Zazula Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν πιστεύουμε στην αστρολογία επειδή εμείς οι Λέοντες είμαστε σκεπτικιστές εν γένει.
christakos07 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Zazula είπε Δεν πιστεύουμε στην αστρολογία επειδή εμείς οι Λέοντες είμαστε σκεπτικιστές εν γένει. Ισχύει και με ωροσκόπο Λέοντα?
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Τι είναι το αστρολογία ποιος πιστεύει και γιατί δεν είναι φυλακή όσοι δουλεύουν τον αγαθό κόσμο επί πληρωμή ? 1
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ρώτησαν τον άλλο. -Πιστεύεις στην αστρολογία;;;; -Πότε πιστεύω , πότε δεν πιστεύω. -Τι ζώδιο είσαι;;;;; -Ζυγός. 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εδώ κάποιοι πιστεύουν πως κάποιος πέθανε και αναστήθηκε μετά από 3 μέρες που όσο ζούσε ανέσταινε τους νεκρούς, γιάτρευε λεπρούς, περπατούσε πάνω στη θάλασσα κτλπ. Εδώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως όταν πεθάνουν θα τους περιμένουν στον Παράδεισο 72 παρθένες. Κάποιοι τρίτοι πιστεύουν στο μάτιασμα, τους αεροψεκασμούς και στους Νεφελιμ. Αν κάτσουμε να πιάσουμε όλους αυτούς που κάποιοι κακοπροαίρετοι θα ονόμαζαν ως ''ψυχασθενείς'' δεν θα τελειώναμε ποτέ. Το βασικό είναι ότι και να πιστεύουν να μην ενοχλούν τον άλλον (πράγμα που πολλές φορές δεν γίνεται). Όσο όμως δεν πειράζουν οι τρέλες που πιστεύουν και δεν ανήκουν στον περίγυρο μου δεν με ενδιαφέρει. Μακριά και αγαπημένοι.
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 @funbreaker Oπως διαπιστωνεις για χιλιοστη φορα δεν αξιζει να ανοιγεις θεμα πλεον στο ινσομνια. Προσπαθησες με το πρωτο ποστ σου να λιγοστεψεις τα offtopic σχολια αλλα δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι για να υπαρχουν ποιοτικες συζητησεις. 2 1
funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 minutes ago, Στεφανος123 said: @funbreaker Oπως διαπιστωνεις για χιλιοστη φορα δεν αξιζει να ανοιγεις θεμα πλεον στο ινσομνια. Προσπαθησες με το πρωτο ποστ σου να λιγοστεψεις τα offtopic σχολια αλλα δυστυχως δεν προκειται να αλλαξει κατι για να υπαρχουν ποιοτικες συζητησεις. Ναι έτσι είναι, αλλά κάθε φορά απαντανε 2-3 αξιόλογα άτομα και αυτό αρκεί. Τα trolls και τα offtopic τα αγνοώ. 2 1
bluesattack Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Γιατι να μην πιστευουμε ? Αφου οι προβλεψεις βγαινουν αληθινες 😃 Εγω διαβασα σημερα για το ζωδιο μου και ελεγε οτι '' ισως συμμετεχετε σε ενα ενδιαφερον thread, μπορει να δοκιμασουν να απαξιωσουν την αποψη σας , αλλα εσεις εχετε την ταση να τους αποστομωνετε '' . Οριστε , ποιος μπορει να το αμφισβητησει ? 😄
KoreanW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) όσο υπάρχουν και άνθρωποι που πιστεύουν ότι η Γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, και όπου σύμπαν είναι μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, και όσο υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι η επιστήμη έχει κατακτήσει την απόλυτη γνώση και ότι συντάσσεται με το μηδενισμό δε θα είναι περισσότερο παράλογο να πιστεύουν κάποιοι στο μεταφυσικό, θα έλεγα έως και ψυχοθεραπευτικό Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 2 1
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Απλά ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάτι δεν έχει σημασία τι είναι αυτό. Άλλος πιστεύει στο Χριστό , άλλος στο Μωάμεθ , άλλος στο Βούδα , άλλος στην Αστρολογία. Το θεωρώ βλακεία να κάθεται η άλλη κάθε πρωί στην τηλεόραση να ακούσει τη Λίτσα Πατέρα πως θα πάει η μέρα της και να φτιάχνει το πρόγραμμά της ανάλογα με τα κέφια της συγκεκριμένης η οποία επί 20 και βάλε χρόνια δουλεύει τον κόσμο αλλά είναι η μόνη σταθερή στη συγκεκριμένη εκπομπή,διότι υπάρχουν πάρα πολλοί που την ακούνε άρα και πιστεύουν τα όσα λέει. Δεν με ενδιαφέρει να πιστεύει ο άλλος αυτά που λένε τέτοιου είδους τσαρλατάνοι νευριάζω όμως να αρχίζουν να μου λένε ότι αυτό είπε το ζώδιό τους ή το δικό μου ζώδιο ότι θα γίνει σήμερα και τις επόμενες μέρες. 1
Curtis76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Ισχύει και με ωροσκόπο Λέοντα? Με πια ωρα βγαινει ο ωροσκπος... εαρινή ή χειμερινή? Αν τελικα καταργηθει πρεπει να υπολογισω τον νεο ωροσκόπο? Εδω πιστευουμε οτι θα μας σωσει ο Σωρρας.
Oscar_Mike Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, KoreanW είπε Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα στη Λεμεσό τον Έλληνα μελλοντολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα μα καλά, δεν το προέβλεψε αυτό το μέντιουμ, δεν το είδε στη γυάλινη σφαίρα;;;; ααχαχαχαααχαχαα εχω σταματήσει πια να προσπαθώ με επιχειρήματα, απλά τους στέλνω αυτό εδώ, που τα λέει όμορφα και κατανοητά και κλαίω με αυτό εδώ, τους δίκασε 1 1
Curtis76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Απλά ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάτι δεν έχει σημασία τι είναι αυτό. Άλλος πιστεύει στο Χριστό , άλλος στο Μωάμεθ , άλλος στο Βούδα , άλλος στην Αστρολογία. Το θεωρώ βλακεία να κάθεται η άλλη κάθε πρωί στην τηλεόραση να ακούσει τη Λίτσα Πατέρα πως θα πάει η μέρα της και να φτιάχνει το πρόγραμμά της ανάλογα με τα κέφια της συγκεκριμένης η οποία επί 20 και βάλε χρόνια δουλεύει τον κόσμο αλλά είναι η μόνη σταθερή στη συγκεκριμένη εκπομπή,διότι υπάρχουν πάρα πολλοί που την ακούνε άρα και πιστεύουν τα όσα λέει. Δεν με ενδιαφέρει να πιστεύει ο άλλος αυτά που λένε τέτοιου είδους τσαρλατάνοι νευριάζω όμως να αρχίζουν να μου λένε ότι αυτό είπε το ζώδιό τους ή το δικό μου ζώδιο ότι θα γίνει σήμερα και τις επόμενες μέρες. Το προβλημα ειναι οταν πιστευουν σε αυτα που λες ταυτοχρονα.
Glikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αυτούς τους γελοίους-ες που βγαίνουν στην τηλεόραση σε κάτι κατινίστικες εκπομπές και γενικά λένε ότι τους κατέβει δεν τους μπορώ. Επίσης μερικοί αποκαλούνται επιστήμονες-μη χέσω. Για να μην αναφέρω τα λεγόμενα μέντιουμ. Δεν καταδικάζω την αστρολογία (αν και δεν την θεωρώ legit, σε γενικές γραμμές), αλλά τους τσαρλατάνους που κορο'ι'δεύουν τον κόσμο.
KoreanW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Oscar_Mike said: μα καλά, δεν το προέβλεψε αυτό το μέντιουμ, δεν το είδε στη γυάλινη σφαίρα;;;; ααχαχαχαααχαχαα εχω σταματήσει πια να προσπαθώ με επιχειρήματα, απλά τους στέλνω αυτό εδώ, που τα λέει όμορφα και κατανοητά και κλαίω με αυτό εδώ, τους δίκασε αγαπητέ η διαφορά είναι πως στην Κύπρο συλλαμβάνονται και στην Ελλάδα είναι τηλεοπτικοί μαϊντανοί αυτό τα λέει όλα ο άνθρωπος έχει φυσική ανάγκη να πιαστεί από κάπου, άλλος πιστεύει σε ομάδες, άλλος σε ιδεολογίες, άλλος σε θρησκείες κι εδώ που τα λέμε, η ανάγκη να εξηγήσεις το αδιανόητο που είναι τα όρια και η προέλευση του κόσμου, μοιάζει αυτή η ανάγκη να είναι η πιο φυσιολογική Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW
Προτεινόμενες αναρτήσεις