Eloy Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Eγώ πήρα ένα image του ssd που έχω το λειτουργικό (10 gb αρχείο) και περιμένω να δώσει νέους drivers για όποιο υποσύστημα έχει ασυμβατότητα με το 2004. Μου έχει εμφανίσει το παράθυρο με το update αλλά δεν μου δίνει ακόμα το κουμπί . Mου λέει "your device is not quite ready"... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από Eloy
bep1995 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, bep1995 είπε Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso Γιατί δεν περιμένεις να το βγάλει το Windows Update;
hp8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, bep1995 είπε θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. σε ελληνικα εκανα χθες https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
pigeon Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Ο άλλος δεν ξέρει που βρίσκονται κι αν έχασε τα αρχεία του, δεν έχει πάρει backup ούτε ξέρει να φτιάξει έστω ένα ξεχωριστό data partition, εμείς εδώ του προτείνουμε να βάλει την παράνομη ltsc για να ..ξενοιάσει. 🤷♂️ Backup, Backup, Backup και μετά 0day updates και σκριπτο-ταρζανιές. 3
Alejandro Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λύσσα του day-1 update, ειδικά σε μια έκδοση που δεν φέρνει κάτι το καινοτόμο. 1
sistah Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Γιατι αλλοι γουσταρουν να ειναι παντα up -to-dated, και αλλοι γουσταρουν τα features (υπαρχουν σε αυτο το release).
maarinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Με το νέο update χρειάζεται intelligent standby list cleaner??
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @sistahΕ ποιο είναι αυτό το feature στην 2004 που είναι τόσο απαραίτητο και δεν μπορεί κάποιος να περιμένει 1-2 εβδομάδες να δούμε πως θα πάει το release και αν θα έχει τίποτα αρχικά bugs; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
sistah Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει. Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους.
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 55 λεπτά πριν, maarinos είπε Με το νέο update χρειάζεται intelligent standby list cleaner?? Ω, ναι...πρέπει να είναι μέρος του λειτουργικού, πλέον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sistah είπε Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει. Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους. Δεν είναι κριτική για το update, αλλά για την τόση πρεμουρα για day-1. Είναι καλό να περιμένουμε μερικές μέρες όταν βγαίνει ένα update για την περίπτωση early bugs. Και αυτό ισχύει για όλα, GPU drivers, chipset drivers, κτλ. Και ξαναρωτάω, τι το φοβερό θα φέρει το WDDM 2.7 που δεν μπορεί να περιμένει κάποιος 1-2 βδομάδες; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sistah είπε Γιατι αλλοι γουσταρουν να ειναι παντα up -to-dated, και αλλοι γουσταρουν τα features (υπαρχουν σε αυτο το release). Ό,τι και να είναι, όπως ζούσες τόσο καιρό χωρίς αυτά, θα άντεχες και μια εβδομάδα ακόμα. Οι early adopters πάντα είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
pp6210 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 καλημέρα σε όλους, στα δικά μου win10 home τα updatesμε παιδεύουν από την αρχή της χρονιάς, αλλά επειδή ειναι κινεζικα windows προεγκατεστημένα στο EZbook jumper 3 pro μου, δεν θα σκάσω παραπάνω, θα κάνω επανεγκατάσταση καποια στιγμή το καλοκαιρι με τη βοηθεια φίλου που ξέρει. Η ερώτησήμου αφορά τα folders windows\ softwaredistribution και windows\system32\catroot, έκανα 2 φορες την προταση από τα Microsoft forums να τα κανω rename σε .old για να ξανακατεβάσει τα updates. Σήμερα λοιπόν, τα έχω Χ3 φορες. Θέλω να τα σβήσω γιατι ειναι 3-4 gb το καθένα αλλά αν λείψουν τελείως θα έχω προβλημα με boot; εντωμεταξυ πιο τελευταια ημερομηνία έχουν τα .old και όχι τα καθαράονόματα π.χ. το catroot έχει 27/5 ενω το catroot2 έχει 28/5, αντιστοιχα το πιο πρόσφατο software distribution είναι το .old. Να κρατήσω τα πιο πρόσφατα; να τα σβήσω όλα να κερδίσω καμμια 12αρια gb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα