Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσα μπορεί να ζητήσει και πόσα θα δώσουν επειδή μιλάς για μουσική και κάτι ειδικό. 

Πάντως αν μιλήσουμε τι γίνεται με βρεφονηπιοκόμους που τις παίρνουν στους παιδικούς σταθμούς για να προσέχουν τα παιδιά, ας μην αναφέρω καλύτερα τι γίνεται με τους ψωρομισθούς που δίνουν και είναι και μαύρα. 

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CCPLUS είπε

Πτυχιουχος να εργαζετε με 4€ τη ωρα? Ανοιδικευτοι περνουν τοσα 

μετραει παντα και η δουλεια τι γνωσεις απαιτει για να πληρωσει ο αλλος μισθο πτυχιου. να διασκεδασει 2-3 ωριτσες τα νηπια θελουν, οχι να ανεβασουν μιουζικαλ

πανω απο 5/ωρα χλωμο το κοβω να παρει, αν δεν προτιμησουν με τα μισα λεφτα μια αυξηση στις νηπιαγωγους να το κανουν μονες τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

δηλαδη ποσα να παρει η μουσικος; και δεν φωναζουν τον ταμτακο με ενα ντεφι; η απολυτη μουσικοκινητική 

Τουλάχιστον 10€ την ώρα ... Αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθεί ... Θα χάνει την μέρα τής για 6-8-12€ .... Στην παρόμοια φαση ήμουν και γω δούλευα μεροκάματο μια φορά έκατσε στο αφεντικό και έπρεπε να φύγει πιο νωρίς, δεύτερη του έτυχε να χαλάσει το αυτοκίνητο του πήγαμε πιο αργά κλπ στο τέλος εβδομάδας μου δείνει 3 ολόκληρα και 2 μισά μεροκάματα ... Τα πήρα και του ΠΑ άντε γεια που θα τρώω όλη την ημέρα μου για 10€ 

Κάποιες φορές δεν πληρώνεσαι τις ώρες που εργάζεσαι αλλά γιατί είσαι κει την κατάλληλη ώρα, στιγμή και ασχολείσαι με κάτι εξειδικευμένο που δεν μπορεί να κάνει ο καθένας

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ziaba είπε

Κάποιες φορές δεν πληρώνεσαι τις ώρες που εργάζεσαι αλλά γιατί είσαι κει την κατάλληλη ώρα, στιγμή και ασχολείσαι με κάτι εξειδικευμένο που δεν μπορεί να κάνει ο καθένας

Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πόσοι μπορούν να κάνουν αυτό που θα κάνει η κοπέλα; Αν μπορεί να το κάνει μόνο αυτή στην πόλη σας ας ζητήσει και 20 και 30. Αν μπορούν όσοι ξέρουν να γρατζουνανε κιθάρα και να παίζουν τα κάλαντα στο πιάνο πάει για 5ευρο max...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πόσοι μπορούν να κάνουν αυτό που θα κάνει η κοπέλα; Αν μπορεί να το κάνει μόνο αυτή στην πόλη σας ας ζητήσει και 20 και 30. Αν μπορούν όσοι ξέρουν να γρατζουνανε κιθάρα και να παίζουν τα κάλαντα στο πιάνο πάει για 5ευρο max...

Εγώ παίρνω 50, είμαι με μπλε-πράσινο μαλλί και κέρατο, μοναδική στο είδος μωβ θεά 🤣 🤑

Υπάρχουν 2 ταχύτητες, ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο μισθοτός, στον μισθωτό ήδη γράψατε όλη τη γκάμα, στους ελευθεροεπαγγελματίες είναι άλλες κλίμακες, έχει να κάνει με ειδικότητα, εξειδίκευση, ικανότητα, γνώσεις κλπ. Άλλη τιμή θα πάρει ο ψυκτικός να μου συντηρήσει τα κλιματιστικά 1 φορά το 6μηνο, άλλη τιμή θα μου πει ο 3D animator να μου φτιάξει διαφημιστικό σποτ που θα το προωθήσω Τηλεόραση/YouTube/Social media και θα πρέπει να δείξω σοβαρή εικόνα για να με εκτιμήσουν. Ο 3D animator η ένα μεγάλο και σοβαρό Studio ηχογράφησης, για να σου φτιάξει το κατάλληλο αποτέλεσμα, πρέπει να έχει υποδομή που κοστίζει δεκάδες με εκατοντάδες χιλ € και ελάχιστοι ξέρουν να χειρίζονται τέτοια μηχανήματα (συν άλλα τόσα για συντήρηση που θέλουν).

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ευρώ την ώρα παίρνει η καθαρίστρια που μου έρχεται στο σπίτι μου. Αυτός δεν είναι μισθός εκπαιδευτικού/επαγγελματία μουσικού. Επίσης για να έχει το κέντρο τέτοια παροχή, σημαίνει ότι έχει πελάτες που την πληρώνουν και τους τα παίρνει (συνήθως χοντρά).

Ας σκεφτεί τα παραπάνω και ας ζητήσει όσα θεωρεί ότι θα πρέπει να παίρνει. Το ίδιο να σκέφτονται όλοι. Όποιος δεν μπορεί να προσλάβει πληρώνοντας αξιοπρεπή αμοιβή σε έναν καταρτισμένο, ας κάτσει να τα κάνει μόνος του. Ή ας βάλει την καθαρίστρια.

Επεξ/σία από mechpanos
  • Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mechpanos είπε

5 ευρώ την ώρα παίρνει η καθαρίστρια που μου έρχεται στο σπίτι μου. Αυτός δεν είναι μισθός εκπαιδευτικού/επαγγελματία μουσικού. Επίσης για να έχει το κέντρο τέτοια παροχή, σημαίνει ότι έχει πελάτες που την πληρώνουν και τους τα παίρνει (συνήθως χοντρά).

Ας σκεφτεί τα παραπάνω και ας ζητήσει όσα θεωρεί ότι θα πρέπει να παίρνει. Το ίδιο να σκέφτονται όλοι. Όποιος δεν μπορεί να προσλάβει πληρώνοντας αξιοπρεπή αμοιβή σε έναν καταρτισμένο, ας κάτσει να τα κάνει μόνος του. Ή ας βάλει την καθαρίστρια.

Κάποιους δεν τους έχει χτυπήσει ακόμα η κρίση στην Ελλάδα....

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, CCPLUS είπε

Πτυχιουχος να εργαζετε με 4€ τη ωρα? Ανοιδικευτοι περνουν τοσα 

ε αφού είναι πτυχιούχος να της στρώσουν κι ένα κόκκινο χαλί. 😛

ασχέτως το τι πτυχία έχει ο άλλος-η έχει να κάνει και με το είδος της εργασίας.

εγώ σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να μεταφέρω κάποια μπάζα (ελάχιστα) από κάτι εργασίες.

θα δώσω ας πούμε 20-25€ σε κάποιον να τα μεταφέρει.

Είτε έρθει απόφοιτος δημοτικού είτε πτυχιούχος με 3-4-5-6 μεταπτυχιακά (αν δεχτεί να έρθει) τα ίδια λεφτά θα πάρει.

Αν αυτό λοιπόν που είναι να κάνει, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε μη περιμένετε επιπλέον λεφτά επειδή έχετε πτυχία. Αυτά μετράνε μόνο στο δημόσιο

το σχόλιο μου είναι γενικό και δεν αναφέρεται μόνο στην TS μιας και δε γνωρίζω από το αντικείμενο του μουσικού. Και επαναλαμβάνω, μην περιμένετε λεφτά απλά επειδή έχετε 2-3-4 πτυχία.

Αυτό το λέω επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς πτυχιούχους- επαγγελματίες ταβλαδόρους που επειδή σπούδασαν πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώνονται χρυσάφι για οποιαδήποτε δουλειά.

γενικά πάντως είναι από τις κουβέντες που δε θα βγει άκρη γιατί περιπλέκονται πολλά πράγματα κι ο καθένας το βλέπει από την πλευρά του. απλά γράφουμε για να γράφουμε....

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apoll είπε

Κάποιους δεν τους έχει χτυπήσει ακόμα η κρίση στην Ελλάδα....

Εννοείς που παίρνω καθαρίστρια ή που παίρνει 5 ευρώ την ώρα; :)

21 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

ε αφού είναι πτυχιούχος να της στρώσουν κι ένα κόκκινο χαλί. 😛

ασχέτως το τι πτυχία έχει ο άλλος-η έχει να κάνει και με το είδος της εργασίας. 

εγώ σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να μεταφέρω κάποια μπάζα (ελάχιστα) από κάτι εργασίες.

θα δώσω ας πούμε 20-25€ σε κάποιον να τα μεταφέρει.

Είτε έρθει απόφοιτος δημοτικού είτε πτυχιούχος με 3-4-5-6 μεταπτυχιακά (αν δεχτεί να έρθει) τα ίδια λεφτά θα πάρει. 

Αν αυτό λοιπόν που είναι να κάνει, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε μη περιμένετε επιπλέον λεφτά επειδή έχετε πτυχία. Αυτά μετράνε μόνο στο δημόσιο

το σχόλιο μου είναι γενικό και δεν αναφέρεται μόνο στην TS μιας και δε γνωρίζω από το αντικείμενο του μουσικού. Και επαναλαμβάνω, μην περιμένετε λεφτά απλά επειδή έχετε 2-3-4 πτυχία. 

Αυτό το λέω επειδή έχω γνωρίσει αρκετούς πτυχιούχους- επαγγελματίες ταβλαδόρους που επειδή σπούδασαν πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώνονται χρυσάφι για οποιαδήποτε δουλειά. 

γενικά πάντως είναι από τις κουβέντες που δε θα βγει άκρη γιατί περιπλέκονται πολλά πράγματα κι ο καθένας το βλέπει από την πλευρά του. απλά γράφουμε για να γράφουμε.... 

Ρε συ, διάβασες καθόλου το post του /της ts ή απλά είπες να σχολιάσεις; Αφού είπε, ζήτησαν μουσικό να πάει να διδάξει μουσικοκινητική. Αυτό προφανώς δεν είναι κάτι που θα μπορεί να κάνει ο καθένας! Επίσης, προφανώς και είναι εργασία στην ειδικότητά της! Και μιας και λες για γενικές εργασίες, ας πούμε για αγροτικές στο χωριό μου ξέρεις πόσα ζητάνε για να πάνε να μαζέψουνε ελιές; Ένα 45άρι μεροκάματο και με φαί-κολατσιό... Και πέρυσι που είχε λάδι δουλεύανε όλοι φουλ! Ταρίφα, δεν έπεφτε κανένας παρακάτω.

Σούμα: Σωστά μην περιμένετε λεφτά επειδή έχετε πτυχία για οποιαδήποτε δουλειά, αλλά για δουλειά στο πτυχίο σας τιμήστε τον κόπο σας να το πάρετε και ζητήστε τα λεφτά που πιστεύετε ότι αξίζετε! ΥΓ. Ας όψεται η κρίση που όλοι οι καλοί και "σοσιάλες"-"δημοκράτες" εργοδότες, εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την ανάγκη των νέων για εργασία!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εννοείς που παίρνω καθαρίστρια ή που παίρνει 5 ευρώ την ώρα; :)

Ρε συ, διάβασες καθόλου το post του /της ts ή απλά είπες να σχολιάσεις; Αφού είπε, ζήτησαν μουσικό να πάει να διδάξει μουσικοκινητική. Αυτό προφανώς δεν είναι κάτι που θα μπορεί να κάνει ο καθένας! Επίσης, προφανώς και είναι εργασία στην ειδικότητά της! Και μιας και λες για γενικές εργασίες, ας πούμε για αγροτικές στο χωριό μου ξέρεις πόσα ζητάνε για να πάνε να μαζέψουνε ελιές; Ένα 45άρι μεροκάματο και με φαί-κολατσιό... Και πέρυσι που είχε λάδι δουλεύανε όλοι φουλ! Ταρίφα, δεν έπεφτε κανένας παρακάτω.

Σούμα: Σωστά μην περιμένετε λεφτά επειδή έχετε πτυχία για οποιαδήποτε δουλειά, αλλά για δουλειά στο πτυχίο σας τιμήστε τον κόπο σας να το πάρετε και ζητήστε τα λεφτά που πιστεύετε ότι αξίζετε! ΥΓ. Ας όψεται η κρίση που όλοι οι καλοί και "σοσιάλες"-"δημοκράτες" εργοδότες, εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την ανάγκη των νέων για εργασία!

έχεις ας πούμε πτυχίο- μεταπτυχιακό πληροφορικής

σου ζητάνε να διδάξεις ecdl. εκεί τι ζητάς; στην ειδικότητα σου είναι αλλά μπορεί να το κάνει κι ένας άσχετος.

κατάλαβες τι θέλω να πω; μια χαρά το διάβασα

Δημοσ.

50άρι χαλαρο στο νερό.

δεν εχει να κάνει με την ώρα αλλά με το commitment.

πάντως αυτό που παρακολουθώ στη πιάτσα είναι ένα: (καλά και εδώ στο forum)

κανείς δεν ξέρει να ζητήσει χρήματα για τη δουλεια που θα κάνει. όλοι σαν τα πρόβατα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...