Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα σημερα το απογευμα καταθεση στην εθνικη χωρισ φακελο και μετα ξαναβαλα την καρτα να δω αν μπηκαν τα λεφτα και δεν ηταν λετε να ειναι αυριο γιατι εχω ανχωσ

• Sad 1
Δημοσ.

Όταν έκανες κατάθεση σου έδειξε στην οθόνη το ποσό? Απόδειξη κατάθεσης πήρες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, mylo είπε

Όταν κάνεις κατάθεση με φάκελο σε ΑΤΜ εμφανίζονται την επόμενη μέρα. 

Είπε ότι έκανε κατάθεση χωρίς φάκελο.

Όντως η κατάθεση με φάκελο εμφανίζεται κάποια στιγμή την επόμενη εργάσιμη μέρα, αλλά στην κατάθεση χωρίς φάκελο το μηχάνημα μετράει τα χρήματα επι τόπου και τα καταθέτει άμεσα. Την απόδειξη την έχεις; και αν ναι τι λέει; στην οθόνη τι σου έγραψε τη στιγμή της κατάθεσης; Εμένα μια φορά μου είχε συμβεί το εξής περίεργο σε μηχάνημα της Εθνικής, είχα πάει να καταθέσω κάποια χρήματα, γύρω στα 160 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, και ένα 20ευρω δεν το μέτρησε γιατί ήταν τσαλακωμένο. Μου μπήκαν 20 ευρώ λιγότερα στον λογαριασμό αλλά το 20ευρω δεν μου το επέστρεψε πίσω, μου έβγαλε μήνυμα στην οθόνη ότι ένας υπάλληλος θα πάει την επόμενη εργάσιμη μέρα να το ελέγξει μήπως και ήταν πλαστό. Φυσικά δεν ήταν πλαστό, ήταν απλά τσαλακωμένο, και την επόμενη εργάσιμη μέρα μου το έβαλαν και αυτό.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Alexis Filippos είπε

εκανα σημερα το απογευμα καταθεση στην εθνικη χωρισ φακελο και μετα ξαναβαλα την καρτα να δω αν μπηκαν τα λεφτα και δεν ηταν λετε να ειναι αυριο γιατι εχω ανχωσ

κανονισε να ηθελε φακελο και να τα πεταξες ετσι μεσα εσυ.

Την τραπεζα την πηρες?Το Ινσομνια ειναι τα παντα τελικα.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, alexakos89 said:

κανονισε να ηθελε φακελο και να τα πεταξες ετσι μεσα εσυ.

Την τραπεζα την πηρες?Το Ινσομνια ειναι τα παντα τελικα.

Εθνικη δεν εχω κανει καταθεση να πω την αληθεια, αλλα σε ολες τις υπολοιπες κανω χωρις. Δε νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο πλεον

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εθνικη δεν εχω κανει καταθεση να πω την αληθεια, αλλα σε ολες τις υπολοιπες κανω χωρις. Δε νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο πλεον

Και στην Εθνική μπορείς χωρίς φάκελο.

Δημοσ.

Απο εθνικη πειραως eurobank , μακραν καλυτερη η εθνικη. Και σε ATM και σε αμεσοτητα ειδοποιησεων και στο online banking ..

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος με φακελο εχει σταματησει .

Χωρις φακελο εχω κανει χωρις πρόβλημα σε Εθνικη , Eurobank και Πειραιως .

Παντα με αποδειξη ααφου συμφωνησω με ότι λεει η οθονη.

Δημοσ.

Με φακελο ή χωρις εχει να κανει με την τεχνολογια του ΑΤΜ. Σε οσα εχουν επενδυσει και υπαρχει μηχανισμος για καταμετρηση των χρηματων επι τοπου δεν χρειαζεται φακελο και τα χρηματα φαινονται αμεσα. Σε οσα ειναι παλια βγαινει ο φακελος, βαζεις τα χρηματα σου εκει και οταν ανοιξει τον φακελο και τα μετρησει ο υπαλληλος τοτε ειναι διαθεσιμα στον λογαριασμο σου.

Για τον TS το καλυτερο που εχει να κανει ειναι παει στο υποκαταστασημα της τραπεζας που εκανε την καταθεση με την ταυτοτητα του και την αποδειξη του ΑΤΜ και εκει θα του πουν τι εγινε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asmilon είπε

Με φακελο ή χωρις εχει να κανει με την τεχνολογια του ΑΤΜ. Σε οσα εχουν επενδυσει και υπαρχει μηχανισμος για καταμετρηση των χρηματων επι τοπου δεν χρειαζεται φακελο και τα χρηματα φαινονται αμεσα. Σε οσα ειναι παλια βγαινει ο φακελος, βαζεις τα χρηματα σου εκει και οταν ανοιξει τον φακελο και τα μετρησει ο υπαλληλος τοτε ειναι διαθεσιμα στον λογαριασμο σου.

Για τον TS το καλυτερο που εχει να κανει ειναι παει στο υποκαταστασημα της τραπεζας που εκανε την καταθεση με την ταυτοτητα του και την αποδειξη του ΑΤΜ και εκει θα του πουν τι εγινε.

Ποιος κραταει την αποδειξη απο το ATM?

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Δεν θα ηταν γεματος ο καδος με αποδειξεις αν ολοι τις κρατανε. Λεω εγω...

Πιθανόν εννοείς τις αποδείξεις ανάληψης. Τις αποδείξεις κατάθεσης καλό θα ήταν να τις κρατάς μέχρι να βεβαιωθείς ότι τα λεφτά όντως έχουν μπει στο λογαριασμό σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Δεν θα ηταν γεματος ο καδος με αποδειξεις αν ολοι τις κρατανε. Λεω εγω...

Όταν βάζεις χρήματα φυσικά την κρατάς μέχρι να τα δείς μέσα για να μην γίνει στραβή. Όταν σηκώνεις χρήματα, ok, εγώ πατάω να μην μου βγάλει καθόλου απόδειξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...