Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη η σελιδα στο ιντερνετ με τις σωστες ωρες αφιξης των λεωφορειων? Του ΟΑΣΑ λεει πραγματικα οτι να ναι 2 φορες, την εχω πατησει και εχω βρισει παρα πολυ. Μηπως ηταν τυχαιο γεγονος ομως? Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμια διαθεση να καθομαι να περιμενω στις στασεις των λεωφορειων μισαωρα καθε φορα!

Δημοσ.

Κάτι ποιο επίσημο από τον ίδιο τον ΟΑΣΑ δεν υπαρχει...

τις φορες που την πάτησες ή έτυχε κάτι ή καποιος οδηγός άραζε...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ βιαζομουν να πάω στη δουλειά μου και η εφαρμογή μου έδειχνε ότι ερχόταν σε 5 λεπτα και τελικά αυτό που πέρασε ήταν υπηρεσιακό.οποτε έμεινα μαλακας και περίμενα το επόμενο που ήρθε σε 25 λεπτά .φυσικα άργησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί ένας οδηγός να ξεχάσει ανοικτή τηλεματική σε όχημα που σχόλασε με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σαν να έρχεται λεωφορείο μέχρι να αλλάξει πορεία από την προκαθορισμένη της γραμμής και να χαθεί από την τηλεματική!! 

Από κει και πέρα να εμπιστεύεστε τις θέσεις λεωφορείων που δείχνουν σε πραγματικό χρόνο που είναι τα λεωφορεία κάθε στιγμή και όχι τα επίσημα δρομολόγια! Τα επίσημα δρομολόγια σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρούνται για διάφορους λόγους! Συνήθως έχουν δρομολογηθεί λιγότερα οχήματα από όσα πρέπει με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανεπάνδρωτες βάρδιες και άρα να μην μπορούν να τηρηθούν τα δρομολόγια. Αν σταλούν όσα λεωφορεία χρειάζεται τότε τα δρομολόγια θα βγαίνουν κανονικά! Μπορεί να χαθούν δρομολόγια και από κίνηση στους δρόμους αλλά ο κύριος λόγος είναι οι ανεπάνδρωτες βάρδιες λόγω ελλείψεων! Τώρα ποιες γραμμές επανδρώνονται πλήρως και άρα τηρούν δρομολόγια και ποιες όχι είναι ολόκληρη ιστορία και σχετίχεται με το υπεύθυνο αμαξοστάσιο, τον αριθμό οχημάτων κλπ. 

Επεξ/σία από citelis
Δημοσ.

Ο χαρτης δειχνει την κινηση του οχηματος σε πραγματικο χρονο οποτε δυσκολο να χασεις ενημερωση. Ειδικες περιπτωσεις οπως αποσυρσης παντα θα υπαρχουν. Εγω εμπιστευομαι οασα για ελεγχο μικρων ποιο λεωφ πηραν/ τι ωρα / φτασαν σπιτι και τσουπ τηλεφωνο τσεκαρισματος. Τερμα οι παπαργιες αργησε το λεωφορειο η χαλασε...

Δημοσ.

Εγώ έχω πετύχει δύο φορές η τηλεματική να δείχνει λεωφορείο που ερχόνταν από την αντίθετη διαδρομή. Το πιο ασφαλές νομίζω είναι να δεις τι ώρα ξεκινάει από την αφετηρία και να υπολογίσεις πόση ώρα κάνει να φτάσει (βάση εμπειρίας). Το εφαρμόζω σε κάποια δρομολόγια που είναι αραιά και συνήθως δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Δημοσ.

Σε εμάς αργεί κάθε μέρα 10-15 λεπτά το λεωφορείο και αργώ στην δουλειά.

Μπήκα στο site και έστειλα παράπονα. Δεν θα γίνει κάτι αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις, μπορεί να τους τσιτώσουν λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...