Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου τον Απρίλιο πήγα στον αδερφό μου και θυμήθηκα πόσο ενοχλητικό είναι ένα φανάρι στην διαδρομή. Είναι από αυτά που ανάβουν μόνο για 2-3 αυτοκίνητα τη φορά, παρόλο που βρίσκεται σε μεγάλο δρόμο και έξοδο εθνικής οδού. Επειδή ενίοτε μου αρέσει να χάνω το χρόνο μου με προτάσεις βελτίωσης που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ, αποφάσισα να στείλω mail στον Δήμο Αθηναίων,  στο "αυτοτελές τμήμα καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας". Πράγματι μετά από μερικές μέρες μου ήρθε ένα mail ότι το αίτημά μου καταχωρήθηκε, οπότε μπορούσα να ξεχάσω το θέμα και να συνεχίσω την ζωή μου.

Αυτό κι έγινε, μέχρι που το καλοκαίρι έλαβα ένα mail με 5 σελίδες αντίγραφα υπηρεσιακής επικοινωνίας που έγραφαν τα ακόλουθα:

Το αίτημά μου προωθήθηκε στην την "γενική διεύθυνση εσωτερικής λειτουργίας, οργάνωσης των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του πολίτη", η οποία αποφάσισε πως δεν είναι αρμοδιότητά της και το προώθησε στην "διεύθυνση διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών". Αυτοί με την σειρά τους το προώθησαν στην "διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών" και στην "διεύθυνση οδικών υποδομών", μιας και δεν ήταν ούτε δικό τους θέμα. Μετά κατέληξε στην "διεύθυνση σχεδίου πόλεως και αστικού περιβάλλοντος" και σήμερα έλαβα ένα mail που γράφει: "ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΠΟ.ΜΕ Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟ ΜΕ Α.Π. ****** ΕΓΓΡ. ΜΑΣ"

Το αίτημά μου έχει φτάσει επίπεδα chain mail.

Ξέρω πως όλοι έχετε αγωνία για το που αλλού θα φτάσει και θα σας κρατώ ενήμερους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κλασσικη ευθυνοφοβια δημοσιου δεν βλεπω κατι κακο...

εδω επερνα τηλ προκαιρου στο κεντρικο τηλεφωνικο κεντρο (ναι στο κεντρικο) ενος απο τα 3 σωματα ενοπλεων δυναμεων και το σηκωσαν με την τριτη προσπαθεια, τις υπολοιπες εκλεισε η γραμμη..

στο κεντρικο τηλεφωνο φαντασου δηλαδη να μπουν οι τουρκοι κανενα βραδυ απο τα συνορα...

πυρηνικη βομβα θελουμε απλα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχουμε αγωνία να μάθουμε την συνέχεια. 

Αγωνία1969.jpg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Κάπου τον Απρίλιο πήγα στον αδερφό μου και θυμήθηκα πόσο ενοχλητικό είναι ένα φανάρι στην διαδρομή. Είναι από αυτά που ανάβουν μόνο για 2-3 αυτοκίνητα τη φορά, παρόλο που βρίσκεται σε μεγάλο δρόμο και έξοδο εθνικής οδού. Επειδή ενίοτε μου αρέσει να χάνω το χρόνο μου με προτάσεις βελτίωσης που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ, αποφάσισα να στείλω mail στον Δήμο Αθηναίων,  στο "αυτοτελές τμήμα καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας". Πράγματι μετά από μερικές μέρες μου ήρθε ένα mail ότι το αίτημά μου καταχωρήθηκε, οπότε μπορούσα να ξεχάσω το θέμα και να συνεχίσω την ζωή μου.

Αυτό κι έγινε, μέχρι που το καλοκαίρι έλαβα ένα mail με 5 σελίδες αντίγραφα υπηρεσιακής επικοινωνίας που έγραφαν τα ακόλουθα:

Το αίτημά μου προωθήθηκε στην την "γενική διεύθυνση εσωτερικής λειτουργίας, οργάνωσης των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του πολίτη", η οποία αποφάσισε πως δεν είναι αρμοδιότητά της και το προώθησε στην "διεύθυνση διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών". Αυτοί με την σειρά τους το προώθησαν στην "διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών" και στην "διεύθυνση οδικών υποδομών", μιας και δεν ήταν ούτε δικό τους θέμα. Μετά κατέληξε στην "διεύθυνση σχεδίου πόλεως και αστικού περιβάλλοντος" και σήμερα έλαβα ένα mail που γράφει: "ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΠΟ.ΜΕ Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟ ΜΕ Α.Π. ****** ΕΓΓΡ. ΜΑΣ"

Ξέρω πως όλοι έχετε αγωνία για το που αλλού θα φτάσει και θα σας κρατώ ενήμερους.

Παρότι είμαι περισσότερο πεπεισμένος ότι το ελληνικό κράτος είναι μπο#$#@λο από το ότι αυριο θα ανατείλει ο ήλιος ...

αντικειμενικά

δεν είχε καμία λογική (αν ξέρεις τα ελάχιστα από το ποιος κάνει τι) να απευθυνθείς στο Δήμο γι αυτό το θέμα.

Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί και ότι ο 1ος που το έλαβε δεν ήξερε ποιος θα έπρεπε να το λάβει.

Δημοσ.

Ο νόμος λέει ότι πρέπει να προωθείται στη σωστή υπηρεσία.... Από την άλλη όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι... Κλασσικό δημόσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, opcorsa said:

Κλασσικη ευθυνοφοβια δημοσιου δεν βλεπω κατι κακο...

εδω επερνα τηλ προκαιρου στο κεντρικο τηλεφωνικο κεντρο (ναι στο κεντρικο) ενος απο τα 3 σωματα ενοπλεων δυναμεων και το σηκωσαν με την τριτη προσπαθεια, τις υπολοιπες εκλεισε η γραμμη..

στο κεντρικο τηλεφωνο φαντασου δηλαδη να μπουν οι τουρκοι κανενα βραδυ απο τα συνορα...

πυρηνικη βομβα θελουμε απλα...

αν αναφέρεσαι σε στρατό ξηράς, επειδή ένα φεγγάρι πέρασα από εκεί. 99.99% ήταν απλοί φαντάροι που σου απάντησαν.

αν έπερνες και πρωί είναι λογικό που δεν το σήκωσαν αμέσως γιατί συνήθως στο κέντρο παίζουν μπάλα 2 φαντάροι (στο τσακίρ κέφι κανένα στέλεχος) να αντεπεξέλθουν σε πάνω από 2000-3000 κλήσεις σε ένα πρωινό. το απόγευμα είναι ήρεμα τα πράγματα, μόνο σε μια συγκεκριμένη ώρα έχει δουλειά που παίζουν κλήσεις από/προς εξωτερικό.

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

αν αναφέρεσαι σε στρατό ξηράς, επειδή ένα φεγγάρι πέρασα από εκεί. 99.99% ήταν απλοί φαντάροι που σου απάντησαν.

αν έπερνες και πρωί είναι λογικό που δεν το σήκωσαν αμέσως γιατί συνήθως στο κέντρο παίζουν μπάλα 2 φαντάροι (στο τσακίρ κέφι κανένα στέλεχος) να αντεπεξέλθουν σε πάνω από 2000-3000 κλήσεις σε ένα πρωινό. το απόγευμα είναι ήρεμα τα πράγματα, μόνο σε μια συγκεκριμένη ώρα έχει δουλειά που παίζουν κλήσεις από/προς εξωτερικό.

οχι δεν ηταν στραταιοι

Δημοσ.

To ερωτημα ειναι πού και πώς μπορει να καταγγειλει κανεις περιστατικα σαν αυτο, περα απο φορουμς. Οχι οτι θα ιδρωσει το αυτι των κρατικοδιαιτων, αλλα ετσι για την ηθικη εστω ικανοποιηση οτι τους κατηγγειλες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, idomeneas7 είπε

"ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΠΟ.ΜΕ Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟ ΜΕ Α.Π. ****** ΕΓΓΡ. ΜΑΣ"

Μόνο εγώ το έχω διαβάσει 3 φορές αυτό και ακόμα να καταλάβω τι λέει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, idomeneas7 είπε

Τι μου θυμίζεις τώρα ρε φίλε.

Όταν έπιασα δουλειά στο Δημόσιο είχα αρμοδιότητα να εξετάζω και αιτήματα πολιτών.'Οταν  παρέλαβα ένα τέτοιο αίτημα το παίρνω και πάω στον Προιστάμενο ζητώντας τη γνώμη του πως πρέπει να το χειριστώ.

-Κοίτα να δεις μου λέει κάνε μία αναφορά και προώθησέ το στην τάδε Υπηρεσία.

-Και εκεί τι θα γίνει ρωτάω.

-Να σου πω μου λέει.Η ευθύνη στο Δημόσιο είναι σαν τη μπάλα.Αν βρεθεί στα πόδια σου την κλωτσάς να πάει σε κάποιον άλλο.Από εκεί και πέρα δε σε νοιάζει τι θα την κάνει αυτός.

Σοφή κουβέντα.:lol:

48 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

To ερωτημα ειναι πού και πώς μπορει να καταγγειλει κανεις περιστατικα σαν αυτο, περα απο φορουμς. Οχι οτι θα ιδρωσει το αυτι των κρατικοδιαιτων, αλλα ετσι για την ηθικη εστω ικανοποιηση οτι τους κατηγγειλες.

Και η καταγγελία απλά θα έχει την ίδια τύχη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μόνο εγώ το έχω διαβάσει 3 φορές αυτό και ακόμα να καταλάβω τι λέει?

"ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠουργειο.ΥΠΟδομων.και ΜΕταφορων  Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟ ΜΕ Αριθμο.Πρωτοκολου. ****** ΕΓΓΡαφο. ΜΑΣ"

Επεξ/σία από Nevyn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nevyn είπε

"ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠουργειο.ΥΠΟδομων.και ΜΕταφορων  Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟ ΜΕ Αριθμο.Πρωτοκολου. ****** ΕΓΓΡαφο. ΜΑΣ"

Με λιγα λόγια κάπως έτσι :

ceb4ceb7cebc-cf85cf80ceb1cebb.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι πράσινοι σφραγιδοπατητες του '80 έχουν αντικατασταθεί από τους...πρασινους προωθητες email :lol:.

Δημόσιο... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Το μόνο σταθερό πράγμα σε αυτή τη χώρα. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...