Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

πλακα κανεις; τωρα το εψαξα και εγω αρα μπαινεις στο γραναζι τερμα αριστερα και επιλεγεις wan και μετα επιλεγεις το κουτακι mobile και μετα σου ανοιγει το κρυφο μενου . Εγω με την vodafone cu που εχω apn , το βαζω , μετα που εχω username user και κωδικο pass. Θα τα βαλω στο internet acount και στο internet password αντιστοιχα ;. 

Επισης βλεπω οτι μπορεις να κλειδωσεις και στην lte band που θελεις , πολυ χρησιμο αυτο. Για να τεσταρεις την καμια band ξεχωριστα τι ταχυτητες δινει σε οποια αλλη καρτα σημ αλλου παροχου θελεις να χρησιμοποιησεις. 

Αλλάζεις μόνο το APN για τις μπάντες πειραματίζεσαι αν θέλεις να βρεις την καλύτερη για σένα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Αλλάζεις μόνο το APN για τις μπάντες πειραματίζεσαι αν θέλεις να βρεις την καλύτερη για σένα.

σε ευχαριστω παρα πολυ , βλεπω οτι ακομα και με το speedbooster σε μια μπαντα να κλειδωσεις τυχαινει και μικροτερη ταχυτητα απο τα 50που μου εδινε που τις ειχα ολες επιλεγμενες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει δυνατότητα να βαλω sim vodafone που εχω πακετο στοbooster?  Ξερω είναι με firmware της cosmote απλα λεω μήπως ξεκλειδώνει. Οι ταχύτητες με cosmote sim ειναι χαλια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...