bjj-p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφερει αυτη η κατηγορια, αυτοματο κιβωτιο, μαλλον ντιζελ κινητηρας και μαλλον μεταχειρισμενο, τα υπολοιπα ειτε ξεφευγουν σε τιμη ειτε δεν ικανοποιουν καποιο απο τα κριτηρια μου(+ γουστο)... ολα ειναι κοντα σε προδιαφραφες, καταναλωσεις , χωρους. Το nissan εχει cvt κιβωτιο ως συνηθως εχουν οι ασιατικες μαρκες, τα αλλα δυο συνδιαζονται και με διπλου συμπλεκτη. Για το nissan εχω διαβασει σε αλλο θεμα πραγματα που γραφτηκαν, για τα αλλα δεν εχω ιδεα...Το καλυτερο ειναι να τα οδηγησω το ξερω, αλλα πριν το κανω αυτο καλο ειναι να εχω στο μυαλο μου τι να προσεξω στο καθενα, τι μπορει να με προβληματισει και γενικα να ειμαι πιο "ετοιμος" ,γιατι σιγουρα οταν μπαινεις σε ενα αμαξι που δεν εχεις συνηθισει δεν θα δεις τα κακα του που θα τα λουστεις για τα επομενα χρονια. Εμπειριες, αποψεις επι του θεματος, τι χρειαζεται προσοχη, καλοδεχουμενα.... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από bjj-p
KoreanW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Η σύγκριση είναι λίγο άτοπη Nissan Qashqai vs Skoda Karroq vs Seat Ateca Nissan Xtrail vs Skoda Kodiaq vs Seat Tarraco
vagos789 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Τα αλλα ειναι νεα μοντελα,που θα τα βρεις μεταχειρισμενα; Πολυ λιγα θα υπαρχουν και αν.
bjj-p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε Η σύγκριση είναι λίγο άτοπη Nissan Qashqai vs Skoda Karroq vs Seat Ateca Nissan Xtrail vs Skoda Kodiaq vs Seat Tarraco Karoq εννοουσα.. διορθωθηκε.
meletis_m Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, bjj-p είπε Με ενδιαφερει αυτη η κατηγορια, αυτοματο κιβωτιο, μαλλον ντιζελ κινητηρας και μαλλον μεταχειρισμενο, τα υπολοιπα ειτε ξεφευγουν σε τιμη ειτε δεν ικανοποιουν καποιο απο τα κριτηρια μου(+ γουστο)... ολα ειναι κοντα σε προδιαφραφες, καταναλωσεις , χωρους. Το nissan εχει cvt κιβωτιο ως συνηθως εχουν οι ασιατικες μαρκες, τα αλλα δυο συνδιαζονται και με διπλου συμπλεκτη. Για το nissan εχω διαβασει σε αλλο θεμα πραγματα που γραφτηκαν, για τα αλλα δεν εχω ιδεα...Το καλυτερο ειναι να τα οδηγησω το ξερω, αλλα πριν το κανω αυτο καλο ειναι να εχω στο μυαλο μου τι να προσεξω στο καθενα, τι μπορει να με προβληματισει και γενικα να ειμαι πιο "ετοιμος" ,γιατι σιγουρα οταν μπαινεις σε ενα αμαξι που δεν εχεις συνηθισει δεν θα δεις τα κακα του που θα τα λουστεις για τα επομενα χρονια. Εμπειριες, αποψεις επι του θεματος, τι χρειαζεται προσοχη, καλοδεχουμενα.... Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις ετησίως ; Θα είναι εντός πόλης ή εκτός;
bjj-p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις ετησίως ; Θα είναι εντός πόλης ή εκτός; 80%-20% πολη αλλα δεν νομιζω οτι παιζει ρολο καθως ειναι ιδιας κατηγοριας αυτοκινητα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Έχω το kodiaq 8 μήνες.. Δεν είναι ακριβώς ίδιο με το karoq Αλλά είναι αμαξαρα. Δεν θα είμαιαντικειμενικός στη σύγκριση
bjj-p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, amagawd είπε Έχω το kodiaq 8 μήνες.. Δεν είναι ακριβώς ίδιο με το karoq Αλλά είναι αμαξαρα. Δεν θα είμαιαντικειμενικός στη σύγκριση δεν χρειαζεται να μπεις σε συγκριση... μπορεις να μοιραστεις την εμπειρια σου απο το kodiaq. αν εχει καποια κουσουρια ή κατι πλεονεκτημα. οδηγικη συμπεριφορα, τριγμους, θορυβο κλπ εχεις αυτοματο κιβωτιο;
kostasgr78 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ξέρουμε σε τί διαφορές κινούνται οι χώροι αποσκευών αυτών των μοντέλων;
sb01053 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 3:42 ΜΜ, kostasgr78 είπε Ξέρουμε σε τί διαφορές κινούνται οι χώροι αποσκευών αυτών των μοντέλων; Το Karoq & Ateca είναι πολύ μεγαλύτερα σε χωρους από το Qashqai (περίπου 100λίτρα διαφορά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα