crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Τι διαφορετικό έχουν τα ΜΜΜ, σε σχέση με τα αυτοκίνητα ? Αντιθέτως τα δικά μας ΜΜΜ, εκπέμπουν και περισσότερους ρύπους τόσο κακοσυντηρημένα που είναι. Συμφωνώ. Αλλο να κυκλοφορει ενα λεωφορειο που χωραει 100 ατομα και αλλο να κυκλοφορουν 100 αμαξια...
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δε καταλαβαίνω το νόημα ενός νήματος που βγάζουν όλοι τη χολή τους για τους καπνιστές ΟΚ, δε το γουστάρετε, το καταλάβαμε, τι να κάνουμε τώρα Να κάνω και εγώ ένα θέμα "Τι παίζει με τα αναψυκτικά" και άλλο ένα "Τι παίζει με το χοιρινό", να τα πούμε και εκεί ; Πότε θα λήξει αυτό το θέμα επιτέλους; Είμαστε σ' ένα forum και (προσπαθούμε να) κάνουμε κόσμια συζήτηση. Για σένα συζήτηση που έχει νόημα είναι μόνο εκείνη που συμφωνούν όλοι οι συμμετέχοντες; Άπαξ και σκάσει η πρώτη διαφωνία το κόβουμε; Επειδή δηλαδή (μπορεί να) σε χαλάει που κάποιοι λένε για καρκίνους και βρώμα, θες να κλειδώσει το νήμα ή να μην άνοιγε καν; Θα ήταν περισσότερο εποικοδομητικό να μαζευόσασταν όλα τα φουγάρα και να λέγατε τι γαμάτο που είναι να φουμάρεις; Το βρήκαμε τώρα, ό,τι μας χαλάει λουκέτο. 3
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, crom251 είπε Αλλο να κυκλοφορει ενα λεωφορειο που χωραει 100 ατομα και αλλο να κυκλοφορουν 100 αμαξια... Τέσπα, δεν θέλω να σε πείσω για το άτοπη σύγκριση αυτοκινήτων (αναγκαίο κακό) και τσιγάρου. Ο νοών νοείτω. 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δε καταλαβαίνω το νόημα ενός νήματος που βγάζουν όλοι τη χολή τους για τους καπνιστές ΟΚ, δε το γουστάρετε, το καταλάβαμε, τι να κάνουμε τώρα Να κάνω και εγώ ένα θέμα "Τι παίζει με τα αναψυκτικά" και άλλο ένα "Τι παίζει με το χοιρινό", να τα πούμε και εκεί ; Καμία χολή. Πίνοντας αναψυκτικά κάνεις κακό στον εαυτό σου και μόνο, τρώγοντας χοιρινά, λιπαρά, πίτσες, σουβλάκια κτλ συνέχεια, κάνεις κακό στον εαυτό σου και μόνο. Καπνίζοντας εκτός από τον ευατό σου κάνεις κακό και στους γύρω σου.
georgeγ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Καμία χολή. Πίνοντας αναψυκτικά κάνεις κακό στον εαυτό σου και μόνο, τρώγοντας χοιρινά, λιπαρά, πίτσες, σουβλάκια κτλ συνέχεια, κάνεις κακό στον εαυτό σου και μόνο. Καπνίζοντας εκτός από τον ευατό σου κάνεις κακό και στους γύρω σου. εδω αρκετοι δεν εχουν καταλαβει τι ζημια κανουν στον εαυτο τους καπνιζοντας,εσυ ζητας να εχουν περασει στο επομενο σταδιο να καταλαβουν τι ζημια κανουν στον διπλανο τους.Δεν γινεται αυτο Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από georgeγ 1
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Τέσπα, δεν θέλω να σε πείσω για το άτοπη σύγκριση αυτοκινήτων (αναγκαίο κακό) και τσιγάρου. Ο νοών νοείτω. Η κυκλοφορια αυτοκινητων ευθυνεται για το 40% τουλαχιστον των εκπομπων CO2 σε αστικες περιοχες... Οντως ειναι ατοπη η συγκριση με το τσιγαρο... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από crom251
georgeγ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 ωραια ε αφου εκπεμπουν διοξειδιο τα αυτοκινητα ε ας καπνισουμε δε βαριεσαι σιγα και αφου καπνιζουμε δεν καπνιζουμε και κανενα χασισακι δεν βαριεσαι ε δεν σνιφαρουμε και καμμια κοκαινη ηρωινη δεν βαριεσαι αλλωστε τα αυτοκινητα εκπεμπουν διοξειδιο
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, crom251 είπε Η κυκλοφορια αυτοκινητων ευθυνεται για το 40% τουλαχιστον των εκπομπων CO2 σε αστικες περιοχες... Οντως ειναι ατοπη η συγκριση με το τσιγαρο... Έχεις δει πολλούς που το πρωί που πηγαίνουν στη δουλειά τους καβαλάνε τσιγάρα αντί για αμάξια, μηχανές, ΜΜΜ ? Το άτοπο πήγαινε στη σύγκριση του αναγκαίου κακού που είναι το αυτοκίνητο και στου μη αναγκαίου που είναι το τσιγάρο. Αλλά μάλλον δεν θες να το καταλάβεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Μάκαρος
crom251 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Έχεις δει πολλούς που το πρωί που πηγαίνουν στη δουλειά τους καβαλάνε τσιγάρα αντί για αμάξια, μηχανές, ΜΜΜ ? Το άτοπο πήγαινε στη σύγκριση του αναγκαίου κακού που είναι το αυτοκίνητο και στου μη αναγκαίου που είναι το τσιγάρο. Αλλά μάλλον δεν θες να το καταλάβεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Και ομως δεν ειναι αναγκαιο κακο οσον αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια τουλαχιστον... Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που παιρνουν το πρωι το αμαξι τους καλλιστα θα μπορουσαν να παρουν καποιο ΜΜΜ.
kostasSTi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Η εξαίρεση στον κανόνα όμως. Ευρωπαϊκή πόλη σε μη ευρωπαϊκό κράτος. Η αλήθεια είναι οτι το έχω συνηθίσει και όταν πάω κάπου και βλέπω να καπνίζουν σε κλειστό χώρο μου φαίνεται πολύ παράξενο και άσχημο ταυτόχρονα. Ακόμα και η γυναίκα μου που είναι καπνίστρια, προτιμά να βγαίνει έξω παρά να είναι σε χώρο που επιτρέπεται το κάπνισμα.
Μάκαρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, crom251 είπε Και ομως δεν ειναι αναγκαιο κακο οσον αφορα την συντριπτικη πλειοψηφια τουλαχιστον... Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που παιρνουν το πρωι το αμαξι τους καλλιστα θα μπορουσαν να παρουν καποιο ΜΜΜ. Τέσπα, δεν έχεις καταλάβει καθόλου αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω. Ας το αφήσουμε εδώ.
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostasSTi είπε Η αλήθεια είναι οτι το έχω συνηθίσει και όταν πάω κάπου και βλέπω να καπνίζουν σε κλειστό χώρο μου φαίνεται πολύ παράξενο και άσχημο ταυτόχρονα. Ακόμα και η γυναίκα μου που είναι καπνίστρια, προτιμά να βγαίνει έξω παρά να είναι σε χώρο που επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ταξιδεύω συχνά σε όλη την Ελλάδα, η πόλη σας διαφέρει. Από μένα respect. Δεν ξέρω στα περισσότερα μέρη γιατί είναι τόσο δύσκολο να τηρηθούν τα προβλεπόμενα. 1 1
basilisgate13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Να γραψω και εγω οσο αφορα το τσιγαρο που βγαινουν καποιοι καπνιστες και λενε δικια μου ζωη οτι θελω θα κανω.Ειμαι 23 δεν καπνισα ποτε ουτε εχω δοκιμασει, η παρεα μου καπνιζει και καποιοι απο αυτους καπνιζουν τρελα μπορει να κανουν και 1-2 πακετα την ημερα αλλα ποτε δεν μου ειπαν δοκιμασε γιατι και οι ιδιοι ξερουν οτι ειναι λαθος που καπνιζουν .Αυτο που με ενοχλει στους καπνιστες δεν ειναι οτι καπνιζουν ας κανουν οτι θελουν ειναι οτι δεν σεβονται τον αλλον.Η πλειοψηφια καπνιζει μεσα σε κλειστους χωρους (ταβερνες,κλαμπ,καφετεριες,μπαρ κλπ) και δεν σεβονται καποιον που μπορει να μην καπνιζει. Σαν μη καπνιστης οπου παω υπαρχουν καπνιστες που δεν σε σεβονται ειτε ειναι φιλοι ειτε οικογενεια ειτε γνωστοι ειτε αγνωστοι.Εχω γινει παθητικος καπνιστης εξαιτιας αυτων των ανθρωπων και ειναι πιθανο να μου δημιουργηθουν προβληματα αναπνευστικα.Δηλαδη οσοι δεν ειμαστε καπνιστες δεν θα βγαινουμε εξω απο το σπιτι μας ; Ενταξει νομοι δεν υπαρχουν το ξερουμε και το ζουμε γενικα σε πολλα θεματα αλλα λιγο ηθικη κριση και αξιοπρεπεια δεν υπαρχει να σεβαστουν τον διπλα τους.Δεν μιλαω για ολους αλλα δυστηχως η πλειοψηφια ειναι ετσι γιατι ; ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ!! Υ.Γ διαβασα για χοιρινο και αναψυκτικα.Οτι νανε δηλαδη εγω που τρωω χοιρινο θα παθει τιποτα ο διπλα μου ; Τι θα γινει παθητικος χοιρινοφαγος ?? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Για το αγχος ολοι εχουμε ειτε πολυ ειτε λιγοτερο δεν ειναι λυση το τσιγαρο.Εγω προσωπικα εχω πολυ αγχος και το μονο που θα μου ελειπε τωρα θα ηταν εκτος απο το αγχος να εχω να αντιμετωπισω και στεριτικο συνδρομο καθε φορα που δεν κανω τσιγαρο οπως πολλοι που τρεμουν λες καιδεν εχουν παρει την δοση τους 2
AristidisZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε Υ.Γ διαβασα για χοιρινο και αναψυκτικα.Οτι νανε δηλαδη εγω που τρωω χοιρινο θα παθει τιποτα ο διπλα μου ; Τι θα γινει παθητικος χοιρινοφαγος ?? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Γιατί ρε φίλε γελάς ; Έχεις πάθει κάτι από το δικό μου το τσιγάρο ; 1
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, georgeγ είπε ωραια ε αφου εκπεμπουν διοξειδιο τα αυτοκινητα ε ας καπνισουμε δε βαριεσαι σιγα και αφου καπνιζουμε δεν καπνιζουμε και κανενα χασισακι δεν βαριεσαι ε δεν σνιφαρουμε και καμμια κοκαινη ηρωινη δεν βαριεσαι αλλωστε τα αυτοκινητα εκπεμπουν διοξειδιο Η λογική αυτή με ξεπερνάει. Respect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις