mfkek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την εικονογράφηση (προοπτική, ανατομία, φανταστικοί χαρακτήρες κλπ), όμως με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχω βρει κάποια σχολή ή μαθήματα για να ακολουθήσω. Εκτός του ότι αρκετές είναι πολύ ακριβές δεν μου φαίνονται και πολύ καλές, ώστε να επενδύσω σε αυτές. Ξέρω, ότι είναι κάτι που μπορώ να δουλέψω μόνος στο σπίτι, όμως αυτό προϋποθέτει και αρκετές ώρες στο σπίτι χωρίς να γνωρίζεις και να επικοινωνείς με άτομα που ασχολούνται με αυτό. Θα μπορούσε κάποιος που είχε παρόμοιους προβληματισμούς να μου προτείνει κάτι; Ευχαριστώ.
idomeneas7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρω κάποιον από του Ορνεράκη που γενικά έχω ακούσει καλά λόγια.
Pokemon640 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.google.com/search?q=μαθήματα+illustrator&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b Η ποιο αξιόπιστη είναι η Ακτο (και η ποιο αναγνωρισμένη), μαζί με την Intergraphics. Αυτές οι 2 σχολές είναι οι ποιο κορυφαίες. Το ότι θα έχεις πτυχίο από αυτές τις σχολές είναι υψηλό προσόν στο αν θες να προσληφθείς και σε εταιρία (το ζητάνε). Φυσικά πρέπει να το ψάχνεις παράλληλα με τη σχολή και μόνος σου, να σχεδιάζεις και να δοκιμάζεις πράγματα και να έχεις ένα online portofolio σε δικό σου site ως Artist.
unforgiven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ποτέ, κανένας υποψήφιος εργοδότης δεν με ρώτησε αν έχω και από πού κάποιο χαρτί. Τους ενδιαφέρει μόνο να δουν δουλειές και πού έχεις δουλέψει. Γενικά ο ΑΚΤΟ δίνει βάση στη πιο γενική καλλιτεχνική παιδεία και στη θεωρία. Κάτι που φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Στη θέση σου θα κοίταζα και τη σχολή Vellios School of Art, που την έχει ιδρύσει ο Β. Βέλλιος που ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ΑΚΤΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα