asinoro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πολλά έχουν γραφτεί για την ευτυχία, τι είναι ευτυχία, πως την αποκτά κάποιος, σας ρώτησε όμως κάποιο άτομο ποτέ προσωπικά τι σας κάνει ευτυχισμένους/νες; Μοιραστείτε τι γνώμη σας και την εμπειρία σας, ποιος ξέρει μπορεί δώσετε περίφημες ιδέες, μιας και το κάθε άτομο είναι διαφορετικό ο πλουραλισμός των εμπειριών και βιωμάτων ίσως βοηθήσει εκτός από εσάς και άλλα άτομα. Επίσης μπορεί να εκπλαγείτε για το πόσες διαφορές ή ομοιότητες έχετε με άλλους ανθρώπους.
mastoras007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από mastoras007 14 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Είμαι απλός άνθρωπος..... Spoiler Ησυχία, πίπες και πιτόγυρα.... 3 1
momotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, asinoro είπε τι είναι ευτυχία Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από momotis 4
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τι σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι/νες; 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Απόκρυψη περιεχομένων δηλαδή;;;;???;; να τρίβεις τον παργαλάτσο σου στην φλοκάτη φορώντας μπραζίλιαν; τι είδους ευτυχία είναι αυτή δεν το καταλαβαίνω
antbyron Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Και κάπου εδώ νομίζω κάποιος τον ρωτάει αν έχει "γκόμενα", γιατί αν είχε δεν θα έκανε αυτήν την ερώτηση. Για να απαντήσω σοβαρά, η ευτυχία συνήθως πηγάζει από καλές σχέσεις. Η ασφάλεια, η αποδοχή και η αγάπη είναι τα συστατικά της ευτυχίας. Ευχτυχία επίσης μπορεί να νιώθουμε και από την απόκτηση υλικών αγαθών, η οποία φθίνει όμως γρήγορα. Η ευτυχία για εμένα όμως είναι να μην έχω βασικά άγχοι όπως οικονομικό-βιοποριστικό και υγείας. Αν έχω αυτά τα άγχοι δεν μπορώ να ευτυχίσω. 1 1
mp123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, antbyron είπε Και κάπου εδώ νομίζω κάποιος τον ρωτάει αν έχει "γκόμενα", γιατί αν είχε δεν θα έκανε αυτήν την ερώτηση. Εδω ειμαι μην ξεχνιωμαστε. 😂🤣 Βρες κανενα γκομενακι. 1
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, antbyron είπε Και κάπου εδώ νομίζω κάποιος τον ρωτάει αν έχει "γκόμενα", γιατί αν είχε δεν θα έκανε αυτήν την ερώτηση. Για να απαντήσω σοβαρά, η ευτυχία συνήθως πηγάζει από καλές σχέσεις. Η ασφάλεια, η αποδοχή και η αγάπη είναι τα συστατικά της ευτυχίας. Ευχτυχία επίσης μπορεί να νιώθουμε και από την απόκτηση υλικών αγαθών, η οποία φθίνει όμως γρήγορα. Η ευτυχία για εμένα όμως είναι να μην έχω βασικά άγχοι όπως οικονομικό-βιοποριστικό και υγείας. Αν έχω αυτά τα άγχοι δεν μπορώ να ευτυχίσω. πολυ σωστος, το αγχος σκοτωνει.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεχρι να φτασει 1.000.000 views το blog του θα ανοιγει clickbait topics με υπαρξιακα δημοτικου. Παρτε του το πληκτρολογιο καποιος. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις