Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά έχουν γραφτεί για την ευτυχία, τι είναι ευτυχία, πως την αποκτά κάποιος, σας ρώτησε όμως κάποιο άτομο ποτέ προσωπικά τι σας κάνει ευτυχισμένους/νες;
Μοιραστείτε τι γνώμη σας και την εμπειρία σας, ποιος ξέρει μπορεί δώσετε περίφημες ιδέες, μιας και το κάθε άτομο είναι διαφορετικό ο πλουραλισμός των εμπειριών και βιωμάτων ίσως βοηθήσει εκτός από εσάς και άλλα άτομα. Επίσης μπορεί να εκπλαγείτε για το πόσες διαφορές ή ομοιότητες έχετε με άλλους ανθρώπους.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τι σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι/νες;

2 ώρες πριν, mastoras007 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

maxresdefault.jpg.09ef88393227bd94c89d21b3ff88c8a6.jpg

δηλαδή;;;;???;;

να τρίβεις τον παργαλάτσο σου στην φλοκάτη φορώντας μπραζίλιαν; τι είδους ευτυχία είναι αυτή δεν το καταλαβαίνω

Δημοσ.

Και κάπου εδώ νομίζω κάποιος τον ρωτάει αν έχει "γκόμενα", γιατί αν είχε δεν θα έκανε αυτήν την ερώτηση.

Για να απαντήσω σοβαρά, η ευτυχία συνήθως πηγάζει από καλές σχέσεις. Η ασφάλεια, η αποδοχή και η αγάπη είναι τα συστατικά της ευτυχίας. Ευχτυχία επίσης μπορεί να νιώθουμε και από την απόκτηση υλικών αγαθών, η οποία φθίνει όμως γρήγορα. Η ευτυχία για εμένα όμως είναι να μην έχω βασικά άγχοι όπως οικονομικό-βιοποριστικό και υγείας. Αν έχω αυτά τα άγχοι δεν μπορώ να ευτυχίσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, antbyron είπε

Και κάπου εδώ νομίζω κάποιος τον ρωτάει αν έχει "γκόμενα", γιατί αν είχε δεν θα έκανε αυτήν την ερώτηση.

Εδω ειμαι μην ξεχνιωμαστε. 😂🤣

Βρες κανενα γκομενακι. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, antbyron είπε

Για να απαντήσω σοβαρά, η ευτυχία συνήθως πηγάζει από καλές σχέσεις. Η ασφάλεια, η αποδοχή και η αγάπη είναι τα συστατικά της ευτυχίας. Ευχτυχία επίσης μπορεί να νιώθουμε και από την απόκτηση υλικών αγαθών, η οποία φθίνει όμως γρήγορα. Η ευτυχία για εμένα όμως είναι να μην έχω βασικά άγχοι όπως οικονομικό-βιοποριστικό και υγείας. Αν έχω αυτά τα άγχοι δεν μπορώ να ευτυχίσω.

πολυ σωστος, το αγχος σκοτωνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι να φτασει 1.000.000 views το blog του θα ανοιγει clickbait topics με υπαρξιακα δημοτικου.

Παρτε του το πληκτρολογιο καποιος.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...