Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 64GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 7,99$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Controller Vendor: Phison
Controller Part-Number: PS2251-07(PS2307) - F/W 01.08.35 [2018-05-14]
Flash ID code: 2CB47832 - Micron [TLC]

Για το 32. Βγαίνει από το πρόγραμμα ChipGenius. Του έκανα όλα τα τεστ και δε μάσησε. Για αυτό προχώρησα τώρα και στην αγορά του 64.

• Thanks 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δίκιο! :mad:

Βάζουν ό,τι κάτσει μέσα:
Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3269AB - ISP 180515-1AB
Flash ID code:      2CC40832A600 - Micron - 1CE/Single Channel [TLC]

@theofanis20 και οι άλλοι αν θέλετε κατεβάστε αυτό http://www.usbdev.ru/?wpfb_dl=8339 και δοκιμάστε κι εσείς.

• Thanks 2
Δημοσ.

Τον SMI τον έχω ξαναδεί σε κάτι noname στκάκια που είχα πάρει κάποτε από Κινα τα οποία παίζιυν δε παίζουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν SMI controller καλό είναι να κάνουν αίτημα για refund και να είναι σαφείς ότι ξέρουν πως βάζουν διαφορετικούς controllers και ότι ο συγκεκριμένος είναι κακής ποιότητας. Εγώ έχω ήδη κινήσει διαδικασίες πριν το ανακαλύψουμε.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Όσοι έχουν SMI controller καλό είναι να κάνουν αίτημα για refund και να είναι σαφείς ότι ξέρουν πως βάζουν διαφορετικούς controllers και ότι ο συγκεκριμένος είναι κακής ποιότητας. Εγώ έχω ήδη κινήσει διαδικασίες πριν το ανακαλύψουμε.

Πώς κάνουμε αίτημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Login στο dresslily, my order us και contact us κάτω από την παραγγελία σου. Μετά προχωράς σύμφωνα με αυτά που σου ζητάει να συμπληρώσεις (Returns & Exchange > Submit a Ticket κλπ κλπ).

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Gαις είμαι στην αναμονή, για να καταλάβω πέρα του αρχικού ελέγχου με αντιγραφή ταχύτητες και έλεγχος αν παίζει, να κατεβάσω την εφαρμογή και αν βγει phison (και δουλεύει φυσικά) είμαι οκ ενώ αν βγει smi (ακόμα και αν δουλεύει) είναι μουφα?? 

Καπως έτσι πάει το κόλπο πάνω κάτω? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, costacurta είπε

Gαις είμαι στην αναμονή, για να καταλάβω πέρα του αρχικού ελέγχου με αντιγραφή ταχύτητες και έλεγχος αν παίζει, να κατεβάσω την εφαρμογή και αν βγει phison (και δουλεύει φυσικά) είμαι οκ ενώ αν βγει smi (ακόμα και αν δουλεύει) είναι μουφα?? 

Καπως έτσι πάει το κόλπο πάνω κάτω? 

Αρχικά με το ChipGenius βλέπεις τι controller έχεις.

Μετά με το FakeFlashTest βλέπεις αν η χωρητικότητα είναι η σωστή και όχι μούφα.

Μετά με το Check Flash κάνεις ένα test να δεις αν γράφεται και διαβάζεται όλο σε κανονική ταχύτητα. (αυτό απ όσο έχω δει παίζει άνετα τα 20mb/sec σε write.

Τέλος αν θες κάνεις και ένα Crystal Disk Mark να δεις ταχύτητα.

Αν τα περάσει όλα αυτά είσαι ΟΚ αλλιώς έχεις θέμα.

• Thanks 4
Δημοσ.

Για όποιον έτυχε να του έρθει προβληματικό ας προχωρήσει και ας ζητήσει επιστροφή αλλά για όποιον δεν έχει θέμα και δουλεύει μια χαρά δεν υπάρχει λόγος να αρχίζει να ζητάει επιστροφές προληπτικά μήπως και του παρουσιάσει θέμα στο μέλλον. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να "ξεμπλέξουν" έτσι εύκολα με τους κινέζους. Εδώ σου βγάζουν το λάδι για κανονικές υποθέσεις με προβληματικά πράγματα σιγά μην αρχίσουν να δίνουν εύκολα επιστροφές για προληπτικούς λόγους. Τι θα τους πεις; Θέλω επιστροφή γιατί ο controller είναι SMI. Καλά θα σου πουν, στείλε το πίσω στην Κίνα και όταν παραλάβουμε θα σου επιστρέψουμε τα λεφτά. "Good wines"

Δεν αξίζει με τίποτα να αρχίζεις μια τέτοια διαδικασία (για προληπτικούς λόγους) για ένα προϊόν που δουλεύει κανονικά και κόστισε 3,30€.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα 2 κομμάτια σήμερα,με μία πρώτη ματιά το ένα έχει πρόβλημα με σκαμπανεβάσματα,το άλλο φαίνεται οκ.Άνοιξα ticket γιά refund.Θα τα τσεκάρω καλύτερα το βράδυ που θα μαι σπίτι με το τρόπο που λέει ο φίλος πιό πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, vasilk είπε

Τι θα τους πεις; Θέλω επιστροφή γιατί ο controller είναι SMI. Καλά θα σου πουν, στείλε το πίσω στην Κίνα και όταν παραλάβουμε θα σου επιστρέψουμε τα λεφτά. "Good wines"

Δεν αξίζει με τίποτα να αρχίζεις μια τέτοια διαδικασία (για προληπτικούς λόγους) για ένα προϊόν που δουλεύει κανονικά και κόστισε 3,30€.

Φίλε αυτό άσε να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Δεν είναι θέμα αν κάνει 0,3€ ή 300€ κάτι. Είναι θέμα εγώ κι εσύ να πληρώνουμε το ίδιο ποσό για το προϊόν κι εσένα να σου πιάνει σταθερή ταχύτητα write 20ΜΒ/s κι εμένα να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια από 10KB/s στα 20MB/s και τούμπαλιν και να μην αισθάνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης.

Είναι ξυπνιτζήδες και αναμειγνύουν παρτίδες με καλούς και σκάρτους controllers κι όποιον πιάσουν κορόιδο που δε θα έχει ιδέα για να ανακαλύψει τη σκαμεριά; Στα τέτοια μου τα 5€. Την κοροϊδία δεν ανέχομαι. Το κέρδος τους μέσα από την τσάμπα αγορά των μάπα controllers θα το βγάλουν με την "προσφορά" τους.

Σήμερα τους τη χαρίζεις για ευτελές προϊόν, αύριο που θα νομίζουν ότι τους παίρνει θα στο κάνουν για ακριβότερο προϊόν. Δεν πάει έτσι... Τους κυνηγάς για να μαζευτούν στο τι πουλάνε. Αν η προσφορά τους γύριζε μπούμερανγκ και έβγαζε "ζημία" θα το ξανασκεφτόντουσαν στο μέλλον.

Και προφανώς η EAGET τρώει άκυρο από εμένα και για το dresslily, όχι ότι δε θα ξαναγοράσω κάτι αν έχει σε προσφορά, αλλά θα έχω το νου μου στο μέλλον.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...