν καλό το βίντεο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Δεν έχω καταλάβει τον ακριβώς περιεχόμενο έχει το κανάλι. 

Πως ακριβώς θα θίξεις τα προβλήματα που λες στην αρχή, κοινωνικά πολιτικά? Με εκφώνηση ή βίντεο?

Δεν βρήκα κανένα νόημα στο κανάλι, πέρα από το σινεμάτικ της υπόθεσης. Αλλα εσυ δεν ξεκίνησες ως κανάλι βιντεογράφησης. Εάν έπρεπε να μας δείξεις τη δουλειά σου, θα έλεγα ότι ήταν καλό το βίντεο.

αυτά αναρωτιόμουν και εγώ 

Δημοσ.

Αν και ερασιτεχνικό μου άρεσε αρκετά σαν αρχή και είναι και αρκετά υποσχόμενο.Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν έχεις ορίζοντα και δεν είσαι επικεντρωμένος στο τι ακριβώς θες να κάνεις.

Να σου πω μια ιδέα που ίσως και να σου άρεσε να κάνεις και που θα ήθελα να δω πολύ :

Να καταποιαστείς με ένα και μόνο θέμα αλλά να το εξαντλήσεις όσο δεν πάει.Πχ Αρχαία Ελληνικά μνημεία και η ιστορία τους πίσω από αυτά.Ξεκινάς με τα μνημεία της περιοχής σου , και κάνεις μικρά ολιγόλεπτα κλιπάκια που δεν κουράζουν και ξεδιπλώνεις την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτά.Αργότερα επεκτείνεσαι και ευρύτερα στον Ελλαδικό χώρο.

Όχι στυλ ντοκυμανταίρ που είναι 40-50 λεπτά αλλά 10-14 λεπτά.Τα ουσιώδη ώστε να μην κουράζουν.

Δημοσ.

Παιδια, το νοημα βγαινει μεσα απο τις εικονες του βιντεο. Γι αυτο ειπα λιγοι θα το καταλαβουν. Αυτες οι εικονες στο συγκεκριμενο βιντεο δειχνουν την καταντια της Ελλαδας εν ετη 2018. Ποσο πιο απλα να το πω; Ειναι βιντεακια οπου μεσα απο τις εικονες που δειχνουν θα θιγουν κοινωνικο-πολιτικα θεματα. Ειναι κατι πολυ δυσκολο για τα Ελληνικα δεδομενα ξερω και ναι ειναι προχειρο το πρωτο βιντεο αλλα θελω να το κανω πολυ καλυτερα και θελω να πιστευω οτι θα πετυχει.

@Salvation81 Απ' οτι καταλαβα εισαι απο αυτους τους Ελληνες που ολα τα βλεπουν μαυρα και πιστευουν οτι δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα. Και μονο που απαντας με ειρωνικο τροπο. Τι υπονοεις με αυτο που ειπες δηλαδη;

Στις 23/8/2018 στις 1:05 ΜΜ, momotis είπε

Μην κάνεις εκπτώσεις απο τώρα φίλος,δες το πιο παγκοσμιοποιημένα το θέμα.

Καλο ειναι να ξεκιναμε απο τα χαμηλα πρωτα φιλε μου και μετα να παμε στα ψηλα, εχω βλεψεις κι για παγκοσμιο αλλα πρωτα ξεκιναμε απο εδω. ;)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KouMasGR είπε

Παιδια, το νοημα βγαινει μεσα απο τις εικονες του βιντεο. Γι αυτο ειπα λιγοι θα το καταλαβουν. Αυτες οι εικονες στο συγκεκριμενο βιντεο δειχνουν την καταντια της Ελλαδας εν ετη 2018. Ποσο πιο απλα να το πω; Ειναι βιντεακια οπου μεσα απο τις εικονες που δειχνουν θα θιγουν κοινωνικο-πολιτικα θεματα. Ειναι κατι πολυ δυσκολο για τα Ελληνικα δεδομενα ξερω και ναι ειναι προχειρο το πρωτο βιντεο αλλα θελω να το κανω πολυ καλυτερα και θελω να πιστευω οτι θα πετυχει.

@Salvation81 Απ' οτι καταλαβα εισαι απο αυτους τους Ελληνες που ολα τα βλεπουν μαυρα και πιστευουν οτι δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα. Και μονο που απαντας με ειρωνικο τροπο. Τι υπονοεις με αυτο που ειπες δηλαδη;

Καλο ειναι να ξεκιναμε απο τα χαμηλα πρωτα φιλε μου και μετα να παμε στα ψηλα, εχω βλεψεις κι για παγκοσμιο αλλα πρωτα ξεκιναμε απο εδω. ;)

Φιλε οταν ξεκινας κατι οσο και ερασιτεχνικο και να ειναι τα σκας, πλεον εστω. Πανε οι εποχες που καποιοι ανοιγαν YouTube καναλια με βιντεο απο τα κινητα τους και μαζευαν τις μαζες ευκολα επειδη ηταν σχεδον μονοι τους. Αν ζουσαμε ακομα σε εκεινες τις εποχες (μιλαμε για 10 χρονια πισω) ναι και τα 100ε θα ηταν καλα και μπορει σημερα να ειχες και για σπονσορα την Coca Cola (λεμε τωρα).
Πλεον ομως οταν βλεπω ενα βιντεακι που τρεμει, που δεν φοκουσαρει καλα και που ειναι προχειρο στην καλυτερη τι θελεις να σου πω; Ειδικα οταν σε βλεπω να λες οτι εχεις σταθεροποιητη των 100ε;
Εν ολιγοις αν θελεις να κανεις κατι σωστο αφηνεις κινητα και σαχλαμαρες και επενδυεις σε εξοπλισμο (αν φυσικα πιστευεις πως αυτο που κανεις θα πιασει αν οχι μην το κανεις καν).

Αυτα στα λενε και αλλοι εμεσως πλυν σαφως οποτε μην νομιζεις πως ειμαι ο κακος της υποθεσης.

Δημοσ.

Οχι δεν εισαι ο κακος, αλλα ενας που δεν εχει ιδεα που ζει, και ονειροβατει. Ολοι ΠΑΝΤΑ ξεκινανε με αυτα που εχουν. Γιατι ολα μια χαρα ειναι στο μυαλο μας και λεμε θα παρουμε αυτο εκεινο το αλλο, αλλα στην τελικη δεν γινεται. Μιλας για φοκουρισματα (καταρχας πως φαινεται οτι δεν ξερεις. φοκουρισματα το λεει ο πατερας μου που ειναι 60χρονων.), και βιντεο που τρεμει. Δηλαδη αν δεν ειχε αυτα τα θεματα και δεν εγραφα πως τραβηχτηκε με κινητο, θα καταλαβαινες οτι το ειχα βγαλει με ενα κινητο; Δεν νομιζω. Οπως προ-ειπα εισαι απ αυτα τα ατομα που ψαχνουν το παραμικρο λαθος ωστε να ριξουν τους αλλους γιατι βαθια μεσα τους νιωθουν ζηλια για κατι που ξεκινησε καποιος και αυτος ο καποιος δεν ησουν εσυ. 

Δεν ζητησα απο κανεναν να μιλησει για εξοπλισμο, αν ειχα τα λεφτα φυσικα και θα τον επαιρνα. Εγω ζητησα την γνωμη σας για την θεματολογια του καναλιου, αν πιστευετε οτι αξιζει και σας εδωσα ενα προχειρο παραδειγμα. ΠΡΟΧΕΙΡΟ. Δεν ειχα σκοπο να το προωθησω αυτο το βιντεο, καθως το επομενο θα ειναι πιο καλο και πιο προσεγμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...