Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@Whargoul εγώ προσωπικά έκανα βολές με τα πάντα,  έριξα αμυντική χειροβομβίδα και πήγα 12 μέρες σκηνακια στην παγωνιά. Αν πας με όρεξη να ακούσεις κάτι θα μάθεις,  Ράμπο δε θα βγεις ότι και αν γίνει. Ή συμπεριφορά σου πάντως κρίνει και το πως θα σε μεταχειριστουν. Επίσης μόλις χτίσεις λίγο το όνομα σου στους ανώτερους,  πχ να γίνεται ότι ζητάνε, τότε ότι ζητάς και εσύ θα γίνεται.  Στο Πολυκαστρο που ήταν 16 μέσα για μια έξοδο στις 50 μέρες πήρα 12 μέρες άδεια.  Μάλιστα τις Κυριακές μου έδινε υπηρεσιακό + έξοδο από τις 08:00 Και με πήγαινε ο λοχαγός στο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο ΊΔΙΟΣ. Τρελή δουλειά όμως ψόφησα.

Συμφωνώ πλήρως. Το όλο θέμα έχει να κάνει με το πως θα δείς τα πράγματα. Μπορείς να τα δεις από κατασκήνωση, μέχρι πλήρως αντιρρησίας. Αν είσαι στη 2η κατηγορία, και με το βαμβάκι να χαϊδεύουν, πάλι θα νομίζεις πως σε μαστιγώνουν. 

Επεξ/σία από Whargoul
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Whargoul είπε

. Το ίδιο πράγμα μπορεί να καταλάβει και ένας 18χρονος. Αν μη τι άλλο ένας 18χρονος μπορεί να αντιδράσει περισσότερο εκεί που πρέπει γιατί ακόμα δεν τον εκπαίδευσε η κοινωνία να είναι πρόβατο. 

Θα του μάθει ότι ο επαγγελματίας οπλίτης είναι 130 κιλά και παίζει όλη μέρα στοίχημα και βλέπει αμάξια στο car.gr. Αν η κοινωνία σε κάνει πρόβατο τότε ο στρατός σε κάνει απορριμμα προβάτου, παίρνοντας παράδειγμα από τους μόνιμους εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Έλα τώρα, δε σε εκπαιδεύει ο ΕΠΟΠ ούτε εντολές σου δίνει. Ίσα ίσα που αυτοί όταν τρώνε καμπάνα είναι χειρότερα τα πράγματα. Οι φαντάροι πλέον είναι δείγμα στον Ελ.Στρατο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μακιαβέλλι είπε

Θα του μάθει ότι ο επαγγελματίας οπλίτης είναι 130 κιλά και παίζει όλη μέρα στοίχημα και βλέπει αμάξια στο car.gr. Αν η κοινωνία σε κάνει πρόβατο τότε ο στρατός σε κάνει απορριμμα προβάτου, παίρνοντας παράδειγμα από τους μόνιμους εκεί. 

Η απλά μπορείς να μάθεις από αυτούς, και να πεις δεν θέλω να καταντήσω έτσι. Όταν τελειώσω και θα πάω να σπουδάσω, θα τελειώσω στην ώρα μου και θα προσπαθήσω να γίνω χρήσιμος αντί να κάτσω 10 χρόνια στη σχολή χωρίς να μάθω τίποτα. Εσύ έμαθες από το μετέπειτα αυτή την κατάσταση. Όταν την μάθεις απ την αρχή, προσπαθείς περισσότερο να την αποφύγεις.  

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Η απλά μπορείς να μάθεις από αυτούς, και να πεις δεν θέλω να καταντήσω έτσι. Όταν τελειώσω και θα πάω να σπουδάσω, θα τελειώσω στην ώρα μου και θα προσπαθήσω να γίνω χρήσιμος αντί να κάτσω 10 χρόνια στη σχολή χωρίς να μάθω τίποτα. Εσύ έμαθες από το μετέπειτα αυτή την κατάσταση. Όταν την μάθεις απ την αρχή, προσπαθείς περισσότερο να την αποφύγεις.  

Έχουμε 2018. Πάει ένας 18χρονος στρατό που έχει δώσει πανελλήνιες και έχει περάσει μαθηματικός. Βλέπει τους ΕΠΟΠ να γκρινιάζουν που άργησε το επίδομα παραμεθορίου και θα πάρει 1000 ευρώ αντί για 1100 στις 29 του μήνα. Βλέπει επίσης ότι έχει δική του στρατιωτική ασφάλιση. Αυτά μπαίνοντας όλη μέρα stioxoiman και car.gr. Μετά βλέπει τον αδερφό του που έχει τελειώσει φυσικό να δουλεύει μαύρα χωρίς καμία ασφάλιση με  6 παιδάκια από 3 ώρες τη βδομάδα για 5 ευρώ την ώρα ήτοι 360 ευρώ τον μήνα. Κάνει και 5 ώρες φροντιστήριο με 4 ευρώ την ώρα, 440€. Και φυσικά το καλοκαίρι άνεργος. 

Εσύ στα 18 σου αυτό θα το φιλτράρες όπως περιγράφεις; Θα ξεχώριζες με σαφήνεια ποια είναι η κατάντια; Αν νομίζεις ότι όντως θα το έκανες καλώς, αλλά είναι δύσκολο διαολε και τώρα που πλησιάζω τα 30 να πω με σιγουριά ποιο από τα δύο δεν θέλω. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...