Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχει κανενας προβλημα με τα τηλεοπτικα καναλια σημερα; Δεν βλεπω τηλεοραση αλλα με εχουν ζαλισει οι δικοι μου στα τηλεφωνα οτι τα καναλια αλλαζουν απο μονα τους η πηδαει απο το 10 στο 30 και αλλα πολλα τετοια.

Αν ηταν σε μια τηλεοραση θα ελεγα πως εχει θεμα αλλα το κανουν και οι 3 που εχουν στο σπιτι (και οι 2 ειναι μοντελα 2016 και 2017).

Δημοσ.

Δεν ειχα πρόβλημα ...Μηπως λεω..μηπως καποιο κουμπι στο τηλεχειρηστηριο ηταν μονιμα πατημενο?Αν εχουν εξωτερικο αποδικοποιητη μηπως εχει πρόβλημα ?

• Like 1
Δημοσ.

Σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές μου έχει συμβεί (σε διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα και τελείως διαφορετικών τιμών) ξαφνικά και κατ' επανάληψη να σβήνει η λίστα που βάζω τα κανάλια με τη συγκεκριμένη σειρά που τα θέλω και να εμφανίζονται με τη δικιά τους (προφανώς κατά συχνότητα έτσι όπως σκαναρίστηκαν αρχικά).

Δεν ξέρω αν γι' αυτό φταίνε οι αποκωδικοποιητές (μιλάμε για διαφορετικά μοντέλα) ή ίσως κάποιες αλλαγές στο λαμβανόμενο σήμα (πιο δυνατό, πιο ασθενικό ή ότι άλλο) το προκαλούν.

Καθόλου απίθανο κάτι τέτοιο να μπορεί να συμβεί και με τους ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές

Δημοσ.

Κοιτα, απο τα λιγα λεπτα που βλεπω τηλεοραση μια φορα τον χρονο...εμμ εννοω δεν ειχα καποιο προβλημα 😂😂.

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 10:22 ΜΜ, Salvation81 είπε

Παιδες εχει κανενας προβλημα με τα τηλεοπτικα καναλια σημερα; Δεν βλεπω τηλεοραση αλλα με εχουν ζαλισει οι δικοι μου στα τηλεφωνα οτι τα καναλια αλλαζουν απο μονα τους η πηδαει απο το 10 στο 30 και αλλα πολλα τετοια.

Αν ηταν σε μια τηλεοραση θα ελεγα πως εχει θεμα αλλα το κανουν και οι 3 που εχουν στο σπιτι (και οι 2 ειναι μοντελα 2016 και 2017).

Περιοχή;

Μήπως να ρωτήσουν κανένα γείτονα αν έχει τα ίδια θέματα;

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 10:22 ΜΜ, Salvation81 είπε

Δεν βλεπω τηλεοραση αλλα με εχουν ζαλισει οι δικοι μου στα τηλεφωνα οτι τα καναλια αλλαζουν απο μονα τους η πηδαει απο το 10 στο 30 και αλλα πολλα τετοια.

Αυτό που αναφέρουν ισχύει

Έχω διαπιστώσει απογευματινές ή βραδινές ώρες να βλέπεις πχ Αντ1 και να εμφανιστεί το Σκαι..

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Αυτό που αναφέρουν ισχύει

Έχω διαπιστώσει απογευματινές ή βραδινές ώρες να βλέπεις πχ Αντ1 και να εμφανιστεί το Σκαι..

Ναι κατι τετοια τρελα μου ελεγαν :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...