Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ταξι παντα με καρτα πληρωνω μεσω beat  οποτε δεν με νοιαζει το αλλο ομως για τα περπτερα αξιζει, το καλοκαιρι πηγα διακοπες ηγουμενιτσα και ψωνιζα αρκετα απο το περπτερο κατω απο το ξενοδοχειο το οποιο δεν ειχε πος και επρεπε συνεχεια να εχω πανω μου μετρητα

• Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πριν μερικές ώρες έκανα ανανέωση 10€ απο What's Up με χρεωστική.Δεν γινόταν μέσω PayPal, πατούσα την επιλογή "Συνέχεια" και δεν προχωρούσε.Ακόμα να το φτιάξουν,τους κράζουν στις αξιολογήσεις στο Play Store.

Ετσι πήρα απο το reload αντί για 600Mb 1200 Mb.

Πριν λίγο καιρό που ρώτησα σε περίπτερο μου λέει:+0.5€ και του λέω:Νταβαντζιλίκια δεν δέχομαι,πήγα στο απέναντι περίπτερο και πήρα με 10€.Απο την στιγμή που θα πλήρωνα μετρητά γιατί να του τα δώσω;Υποθέτω οτι δεν θα είχε Pos γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει τα 0.5€.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Πριν μερικές ώρες έκανα ανανέωση 10€ απο What's Up με χρεωστική.Δεν γινόταν μέσω PayPal, πατούσα την επιλογή "Συνέχεια" και δεν προχωρούσε.Ακόμα να το φτιάξουν,τους κράζουν στις αξιολογήσεις στο Play Store.

Πριν λίγο καιρό που ρώτησα σε περίπτερο μου λέει:+0.5€ και του λέω:Νταβαντζιλίκια δεν δέχομαι,πήγα στο απέναντι περίπτερο και πήρα με 10€.Απο την στιγμή που θα πλήρωνα μετρητά γιατί να του τα δώσω;Υποθέτω οτι δεν θα είχε Pos γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει τα 0.5€.

Το κάνουν και στα μετρητά, δεν πρέπει να έχει σχέση μόνο με την προμήθεια της κάρτας. Πιστεύω όλοι θα το κάνουν σιγά σιγά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Προφανώς σου διαφεύγει ότι απαγορεύεται η διαφοροποίηση της τιμής λόγω τρόπου πληρωμής.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, bilya είπε

βασικά ο περιπτεράς μπορεί να την πουλήσει την κάρτα όσο θέλει. Δεν ειναι διατιμημενο προϊόν. 

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Το κάνουν και στα μετρητά, δεν πρέπει να έχει σχέση μόνο με την προμήθεια της κάρτας. Πιστεύω όλοι θα το κάνουν σιγά σιγά.

ότι έγραψα παραπάνω αν βγουν απο την λιστα τα τσιγάρα τότε να δείτε τι θα γίνει

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilya είπε

ότι έγραψα παραπάνω αν βγουν απο την λιστα τα τσιγάρα τότε να δείτε τι θα γίνει

Δηλαδή να χρεώνουν το 50λεπτο σε κάθε πακέτο; Πιστεύω πάλι θα τα αγοράσουν οι καπνιστές, τι άλλο να κάνουν;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δηλαδή να χρεώνουν το 50λεπτο σε κάθε πακέτο; Πιστεύω πάλι θα τα αγοράσουν οι καπνιστές, τι άλλο να κάνουν;

50 λεπτά? δεν είναι χαζοί απο τα τσιγάρα έχουν μονο χασουρα. πραγματικά πιστεύω θα ξεκινήσουν με ενα ευρώ κ θα πηγαίνει συνεχώς προς τα πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια ελπιδα πια σε αυτη τη χωρα.

Υποτιθεται οτι παν να κανουν υποχρεωτικα τα pos σε ολα τα μαγαζια - μπας και μειωθει η φοροδιαφυγη και μαθει ο 80χρονος να χρησιμοποιεί κάρτα- και λυπομαστε τον καθενα που μεχρι χθες εκλεβε το κρατος και δεν εκοβε αποδειξη και συνεχιζουμε και πληρωνουμε με μετρητα σαν παπουδια.

καλη μας συνεχεια.

Στα κομμωτηρια να δειτε τι γινεται. Που σου λεει η άλλη δεν εχω pos πληρωνεις μετρητά και σου κοβει μιση αποδειξη. Δεν ξαναπαταω ουτε για πλακα μαρή.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς σου διαφεύγει ότι απαγορεύεται η διαφοροποίηση της τιμής λόγω τρόπου πληρωμής.

Μπορώ να σου πω ονομαστικά συγκεκριμμένο μεγάλο σκρουτζομάγαζο που διαφοροποιεί την τιμή ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightsout είπε

Μπορώ να σου πω ονομαστικά συγκεκριμμένο μεγάλο σκρουτζομάγαζο που διαφοροποιεί την τιμή ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Δεν αμφιβάλλω ότι μερικές επιχειρήσεις το κάνουν, οι περισσότερες όμως δεν το κάνουν επειδή είναι παράνομο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν αμφιβάλλω ότι μερικές επιχειρήσεις το κάνουν, οι περισσότερες όμως δεν το κάνουν επειδή είναι παράνομο.

Σαφώς, αλλά νομίζω ότι οι μικροεπιχειρηματίες, φερειπείν ένας περιπτερούχος, μπορούν πιο εύκολα να υιοθετήσουν τέτοιες πρακτικές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lightsout είπε

Σαφώς, αλλά νομίζω ότι οι μικροεπιχειρηματίες, φερειπείν ένας περιπτερούχος, μπορούν πιο εύκολα να υιοθετήσουν τέτοιες πρακτικές.

Προσωπικά χλωμό το κόβω, αν ήταν να παρανομήσει ώστε να βγάλει κάτι παραπάνω θα το καταλάβαινα, αλλά να παρανομήσει για να βγάλει λιγότερα απλά δεν παίζει :)

Δημοσ.

Η ιστορία με τα pos είναι εξαιρετικά επωφελής εναντίον των Ελληναράδων ταβερνιάρηδων και σία που φέρνουν απόκομμα από μπλοκ αντί απόδειξης. Γενικά πληρώνω μετρητά, αλλά άπαξ και δω τυπά να μου φέρνει τη μπακαλιά αυτή, και για να μην αρχίσω να τσακώνομαι για αποδείξεις, λέω ευγενικά να πληρώσω με κάρτα. Και την τιμή διατηρεί, και καταγράφεται φορολογικά, και αν πάει να μου παίξει ιστορία καλώ αστυνομία σε 30 σεκόντς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...