Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ πήρα ένα image του ssd που έχω το λειτουργικό (10 gb αρχείο) και περιμένω να δώσει νέους drivers για όποιο υποσύστημα έχει ασυμβατότητα με το 2004. Μου έχει εμφανίσει το παράθυρο με το update αλλά δεν μου δίνει ακόμα το κουμπί . Mου λέει "your device is not quite ready"...

Επεξ/σία από Eloy
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso 

Επισκέπτης
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso 

Γιατί δεν περιμένεις να το βγάλει το Windows Update;

Δημοσ.

Ο άλλος δεν ξέρει που βρίσκονται κι αν έχασε τα αρχεία του, δεν έχει πάρει backup ούτε ξέρει να φτιάξει έστω ένα ξεχωριστό data partition, εμείς εδώ του προτείνουμε να βάλει την παράνομη ltsc για να ..ξενοιάσει. 🤷‍♂️

Backup, Backup, Backup και μετά 0day updates και σκριπτο-ταρζανιές.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λύσσα του day-1 update, ειδικά σε μια έκδοση που δεν φέρνει κάτι το καινοτόμο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι αλλοι γουσταρουν να ειναι παντα up -to-dated, και αλλοι γουσταρουν τα features (υπαρχουν σε αυτο το release).

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sistahΕ ποιο είναι αυτό το feature στην 2004 που είναι τόσο απαραίτητο και δεν μπορεί κάποιος να περιμένει 1-2 εβδομάδες να δούμε πως θα πάει το release και αν θα έχει τίποτα αρχικά bugs;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει.
Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sistah είπε

Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει.
Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους.

Δεν είναι κριτική για το update, αλλά για την τόση πρεμουρα για day-1. Είναι καλό να περιμένουμε μερικές μέρες όταν βγαίνει ένα update για την περίπτωση early bugs. Και αυτό ισχύει για όλα, GPU drivers, chipset drivers, κτλ. Και ξαναρωτάω, τι το φοβερό θα φέρει το WDDM 2.7 που δεν μπορεί να περιμένει κάποιος 1-2 βδομάδες;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sistah είπε

Γιατι αλλοι γουσταρουν να ειναι παντα up -to-dated, και αλλοι γουσταρουν τα features (υπαρχουν σε αυτο το release).

Ό,τι και να είναι, όπως ζούσες τόσο καιρό χωρίς αυτά, θα άντεχες και μια εβδομάδα ακόμα. Οι early adopters πάντα είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους, στα δικά μου win10 home τα updatesμε παιδεύουν από την αρχή της χρονιάς, αλλά επειδή ειναι κινεζικα windows προεγκατεστημένα στο EZbook jumper 3 pro μου, δεν θα σκάσω παραπάνω, θα κάνω επανεγκατάσταση καποια στιγμή το καλοκαιρι με τη βοηθεια φίλου που ξέρει.

Η ερώτησήμου αφορά τα folders windows\ softwaredistribution και windows\system32\catroot, έκανα 2 φορες την προταση από τα Microsoft forums να τα κανω rename σε .old για να ξανακατεβάσει τα updates. Σήμερα λοιπόν, τα έχω Χ3 φορες.  Θέλω να τα σβήσω γιατι ειναι 3-4 gb το καθένα αλλά αν λείψουν τελείως θα έχω προβλημα με boot;

εντωμεταξυ πιο τελευταια ημερομηνία έχουν τα .old και όχι τα καθαράονόματα π.χ. το catroot έχει 27/5 ενω το catroot2 έχει 28/5, αντιστοιχα το πιο πρόσφατο software distribution είναι το .old. Να κρατήσω τα πιο πρόσφατα; να τα σβήσω όλα να κερδίσω καμμια 12αρια gb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...