Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Ωραια λογική και εσυ. Και 15 να παει μισό πακέτο θα το κάνω την ημέρα. ( χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε) Με την λογική σου πάλι εγώ θέλω να παει 15 ευρώ το λίτρο η βενζίνη να δούμε τι θα κάνεις. Δεν παρεξηγώ, κουβέντα γίνεται Ότι κάνω και τώρα, 30 ευρώ για καρτούλα ΜΜΜ 1
papoys1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εγώ θα πω και το άλλο για τους μη καπνιστές που ενοχλούνται από το τσιγάρο. Έχετε ένα φίλο κολητό πολλά χρόνια και κάνετε παρέα.Αυτός καλώς ή κακώς είναι καπνιστής (την υγεία του και τη τσέπη του βλάπτει) και βγαίνετε να πιείτε ένα ποτό ή ένα καφέ σε ένα μαγαζί στο οποίο φυσικά απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ελαστικός προς τους καπνιστές και δεν τους ενοχλεί. Μετά από μισή μία ώρα ο φίλος σας πει , Γιάννη , Γιώργο ,Μαρία κ.λ.π. να ανάψω ένα τσιγάρο που πάει με το ποτό ή τον καφέ θα του πείτε.Όχι γιατί με ενοχλεί;;;;;;;;; ή θα του πείτε άναψε επειδή είναι φίλος οπότε κακώς διαμαρτύρεστε για το διπλανό ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με το φίλο-η σας.
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Σε περίπτωση που δε το έχεις καταλάβει μιλάμε μόνο για φαγητάδικα και μπαρ Δε νομίζω να καπνίζει κανείς σε σινεμά, θέατρα, λεωφορεία, νοσοκομεία κ.ο.κ. Για τους εργασιακούς χώρους επίσης δε το συζητώ ότι θα πρέπει να απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου Μην ορκίζεσαι Μου έχει τύχει σε λεωφορείο του κτελ, να κάθομαι γαλαρία και ήρθε ένας κύριος, πάνω κάτω 60-65 χρονών και άναψε τσιγάρο. Βέβαια στο λεπτό πάνω τον πήρε γραμμή ο οδηγός. Και τι δεν άκουσε
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, crom251 είπε ... Ειναι απλη. Ο καθε ιδιοκτητης μαγαζιου να μπορει να χαρακτηρισει το μαγαζι του σαν καπνιστων ή μη καπνιστων. Και ο καθενας ελευθερα, μπορει να κανει την επιλογη του και να παει ή να μην παει στο συγκεκριμενο μαγαζι. Δεν νομιζω κανενας καπνιστης να μην σεβαστει τον μη καπνιστη και να παει να ντουμανιαζει μαγαζια μη καπνιστων. Απλα δεν θα παει ή αν παει δεν θα καπνισει εκει. Το προβλημα ειναι στους μη καπνιστες που κοιτώντας μονο την παρτη τους και οχι και τα δικαιωματα και των αλλων θελουν ολα να ειναι συμφωνα με τα δικο τους τροπο ζωης... Υπάρχει σχετική νομοθεσία για το που επιτρέπεται, και τι πρέπει να ισχύει αναλόγως τα τ.μ. ενός μαγαζιού. https://el.wikipedia.org/wiki/Απαγόρευση_καπνίσματος_στην_Ελλάδα#Τεχνικές_λεπτομέρειες
basilisgate13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Εγώ θα πω και το άλλο για τους μη καπνιστές που ενοχλούνται από το τσιγάρο. Έχετε ένα φίλο κολητό πολλά χρόνια και κάνετε παρέα.Αυτός καλώς ή κακώς είναι καπνιστής (την υγεία του και τη τσέπη του βλάπτει) και βγαίνετε να πιείτε ένα ποτό ή ένα καφέ σε ένα μαγαζί στο οποίο φυσικά απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ελαστικός προς τους καπνιστές και δεν τους ενοχλεί. Μετά από μισή μία ώρα ο φίλος σας πει , Γιάννη , Γιώργο ,Μαρία κ.λ.π. να ανάψω ένα τσιγάρο που πάει με το ποτό ή τον καφέ θα του πείτε.Όχι γιατί με ενοχλεί;;;;;;;;; ή θα του πείτε άναψε επειδή είναι φίλος οπότε κακώς διαμαρτύρεστε για το διπλανό ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με το φίλο-η σας. απο προσωπικη εμπειρια καθως στο πρωτο ποστ ειπα οτι οι φιλοι μου καπνιζουν και πολυ μαλιστα οχι δεν θα διαμαρτυρομουν απλα οπως του λεω καθε φορα μην φυσας προς εμενα και αυτος με σεβεται και φυσαει η πανω η κατω .Οπως θα ελεγα σε καποιον καπνισε αλλα μην φυσας σε μενα ετσι θα ελεγα και λεω στον κολλητο μου και τους φιλους μου 1
SeXBOX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 23 minutes ago, crom251 said: Οι δημοσιοι χωροι ανηκουν σε ολους. Και σε καπνιστες και σε μη καπνιστες. Οταν εμενα καποιος μου απαγορευει το καπνισμα σε δημοσιο χωρο, αυτο αυτοματα συνιστα περιορισμο των ατομικων μου ελευθεριων. Ατομική ελευθερία είναι και εσύ σαν καπνιστής να κάθεσαι σε ένα παγκάκι στην δημόσια πλατεία που παίζουν τα παιδιά σου και έρχεται και ο άλλος να ασκήσει την ατομική του ελευθερία βγάζοντας την ένεση και να ψάχνει φλέβα να πάρει την δόση του. Δε θα σε ενοχλούσε γιατί είναι ατομική του ελευθεριά σε δημόσιο χώρο. PS. Φιλικά. Δεν τα τυπογράφο με μίσος.
nikοs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να κάτι τέτοια διαβάζω και ανάβω τσιγάρο από την σύγχυση...Ότι δηλαδή ο καπνιστής είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενος και όλοι οι μη καπνιστές είναι οι συμβουλάτορες;;; Δεν παίζει τίποτα το μη κατανοητό στο θέμα του καπνίσματος , το τσιγάρο έχει νικοτίνη και η νικοτίνη εθίζει end of story , τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο... Πήγαν και μου βάλαν στα πακέτα το σάπιο ποδάρι ενός Σουηδού, το πνευμόνι ενός ψήστη και μια οικογενειακή αγκαλιά πάνω από ένα φέρετρο και τι;;;θα σταματήσω εγώ το κάπνισμα έτσι;;; Δεν νομίζω, απλά οι ευαισθητούληδες θα βάλουν θηκούλα ή θα πάρουν ταμπακιέρα και οι χοντρόπετσοι όπως εγώ δεν θα δώσουν καν σημασία!!!! Ξάφνου όλοι γίνανε φανατικοί αντικαπνιστές και πρέπει εγώ να μην μπορώ να καπνίσω το τσιγάρο μου πίνοντας την ρετσίνα μου σε μια ταβέρνα...Τι αρχίζει από Μα και τελειώνει σε κίες;;;; Ακριβώς αυτό...Θυμάμαι τον καουμπόι της marlboro στην τηλεόραση , θυμάμαι να καπνίζουν σε όλες τις ταινίες , σίριαλ ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό (βλ.Κανέλη) και ενώ το τσιγάρο ήταν κάτι τελείως απενοχοποιημένο ξάφνου σου λένε γιατί καπνίζεις;;;Καπνίζω γιατί θέλω, γιατί πάει με το αλκοόλ , γιατί είναι συνήθεια , γιατί είμαι εθισμένος στην νικοτίνη , γιατί μαρέσει η κίνηση και μέχρι πριν λίγα χρονια μου άρεσαν και τα πακέτα εμφανισιακά. Γράφει από πάνω ο φίλος γιατί δεν το πάνε 15ευρώ...ΟΚ να πάνε λοιπόν και την ζάχαρη 15ευρώ τι λες??? Να πάνε 15 ευρώ και το αλάτι ΕΕΕ??? Να πάνε 15ευρώ και μια μερίδα ποτό ή τα γαριδοπατατάκια...Ότι δηλαδή μόνο το τσιγάρο πιθανόν να προκαλεί καρκίνο;;; Τα χιλιάδες αμάξια ή τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που βγάζουν από πίσω ντουμάνια είναι ΟΚ;;; Τους έπιασε ο καημός όλους που εγώ γουστάρω το τσιγάρο και επειδή με μάθανε να το γουστάρω πρέπει τώρα να αφήνω μισό μισθό στα πακέτα;;;; Πήγα στο ηλεκτρονικό φίλε μου , ήταν χάλια αλλά έστω μου έβγαινε οικονομικό, μόλις πήγα να το συνηθίσω και να πω ΟΚ με καλύπτει ξέρεις τι έγινε ;;; βάλανε φόρο στα υγρά;;; έφτασε ένα 10ml υγράκι να κοστίζει 6-7 ευρώ...Να θέλω εγώ ξάφνου 7 ευρώ την μέρα έξοδο για να μην καπνίζω;;;Δεν το γυρνάω ξανά στο τσιγάρο δηλαδή...και περισσότερη πληρότητα μου προσέφερε και λιγότερη εξάρτηση!!!Ναι φίλε ατμιστή ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ... έκανα ένα τσιγάρο και το άφηνα το πακέτο, με το ηλεκτρονικό ξέρεις τι κάνω;;;Το έχω πιπίλα όλη μέρα, δεν το αφήνω από το χέρι μου, τρέμω αν φύγω από το σπίτι και δεν το έχω πάνω μου για 5 λεπτά!! 5 φακιν λεπτά και με λούζει ένα τέτοιος κρύος ιδρώτας που νομίζω ότι θα πεθάνω από στέρηση!!! Δηλαδή πρεζάκι κανονικό... Πάω σουπερ μάρκετ κάτω από το σπίτι και πρέπει να πάρω τζούρα μέσα στο μάρκετ...Πότε ρε συ έκανες τσιγάρο στο μάρκετ ή πότε δεν μπορούσες να κρατηθείς για 20-30 λεπτά όσο κάπνιζες!!! Καταλαβαίνω πως κάποιους του ενοχλεί , καταλαβαίνω τους πιθανούς κινδύνους και πως σίγουρα δεν μου κάνει καλό αλλά όταν 1/4 καπνίζει δεν μπορείς να τους περιθωριοποιήσεις ξαφνικά , ούτε να τους μαδήσεις οικονομικά όταν τους έχεις μάθει να καπνίζουν...Κάνε εκστρατείες , καμπάνιες , κάνε το τσιγάρο να πουλιέται ΜΟΝΟ σε καταστήματα που θα πουλάνε τσιγάρα και τίποτε άλλο, κάνε ενημέρωση σε σχολεία κάνε ότι θες αλλά μην εκδικείσαι ξαφνικά τον καπνιστή επειδή είναι καπνιστής και τον έκανες ΕΣΥ καπνιστή!!!Μην μου λες να μην καπνίσω ενώ πίνω το ποτό μου, δώσε το δικαίωμα να μπορεί ο καπνιστής και ο μη καπνιστής να επιλέξει αν θα πάει σε μαγαζί καπνιστών ή μη καπνιστών... Δεν γίνεται ξαφνικά να πεις το απαγορεύω και τέλος, σταδιακά βοήθα να εξαλειφθεί, με την απαγόρευση πιο kinky το κάνεις δεν το καταλαβαίνεις;;;; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από nikοs 2
SeXBOX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, nikοs said: Να κάτι τέτοια διαβάζω και ανάβω τσιγάρο από την σύγχυση...Ότι δηλαδή ο καπνιστής είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενος και όλοι οι μη καπνιστές είναι οι συμβουλάτορες;;; Δεν παίζει τίποτα το μη κατανοητό στο θέμα του καπνίσματος , το τσιγάρο έχει νικοτίνη και η νικοτίνη εθίζει end of story , τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο... Πήγαν και μου βάλαν στα πακέτα το σάπιο ποδάρι ενός Σουηδού, το πνευμόνι ενός ψήστη και μια οικογενειακή αγκαλιά πάνω από ένα φέρετρο και τι;;;θα σταματήσω εγώ το κάπνισμα έτσι;;; Δεν νομίζω, απλά οι ευαισθητούληδες θα βάλουν θηκούλα ή θα πάρουν ταμπακιέρα και οι χοντρόπετσοι όπως εγώ δεν θα δώσουν καν σημασία!!!! Ξάφνου όλοι γίνανε φανατικοί αντικαπνιστές και πρέπει εγώ να μην μπορώ να καπνίσω το τσιγάρο μου πίνοντας την ρετσίνα μου σε μια ταβέρνα...Τι αρχίζει από Μα και τελειώνει σε κίες;;;; Ακριβώς αυτό...Θυμάμαι τον καουμπόι της marlboro στην τηλεόραση , θυμάμαι να καπνίζουν σε όλες τις ταινίες , σίριαλ ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό (βλ.Κανέλη) και ενό το τσιγάρο ήταν κάτι τελείως απενοχοποιημένο ξάφνου σου λένε γιατί καπνίζεις;;;Καπνίζω γιατί θέλω, γιατί πάει με το αλκοόλ , γιατί είναι συνήθεια , γιατί είμαι εθισμένος στην νικοτίνη , γιατί μαρέσει η κίνηση και μέχρι πριν λίγα χρονια μου άρεσαν και τα πακέτα εμφανισιακά. Γράφει από πάνω ο φίλος γιατί δεν το πάνε 15ευρώ...ΟΚ να πάνε λοιπόν και την ζάχαρη 15ευρώ τι λες??? Να πάνε 15 ευρώ και το αλάτι ΕΕΕ??? Να πάνε 15ευρώ και μια μερίδα ποτό ή τα γαριδοπατατάκια...Ότι δηλαδή μόνο το τσιγάρο πιθανόν να προκαλεί καρκίνο;;; Τα χιλιάδες αμάξια ή τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που βγάζουν από πίσω ντουμάνια είναι ΟΚ;;; Τους έπιασε ο καημός όλους που εγώ γουστάρω το τσιγάρο και επειδή με μάθανε να το γουστάρω πρέπει τώρα να αφήνω μισό μισθό στα πακέτα;;;; Πήγα στο ηλεκτρονικό φίλε μου , ήταν χάλια αλλά έστω μου έβγαινε οικονομικό, μόλις πήγα να το συνηθίσω και να πω ΟΚ με καλύπτει ξέρεις τι έγινε ;;; βάλανε φόρο στα υγρά;;; έφτασε ένα 10ml υγράκι να κοστίζει 6-7 ευρώ...Να θέλω εγώ ξάφνου 7 ευρώ την μέρα έξοδο για να μην καπνίζω;;;Δεν το γυρνάω ξανά στο τσιγάρο δηλαδή...και περισσότερη πληρότητα μου προσέφερε και λιγότερη εξάρτηση!!!Ναι φίλε ατμιστή ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ... έκανα ένα τσιγάρο και το άφηνα το πακέτο, με το ηλεκτρονικό ξέρεις τι κάνω;;;Το έχω πιπίλα όλη μέρα, δεν το αφήνω από το χέρι μου, τρέμω αν φύγω από το σπίτι και δεν το έχω πάνω μου για 5 λεπτά!! 5 φακιν λεπτά και με λούζει ένα τέτοιος κρύος ιδρώτας που νομίζω ότι θα πεθάνω από στέρηση!!! Δηλαδή πρεζάκι κανονικό... Πάω σουπερ μάρκετ κάτω από το σπίτι και πρέπει να πάρω τζούρα μέσα στο μάρκετ...Πότε ρε συ έκανες τσιγάρο στο μάρκετ ή πότε δεν μπορούσες να κρατηθείς για 20-30 λεπτά όσο κάπνιζες!!! Καταλαβαίνω πως κάποιους του ενοχλεί , καταλαβαίνω τους πιθανούς κινδύνους και πως σίγουρα δεν μου κάνει καλό αλλά όταν 1/4 καπνίζει δεν μπορείς να τους περιθωριοποιήσεις ξαφνικά , ούτε να τους μαδήσεις οικονομικά όταν τους έχεις μάθει να καπνίζουν...Κάνε εκστρατείες , καμπάνιες , κάνε το τσιγάρο να πουλιέται ΜΟΝΟ σε καταστήματα που θα πουλάνε τσιγάρα και τίποτε άλλο, κάνε ενημέρωση σε σχολεία κάνε ότι θες αλλά μην εκδικείσαι ξαφνικά τον καπνιστή επειδή είναι καπνιστής και τον έκανες ΕΣΥ καπνιστή!!!Μην μου λες να μην καπνίσω ενώ πίνω το ποτό μου, δώσε το δικαίωμα να μπορεί ο καπνιστής και ο μη καπνιστής να επιλέξει αν θα πάει σε μαγαζί καπνιστών ή μην καπνιστών... Δεν γίνεται ξαφνικά να πεις το απαγορεύω και τέλος, σταδιακά βοήθα να εξαλειφθεί, με την απαγόρευση πιο kinky το κάνεις δεν το καταλαβαίνεις;;;; Άραξε, και κανε ένα τσιγαράκι. EDIT: Επειδή είσαι κολλημένος και τρομερά εθισμένος και κάνεις ένα μπουκάλι την ημέρα ηλεκτρονικού ενώ εμείς που το κάνουμε 1 μπουκάλι 1-2 μήνες δεν σου φταίμε που έχεις παρωπίδες. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από SeXBOX
nikοs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Άραξε, και κανε ένα τσιγαράκι. Δεν θα απαντήσω σε άνθρωπο που πριν λίγο κατάφερε να εξισώσει τον καπνιστή με το πρεζάκι φίλε... Αραχτός είμαι κάνω το τσιγαράκι μου μην μου αγχώνεσαι εσύ... EDIT και εγώ λοιπόν: Φοράω εγώ παρωπίδες ε;;; Κάνεις δλδ ένα 10μελο τον μήνα;;; Μάντεψε ποιος από τους δυό μας είναι η μειοψηφία...Ο μέσος ατμιστής κάνει 10 ml σε 1 με 2 μέρες...Κολλημένος δεν είμαι εγώ αλλά εσύ που κάθεσαι και με κρίνεις επειδή κάνω αυτό που μου αρέσει και βλάπτω εμένα και μόνο, αν τελικά όντως με βλάπτω...Αν δεν έχω τσιγάρα φιλαράκι δεν θα σκοτώσω , ούτε θα κάνω ένοπλη ληστεία για να πάρω την δόση μου , plz ξεμπέρδεψέ τα λίγο στο κεφάλι σου... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από nikοs
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Ατομική ελευθερία είναι και εσύ σαν καπνιστής να κάθεσαι σε ένα παγκάκι στην δημόσια πλατεία που παίζουν τα παιδιά σου και έρχεται και ο άλλος να ασκήσει την ατομική του ελευθερία βγάζοντας την ένεση και να ψάχνει φλέβα να πάρει την δόση του. Δε θα σε ενοχλούσε γιατί είναι ατομική του ελευθεριά σε δημόσιο χώρο. PS. Φιλικά. Δεν τα τυπογράφο με μίσος. Ατομική ελευθερία είναι να καταναλώνεις το νόμιμο προιόν που αγόρασες σε χώρο που επιτρέπεται. Το παράδειγμα με την δόση δεν είναι νόμιμο, δεν αποτελεί ατομική ελευθερία και ως εκ τούτου είναι 100% άτοπο.
SeXBOX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, nikοs said: Δεν θα απαντήσω σε άνθρωπο που πριν λίγο κατάφερε να εξισώσει τον καπνιστή με το πρεζάκι φίλε... Αραχτός είμαι κάνω το τσιγαράκι μου μην μου αγχώνεσαι εσύ... εθισμός και τα 2 άρα τα εξισώνω... και στο τέλος και οι 2 πεθαίνουν.
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nikοs είπε Γράφει από πάνω ο φίλος γιατί δεν το πάνε 15ευρώ...ΟΚ να πάνε λοιπόν και την ζάχαρη 15ευρώ τι λες??? Να πάνε 15 ευρώ και το αλάτι ΕΕΕ??? Να πάνε 15ευρώ και μια μερίδα ποτό ή τα γαριδοπατατάκια...Ότι δηλαδή μόνο το τσιγάρο πιθανόν να προκαλεί καρκίνο;;; Τα χιλιάδες αμάξια ή τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που βγάζουν από πίσω ντουμάνια είναι ΟΚ;;; Τους έπιασε ο καημός όλους που εγώ γουστάρω το τσιγάρο και επειδή με μάθανε να το γουστάρω πρέπει τώρα να αφήνω μισό μισθό στα πακέτα;;;; Ας τα πάνε. Από την στιγμή που όταν τα καταναλώνω, δεν βλάπτω τους γύρω μου, δεν έχω θέμα να τα πληρώσω. Όσο για τα αμάξια, ΜΜΜ κτλ κτλ, μπερδεύεσαι κι εσύ όπως ο προηγούμενος φίλος (δεν θυμάμαι όνομα αν δεις λίγες σελίδες πίσω θα βρεις τα σχόλια). Τα αμάξια, λεωφορεία κτλ κτλ είναι αναγκαίο κακό. Δεν μπορείς να κινηθείς χωρίς αυτά. Το τσιγάρο όμως ?
l337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, SeXBOX είπε εθισμός και τα 2 άρα τα εξισώνω... και στο τέλος και οι 2 πεθαίνουν. Το τι κάνεις εσύ και οι προσωπικές σου πεποιθήσεις δεν συνιστούν και την πραγματικότητα. Καταντήσαμε να λέμε και τα αυτονόητα. 1
SeXBOX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, l337 said: Ατομική ελευθερία είναι να καταναλώνεις το νόμιμο προιόν που αγόρασες σε χώρο που επιτρέπεται. Το παράδειγμα με την δόση δεν είναι νόμιμο, δεν αποτελεί ατομική ελευθερία και ως εκ τούτου είναι 100% άτοπο. Σας δίνω τον τελευταίο λόγο γιατί δεν έχετε όρεξη για ήρεμη συζήτηση (όχι σε εσένα προσωπικά) και επειδή βαριέμαι πραγματικά να εμπλακώ σας αφήνω κάπου εδώ, καλή συνέχεια.
nikοs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ας τα πάνε. Από την στιγμή που όταν τα καταναλώνω, δεν βλάπτω τους γύρω μου, δεν έχω θέμα να τα πληρώσω. Όσο για τα αμάξια, ΜΜΜ κτλ κτλ, μπερδεύεσαι κι εσύ όπως ο προηγούμενος φίλος (δεν θυμάμαι όνομα αν δεις λίγες σελίδες πίσω θα βρεις τα σχόλια). Τα αμάξια, λεωφορεία κτλ κτλ είναι αναγκαίο κακό. Δεν μπορείς να κινηθείς χωρίς αυτά. Το τσιγάρο όμως ? Για εμάς που είμαστε καπνιστές δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό και πίστεψέ με αλήθεια θα βρει ο καπνιστής τον τρόπο ακόμα και 20 ευρώ να πάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις