therock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Περσυ λεγαν θα ειχαν ετοιμοι εφαρμογη Που θα βλεπεις μεσα απο taxis τι εχει υπολογιστει στο αφορλογητο? Επειδη δε βρισκω κατι, καναν τιποτα τελικα Ειναι και κατω τωρα κλασσικα το taxis και δε μπορω να μπω να σκαλισω. Οι τραπεζες δινουν μια εικονα, αλλα θελω συνολικα να βλεπω την εικονα μου μεσα απο την ιδια την εφορια πανω σε αυτο http://www.topontiki.gr/article/207909/ton-martio-sto-taxis-i-efarmogi-htisimo-aforologitoy-video https://webtv.ert.gr/ert1/themata/efarmogi-sto-taxisnet-gia-ton-elegcho-ton-e-dapanon/
gokuthelegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν κάνεις την φορολογική δήλωση, στο αντίστοιχο πρόγραμμα του taxis, μπορείς να δεις μια εικόνα για το αφορολόγητο. Στο κουτάκι που είναι για τις αποδείξεις συμπληρώνεις χειροκίνητα το ποσό αλλά ακριβώς δίπλα έχει ένα λινκ που άμα το πατήσεις σου βγάζει τα συνολικά ποσά ανα τράπεζα που έχεις κάνει αγορές με κάρτα το προηγούμενο έτος. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για όταν κάνεις την φορολογική δήλωση και μόνο, τον υπόλοιπο καιρό που είναι κλειστή η εφαρμογή δεν γνωρίζω αν μπορείς να το δεις κάπως μέσα από το taxis, και επιπλέον είναι μόνο για το προηγούμενο έτος. Μια άλλη λύση είναι αν έχεις e-banking σε όλες τις τράπεζες των οποίων χρησιμοποιείς τις κάρτες τους για αγορές. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να δεις μέσα από το e-banking χωρίς να χρειαστεί να πας στην τράπεζα. Τώρα αν χρησιμοποιείς κάρτες για παράδειγμα από 2 τράπεζες (όπως κάνω εγώ), απλώς μπαίνω στα γρήγορα και στα 2 e-banking, βλέπω τα ποσά, και τα προσθέτω με το κομπιουτεράκι. Φυσικά έχει λίγο κόπο αλλά είναι λιγότερο από 5 λεπτά υπόθεση. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
therock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Κοιτα το θεμα ειναι να γνωριζεις πριν κλεισει το ετος για να συμπληρωσεις εξοδα εφοσον χρειαστει. Τωρα το να μαθεις τον απριλιο που θα πας να συμπμηρωσεις την δηλωση ειναι λιγο ματαιο Αυτο με τις τραπεζες το ανεφερα και γω αλλα α- αν ειναι πανω απο μια πρεπει να μπαινεις σε ολα να καταγραφεις ποσα και να βγαζεις συνολα και β- και το πιο βασικο, δε ξερω κατα ποσο τα υπολογιζουν και σωστα. Στο αφιερωμα που εδωσα ελεγε οι λογαριασμοι δεκο πρεπει να ναι στο ονομα σου. Εγω πληρωνω και πολλους που δεν ειναι και παρολα αυτα νομιζω τους υπολογιζει στο αφορολογητο
fastnq2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μπορεις να μπαινεις στο aade.gr δημοσιες κληρωσεις και σου δειχνει ανα μηνα τι ποσο ηλεκτρονικων αγορων εχεις και αν εχεις κερδισει( :P) στην μηνιαια κληρωση που κανουν, 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, therock είπε Αυτο με τις τραπεζες το ανεφερα και γω αλλα α- αν ειναι πανω απο μια πρεπει να μπαινεις σε ολα να καταγραφεις ποσα και να βγαζεις συνολα και β- και το πιο βασικο, δε ξερω κατα ποσο τα υπολογιζουν και σωστα. Στο αφιερωμα που εδωσα ελεγε οι λογαριασμοι δεκο πρεπει να ναι στο ονομα σου. Εγω πληρωνω και πολλους που δεν ειναι και παρολα αυτα νομιζω τους υπολογιζει στο αφορολογητο Όσον αφορά αυτό στα bold, ούτως ή άλλως το taxis αυτά τα στοιχεία τα αντλεί από τις τράπεζες, αν οι τράπεζες τα έχουν υπολογίσει λάθος τότε με το ίδιο ακριβώς λάθος θα μεταβιβάσουν τα στοιχεία αυτά στο taxis. 3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Μπορεις να μπαινεις στο aade.gr δημοσιες κληρωσεις και σου δειχνει ανα μηνα τι ποσο ηλεκτρονικων αγορων εχεις και αν εχεις κερδισει( :P) στην μηνιαια κληρωση που κανουν, Εδώ ο φίλος λέει ότι του φαίνεται βουνό να κάνει πρόσθεση τα ποσά που του βγάζουν 2 ή 3 ή 4 τράπεζες, και εσύ του λες να κάτσει να κάνει πρόσθεση πολλούς μήνες μαζεμένους? 1
gokuthelegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, therock είπε Αυτο με τις τραπεζες το ανεφερα και γω αλλα α- αν ειναι πανω απο μια πρεπει να μπαινεις σε ολα να καταγραφεις ποσα και να βγαζεις συνολα και β- και το πιο βασικο, δε ξερω κατα ποσο τα υπολογιζουν και σωστα. Στο αφιερωμα που εδωσα ελεγε οι λογαριασμοι δεκο πρεπει να ναι στο ονομα σου. Εγω πληρωνω και πολλους που δεν ειναι και παρολα αυτα νομιζω τους υπολογιζει στο αφορολογητο Α) Πόση ώρα κάνεις για να μπεις στο e-banking; 20 δευτερόλεπτα; Δε νομίζω να σου πάρει πάνω από 2 λεπτά για να ελέγξεις σε 2 τράπεζες. Β) Εγώ πέρσυ πλήρωσα και λογαριασμούς ΔΕΚΟ που δεν ήταν στο όνομά μου. Φέτος που έκανα τη φορολογική δήλωση (την κάνω μόνος μου), στην πλατφόρμα του taxis αναγράφονταν ακριβώς τα ίδια ποσά με αυτά που εμφανίζονταν και στα e-banking των τραπεζών (έχω Πειραιώς και Εθνική), συμπεριλαμβανομένου και των λογαριασμών ΔΕΚΟ. Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή λάθος καθόλου δεν με ενδιαφέρει, από την στιγμή που τα ποσά είχαν περαστεί αυτούσια στο taxis (όπως τα έστειλαν οι τράπεζες δηλαδή). Στο κάτω κάτω αν θεωρείς ότι κάποιες αποδείξεις τις μετράει εσφαλμένα κάνε μερικές αγορές παραπάνω για να είσαι καλυμμένος. Εγώ φέτος είναι να μαζέψω 550 ευρώ σε αποδείξεις και έκανα αγορές 700 ευρώ, δηλαδή 150 ευρώ παραπάνω, για να είμαι καλυμμένος. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μεσω εφαρμογης τραπεζων μονο γινεται να ξερεις ανα πασα στιγμη το ποσο του αφορολογητου που εχεις και σε τι ποσοστο του απαιτουμενου αντιστοιχει .Το απαιτουμενο λιγη διαφορα εκτος ειδικων περιπωσεων να εχει απο το τελευταιο εκκαθαριστικο για το 2017. Υπ οψιν στο απαιτουμενο ποσο ειναι μονο μισθοι , συνταξεις κλπ και οχι και τα ενοικια προστιθεμενα σε αυτα .Αυτα φορολογουντε αυτοτελως . 1
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 8:11 ΜΜ, fastnq2 είπε Μπορεις να μπαινεις στο aade.gr δημοσιες κληρωσεις και σου δειχνει ανα μηνα τι ποσο ηλεκτρονικων αγορων εχεις και αν εχεις κερδισει( :P) στην μηνιαια κληρωση που κανουν, Σωστος, αυτο ειναι η καλυτερη λυση. Μιας και το ανεφερες, αν εχεις κερδισει λαχνο σε εδιοποιουνε με καποιο σημειωμα, η πρεπει και σε αυτο να κοιταμε σε καθε κληρωση τι γινεται στο μηνα
fastnq2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, therock είπε Σωστος, αυτο ειναι η καλυτερη λυση. Μιας και το ανεφερες, αν εχεις κερδισει λαχνο σε εδιοποιουνε με καποιο σημειωμα, η πρεπει και σε αυτο να κοιταμε σε καθε κληρωση τι γινεται στο μηνα Δεν έχω κερδίσει αλλά σου στέλνουν μήνυμα στο ταξις. Έτσι και αλλιώς φαίνεται αν μπεις στους λαχνους κάτω δεξιά σε κάθε μήνα λέει λαχνος που κερδίζει και σε μένα για παράδειγμα λέει σε όλα''από 0 έως 0'' Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από fastnq2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα