le vent nous porterAAAA Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Έχω δει με τα μάτια μου μέχρι και συνταγή για ρυζόγαλο με πρέζα πρέζα κανέλας; και εγώ το χω δει αυτό
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε Έβλεπα μια εκπομπή .... ... Το επίμαχο βίντεο Γιατί ?
Thulogur Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ένας πρώην ναρκομανής μου ειχε πει οτι διαλύουν την ηρωίνη σε χυμο λεμόνι για να κάνουν την δουλειά τους και αυτο ειναι που αφήνει τα μαύρα σημάδια. Οσο για το βίντεο: η έλλειψη δοντιών περισσότερο crystal meth μου θυμίζει παρα ηρωίνη. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Thulogur
-Dimitris- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Φλεβες υπαρχουν παντου, μεχρι και απο δακτυλικες φλεβες του μεγαλου δακτυλου του ποδιου χρησιμοποιουνται. Απο το ορθο αναφερθηκε πιο πανω. Απο τη ρινικη κοιλοτητα επισης, μιας και τα τριχοειδη ειναι παρα πολλα και απορροφαται αμεσα π.χ. χρηστες κοκαινης.
TopicStrarter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ε τότε όμως ρε παιδιά τα "κλασικά" πρεζάκια είναι noobs που δεν τα ξέρουν αυτά γιαυτό χτυπάνε στα χέρια μέχρι να μην τους μείνει τρίχα για φλέβα και μετά κάνουν όλα τα άλλα πχ δάχτυλα κτλ; 19 λεπτά πριν, DrLo είπε Γιατί ? Μελετώ αυτούς τους ανθρώπους(έτυχε και είχε πρεζάκι αυτή η εκπομπή δεν εννοώ ότι έχει πρεζάκια εδώ) για να καταλάβω συμπεριφορές που βλέπω στο insomnia 😂 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Just now, TopicStrarter said: Ε τότε όμως ρε παιδιά τα "κλασικά" πρεζάκια είναι noobs που δεν τα ξέρουν αυτά γιαυτό χτυπάνε στα χέρια μέχρι να μην τους μείνει τρίχα για φλέβα και μετά κάνουν όλα τα άλλα πχ δάχτυλα κτλ; Ρωτησες αν γινεται να παρει καποιος ηρωινη με αλλο τροπο πλην ενδοφλεβιας και σου απαντησαμε. Δεν σε καλυψαν οι απαντησεις για να πεισθεις οτι ενας ναρκομανης γινεται να μην εχει σημαδια; Η ενδοφλεβια προτιμαται γιατι εχει γρηγορη και μεγαλυτερη επιδραση.
-Dimitris- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Και γιατι τα ανω ακρα ειναι πιο ευκολα προσβασιμα απο τα κατω.
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Μελετώ αυτούς τους ανθρώπους(έτυχε και είχε πρεζάκι αυτή η εκπομπή δεν εννοώ ότι έχει πρεζάκια εδώ) για να καταλάβω συμπεριφορές που βλέπω στο insomnia 😂 από επάγγλεμα, δηλαδή είναι κάτι που το κάνεις στα πλαίσια της δουλειάς σου ή από βίτσιο?
-Dimitris- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε από επάγγλεμα, δηλαδή είναι κάτι που το κάνεις στα πλαίσια της δουλειάς σου ή από βίτσιο? Εαν ηταν το επαγγελμα του θα ειχε μελετησει τους παρεντερικους τροπους χορηγησης απο καποιο βιβλιο φαρμακολογιας.
TopicStrarter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DrLo είπε από επάγγλεμα, δηλαδή είναι κάτι που το κάνεις στα πλαίσια της δουλειάς σου ή από βίτσιο? βίτσιο φυσικά ποιος πληρώνει για τέτοια; καλά βασικά μαλακίες λέω σίγουρα σε κάποιο τμήμα μάρκετινγκ διαφόρων εταιριών θα υπάρχει κάποια παρόμοια θέση που να μελετάει τέτοια πράματα αλλά εγώ το κάνω καθαρά από ενδιαφέρον για τους ανθρώπους Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε βίτσιο φυσικά ποιος πληρώνει για τέτοια; καλά βασικά μαλακίες λέω σίγουρα σε κάποιο τμήμα μάρκετινγκ διαφόρων εταιριών θα υπάρχει κάποια παρόμοια θέση που να μελετάει τέτοια πράματα αλλά εγώ το κάνω καθαρά από ενδιαφέρον τους ανθρώπους Υπέθεσα ότι μπορεί να είσαι κάτι σε στυλ κοινωνικός λειτουργός πχ
TopicStrarter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Υπέθεσα ότι μπορεί να είσαι κάτι σε στυλ κοινωνικός λειτουργός πχ όχι καμία σχέση αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω συζητήσεις με ψυχασθενείς ειδικά με σχιζοφρενείς
26ska Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Καλά νταξει... Ο κάθε τέτοιος άνθρωπος έχει τα προβλήματα του, δεν είναι για τον έρευνας εσύ.
idomeneas7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Φαντάζομαι θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι εκτός από τα ανύπαρκτα σημάδια στα χέρια, ένας χρήστης μπορεί να έχει και μια κανονική δουλειά στην οποία δεν τον έχει καταλάβει κανείς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις