Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ περίπτωση που ο πάροχος στον οποίο θα μεταφερθεί κάποιος, να αναλάβει ποινές πρόωρου σπασίματος συμβολαίου από τον τρέχων.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Περίεργο...Η wind δεν έχει δικές της κεραίες και χρησιμοποιεί της vodafone...

και η cosmote δεν εχει κεραιες και χρησιμοποιει της Wind. 

ο καθε ασχετος ειναι και σιγουρος γιαυτα που γράφει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, n4sleep said:

Χαιρετώ την παρέα. Έχω σύνδεση κινητού vodafone. Γενικά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος ούτε από τις υπηρεσίες, ούτε από την τιμολόγηση. Μου έγινε μία ΠΑΡΑ πολύ καλή προσφορά από Wind.

Ωστόσο το συμβόλαιο μου λήγει τον 6/2019 (24μηνο).  Δεν έχω πάρει συσκευή παρά μόνο έκπτωση στο πάγιο.  Η vodafone μου λέει αν φύγεις θα πληρώσεις 300+ ευρώ. Η wind μου λέει: δεν οφείλεις τίποτα.

Τι παίζει τελικά?  Τι μπορώ να κάνω? 

Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με άλλους παρόχους, αλλά η Wind δουλεύει με εξωτερικούς συνεργάτες σε πολλά τμήματα, από προώθηση πωλήσεων μέχρι και τεχνικούς.

Οι περισσότεροι είτε είναι άσχετοι, είτε σου λένε ότι τους κατέβει για να πουλήσουν και να πάρουν τα ποσοστά τους. Η ίδια η Wind που σε εσένα λέει πως δεν χρωστάς τίποτα, σε εμένα, 4-5 μήνες πριν λήξει το 24μηνο μου έβγαλε ένα κοστούμι 400+ € αν αποφασίσω να φύγω.

Αυτή η ρήτρα (με τις επιστροφές των εκπτώσεων) δεν ισχύει για νέους συνδρομητές, μόνο σε όσους ήταν ήδη πελάτες και ανανέωσαν νέο 24μηνο.

(με επιφύλαξη το τελευταίο, μιας και από το τηλ. δεν πιστεύω κανέναν πια).

Εμένα λήγει αυτό τον μήνα η Wind. Θα κάνω διακοπή συμβολαίου, και ξανά νέα γραμμή με άλλο τηλέφωνο αποκλειστικά για αυτό το λόγο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, όταν βρεις τρόπο να αλλάξεις πάροχο, είναι να πας σε κατάστημα και να κάνεις εκεί την αίτηση και να τα ρωτήσεις όλα αυτά.

Μετά, σε περίπτωση στραβής, τουλάχιστον θα ξέρεις ποιον να δείρεις.

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 1
Δημοσ.

Η άλλη εταιρία θα πει οτιδήποτε για να σε κάνει πελάτη. Κοιτάς στην εταιρία που είσαι τώρα τι συμφωνία έχετε κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, n4sleep said:

Άρα και νομικά δεν στέκει ότι σου παρέχουν έκπτωση από μια τιμή που αυτή ορίζουν όπως θέλουν.

Ποιος σου το είπε αυτό;

33 minutes ago, n4sleep said:

αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά (για να μην πω ευρωπαΙκή που είναι πολύ χαμηλότερα) η τιμή διαμορφώνεται στα 30-40ευρώ (και πολλά λέω) γι αυτό το πακέτο.

Link?

Δημοσ.

Εγώ πάντως λέω να φύγω από Vodafone σταθερό, όχι για κανένα άλλο λόγο απλά επειδή μου τα έχουν κάνει τσουρέκια με την "προσφορά" του Vodafone TV. Τρεις φορές τους έχω πει πως δεν έχω καμμία όρεξη να πληρώνω €15 παραπάνω το μήνα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιώ αλλά εκεί, τηλέφωνα στο κινητό να αλλάξω πακέτο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ποιος σου το είπε αυτό;

Link?

Δεν υπάρχει πηγή. Η πηγή είναι στον άμεσο μου κύκλο των 20 ατόμων δεν πληρώνει κανείς πάνω από 50€ για αυτό το προγραμμα σε καμία εταιρία. Σκέψου ότι η Vodafone η ίδια δίνει σε όλους χωρίς προσφορά αυτή τη στιγμή το πακέτο στα 56€ και δώρο το mobile pass. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...