vagelisdamanakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα σας, πριν 3 μερες κ ενω μολις ειχα σχολασει κ επεστρεφα σπιτι μου, μου εκλεισε το δρομο ενας τουριστας με αποτελεσμα να πεσω πανω του κ να σπασω το ποδι μου.....μετα απο ψαξιμο ειδα οτι την ωρα που πας στη δουλεια κ την ωρα που φευγεις απο την δουλεια κ μεχρι να πας σπιτι σου θεωρειτε ωρα εργασιας, αρα το ατυχημα μου ηταν εν ωρα εργασιας καθος ημουν στην διαδρομη για το σπιτι μου(2 χιλιομετρα) πια ειναι η γνωμη σας ευχαριστω!
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν χωράει προσωπική άποψη σε αυτό, υπό προϋποθέσεις ναι μπορεί να θεωρηθεί εργατικό ατύχημα.
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Από όσο θυμάμαι είναι μια ώρα πριν και μια ώρα μετά.
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 αντι να κυνηγησεις τον τουριστα που σε εκλεισε θα κυνηγησεις τον εργοδοτη σου που σου δινει ψωμι να φας;; ...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ (δικο σας) 4 3 1 2
mylo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ποια είναι η γνώμη μας πάνω σε τι; στο αν είναι εργατικό ατύχημα; θα κυνηγησεις το αφεντικό σου; θα του ζητήσεις τι;
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 εγω σου λεω πηρε μπαγιοκο απο το τουριστα τωρα παει να φαει και τον εργοδότη. 1 1 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση mihanikos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος σας είπε οτι κυνηγας τον εργοδότη; Δηλώνεται εργατικό ατύχημα και πληρώνεται απο το ΙΚΑ απο την πρωτη μέρα. Η αμάθεια μας έφερε στα μνημονια... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από mihanikos1 26 4
Curtis76 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Πολλοι επιχειρηματιες μαζεμενοι και μαλιστα απο τους καλους.... Φιλε ο νομος ειναι συγκεκριμενος και αν και οπως βλεπεις σε καποιους δεν αρεσει υπαρχει για να εφαρμοζεται.... οπως το να κοβεις αποδειξεις ενα πραμα.... Εσυ δεν τον εφαρμοσες και δε ξερω αν ειναι αργα ή όχι.... πας στο ικα και ρωτας..... Θα καταφερουν να τον αλλαξουν και αυτον καποια στιγμη αλλα ακομα θεωρειται εργατικο ατυχημα υγ.... δεν σου δινει φαει να φας...εσυ του δινεις μερσεντες να οδηγαει... 3 2
logokrimenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εργατικό ατύχημα πιάνεται. Θα πρέπει να κάνει αναγγελία ο εργοδότης στο ΙΚΑ αν δεν κάνω λάθος. Φτιάχνει μια φόρμα που γράφεις πως εγινε το ατύχημα και το πας στο ΙΚΑ. Σε εμάς το κάνουν ακόμα και αν κάποιος πέσει σπίτι του και χτυπήσει. Νομίζω οτι έχεις το χρονικό περιθώριο να το δηλώσετε. Δεν κυνηγάς τον εργοδότη σε καμία περίπτωση με αυτό, ούτε θα έχει κάποιο θέμα με επιθεώρηση εργασίας αφου δεν έγινε κάποιο ατύχημα στον χώρο εργασίας.
bougiou3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εργατικο ατυχημα υπο προυποθεσεις. Δλδ. Θα πρεπει να ειναι η κοντινοτερη διαδρομη απο το σπιτι σου προς τον τοπο εργασιας σου για να θεωρηθει( ο νομος το λεει στα ψιλα γραμματα) . Η διαφορα εργατικου με μια απλη αναρρωτικη ειναι ποιος θα πληρωσει τις πρωτες 3 μερες της αδειας σου. Τωρα αν εσγ θελεις να καταγγειλεις τον εργοδοτη σου (αν κρινεις οτι ευθυνεται) για το ατυχημα σου και να του ζητησεις αποζημειωση ειναι αλλο θεμα. Απο την στιγμη που δεν ειναι αμελεια του εργοδοτη ή λογω επικινδυνοτητας της εργασιας σου μου φινεται οτι εχει ελαχιστη σημασια αν θεωρηθει εργατικο. Αν θες να τον βαλεις σε μπελα χωρις λογο και να συμπληρωνει χαρτουρες σε υπηρεσιες κανε το,απλα δεν βλεπω το νοημα . Απο εμενα περαστικα σου και γρηγορη αναρωση σου ευχομαι Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από bougiou3 2
Curtis76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλα το πιο πιθανο ειναι να τον κρατησε μια ωρα παραπανω το καλο αφεντικουλη αλλα να μην το εχει δηλωσει οποτε το ατυχημα εγινε 2 ωρες μετα τη ληξη της εργασιας του αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
txcellas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Περαστικά φίλε. Σε άλλους είναι μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά εργατικό ατύχημα.
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Για αυτό έχουμε ασφάλεια αστικής ευθύνης στα οχήματα. Στοιχεία του τουρίστα πήρες? Δήλωση κάνατε?
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, paylidis είπε θα κυνηγησεις τον εργοδοτη σου που σου δινει ψωμι να φας;; Του το χαρίζει το ψωμί ε; Να του κάνει και τεμενάδες μήπως του εργοδότη; 8 1
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Του το χαρίζει το ψωμί ε; Να του κάνει και τεμενάδες μήπως του εργοδότη; Το τραβάς στο άκρο. Έδω ο φίλος πάει να τον φάει και είναι προφανές, δεν έχει καμία σχέση με εργατικό ατύχημα. Θα μπορούσε απλά να πει Πως θα γίνει να πάρει αναρρωτική άδεια που είναι το πιο σωστό στην υπόθεση του, όχι πως να το περάσει εργατικό ατύχημα... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από paylidis 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις