TriLoBiTe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Mπορεί στις Προσφορές, μπορεί στο Μπλαμπλά, μπορεί σε κανα χλαπ. Πάντως σίγουρα θα περάσω μια βόλτα απ' το λατρεμένο θρεντ με τους θερμοσίφωνες την Πρωτοχρονιά για να πάει καλά η χρονιά
zio10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στο κάτσε να δούμε αν θα δουλεύω κι εγώ... αλλιώς σπίτι με γυναίκα, παιδί και γονείς ή πεθερικά ίσως. Απαραίτητη η tv για την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου σας και για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! 5 1
great Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σπίτι φαγητό και σειρές. Και αφού θα με έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ κατα τις 22:00-23:00 πάω για ύπνο 3
trib Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν αρκετά χρόνια στα νιάτα μου, 13-14 χρόνια, καθόμασταν με την παρέα στο PC για να προλάβουμε την προσφορά του Rapidshare στις 00:01 με την αλλαγή του χρόνου. Πλήρωνες 3 μήνες και σου έδινε 12. Μάλιστα περίπου την ίδια εποχή είχαμε βάλει ADSL για πρώτη φορά με ταχύτητα 384Kbps, από τη HOL αν θυμάμαι καλά, όπου ένα περιοδικό (Computer για όλους νομίζω) έδινε 3 μήνες δωρεάν. Εδώ και αρκετά χρόνια οικογενειακά στο σπίτι, φίλοι, συγγενείς, παιδιά, σκυλιά. Αν και παλαιότερα μαζεύοταν αρκετός κόσμος, έβλεπες διάφορα πηγαδάκια στο σπίτι να συζητάνε για διάφορα θέματα. Καθώς μεγαλώνουμε αυτά γίνονται όλο και πιο τυπικά. Κουράζεσαι πιο εύκολα, το φαγητό είναι το βασικό highlight της βραδιάς και αν είσαι από τους τυχερούς που θα κάτσουν σπίτι χωρίς να δουλέψουν, είναι μία ευκαιρία ξεκούρασης. Εμείς προσπαθούμε τα παιδιά να περνάνε καλά και να τους κάνουμε 2-3 χατήρια παραπάνω τουλάχιστον εκείνες τις ημέρες. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από trib 12
26ska Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σε chalet στις γαλλικές Άλπεις όπως κάθε χρόνο! 2
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια απο οτι διαβάζω ολοι μεσα, εγω που βγαίνω γιατι δεν βρίσκω καρέκλα να κάτσω και οταν τους παίρνεις τηλέφωνο όλοι σου λενε φιλε έχουμε κλείσει, δεν πέφτει ούτε καρφίτσα Δεν ειναι κανεις απο αυτους εδω στο insomnia χαχααααα 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Φαγητό, PC και Netflix. Πόσο βαριέμαι, τα χαρτιά, τον Παπαδόπουλο και τα φιλιά με τους συγγενείς, καλή χρονιά, ευχές κτλπ. Συγγενείς που σε θυμούνται όταν τους ταίζουν οι δικοί μου και μόνο. Τα βαριέμαι, αφάνταστα.
kostakis81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο καζινο mont parnes και στο 1055 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από kostakis81
markoliaz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στην επαυλη μου, με το γηπεδο ποδοσφαιρου που εχω, με γκομενες καμια 15αρια λατινες. με τηλεορασεις oled 65" και ps5, με σεφ τον τζειμι ολιβερ και αλλα τοσα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πραγματα....πως και πως περιμενουμε καθε χρονο................................ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από markoliaz 1
oris_z Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Dan Bilzerian , εσύ ??? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από oris_z
green gordon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, markoliaz είπε στην επαυλη μου, με το γηπεδο ποδοσφαιρου που εχω, με γκομενες καμια 15αρια λατινες. με τηλεορασεις oled 65" και ps5, με σεφ τον τζειμι ολιβερ και αλλα τοσα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πραγματα....πως και πως περιμενουμε καθε χρονο................................ Σε πρόδωσε το ps5. Αλλιώς θα σε πιστεύαμε.
gokuthelegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Lanike71 είπε Όχι Αράχωβα πάντως. Μένω πολύ κοντά στην Αράχωβα (περίπου στα 15χλμ) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ υπερτιμημένη σαν περιοχή. Υπάρχουν πολλά γραφικά χωριουδάκια, αλλά η Αράχωβα είναι γνωστή για το χιονοδρομικό κέντρο. Αν δεν ήταν το χιονοδρομικό κέντρο θα ήταν απλώς ένα κωλοχωριό στη μέση του πουθενά. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με σκί, οπότε αν ήθελα να δω χιόνι ίσως πήγαινα σε καμιά Καστοριά αν είχα την δυνατότητα. Κατά τα άλλα εμείς έχουμε κόψει τα ρεβεγιόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το βράδυ θα την περάσουμε μόνοι μας στο σπίτι. Ίσως βγούμε το μεσημέρι κάπου κοντά. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από gokuthelegend
logistoulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Στο φυλάκιο του στρατοπέδου 😪😪 το έχω πάθει φίλε, ήμουν και νούμερο 10-12 αλλαγή χρόνου , εμετικό.. καλά ξεμπερδέματα 1
lek88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, zio10 είπε Στο κάτσε να δούμε αν θα δουλεύω κι εγώ... αλλιώς σπίτι με γυναίκα, παιδί και γονείς ή πεθερικά ίσως. Απαραίτητη η tv για την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου σας και για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Σωστά... Γιατί αν δεν δούμε την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου στην τηλεόραση για την αλλαγή του χρόνου, νομίζουμε ότι είναι ακόμα Μάρτης 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα