Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα λάβει και εγώ το συγκεκριμένο μήνυμα προ ημερών.

Το είχα υπόψιν να στείλω μήνυμα στις 17, όπως και έκανα, απόψε, στις 00:30. Ο,τι και εάν δοκίμασα, λάμβανα μήνυμα ότι ο κωδικός είναι λάθος. Με τα πολλά, κάλεσα στην τεχνική υποστήριξη. Η υπάλληλος φάνηκε να μην έχει ιδέα και με ενημέρωσε ότι "θα μεταβιβάσω το αίτημα σας στο αρμόδιο τμήμα και θα σας καλέσει αύριο τεχνικός", κάτι το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα ενημέρωση μόνο με SMS ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε (ούτε αίτηση για νέα σύνδεση τηλεφωνίας για σπίτι να έκανα). Κάτι τόσο απλό, γίνεται ολόκληρο ζήτημα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έστειλα.

"Δεν είσαι πλέον γραμμένος στην υπηρεσία internet όλη μέρα και έτσι κάθε φορά που δεν έχεις ΜΒ θα χρεώνεσαι 0,20 ευρώ ανά ΜΒ. Μέγιστη συνολική χρέωση ανά μέρα 6€".
Να μην μας φάνε λεφτά όταν τελειώσουν τα προπληρωμένα (και όχι δωρεάν) MB, όπώς καταλάβατε, αποκλείεται.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Μόλις έστειλα.

"Δεν είσαι πλέον γραμμένος στην υπηρεσία internet όλη μέρα και έτσι κάθε φορά που δεν έχεις ΜΒ θα χρεώνεσαι 0,20 ευρώ ανά ΜΒ. Μέγιστη συνολική χρέωση ανά μέρα 6€".
Να μην μας φάνε λεφτά όταν τελειώσουν τα προπληρωμένα (και όχι δωρεάν) MB, όπώς καταλάβατε, αποκλείεται.

Πλήρωσες για το sms?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, unforgiven είπε

Μόλις έστειλα.

Δηλαδή 30MB με 6 ευρώ, πολύ φθηνά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα μου είχε έρθει το μήνυμα σε vodafone φοιτητικό. Απ' ό,τι κατάλαβα ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία όταν σου έχουν τελειώσει τα mb από το πακέτο (μου είχε συμβεί μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά τις προάλλες). Σήμερα απενεργοποίησα την υπηρεσία κανονικά με Χ στο 1909. Είχα ήδη βάλει επιπλέον κάρτα αγοράζοντας πακέτο και δεν είδα κάποια χρέωση 2 ευρώ. 

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Κι εμένα μου είχε έρθει το μήνυμα σε vodafone φοιτητικό. Απ' ό,τι κατάλαβα ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία όταν σου έχουν τελειώσει τα mb από το πακέτο (μου είχε συμβεί μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά τις προάλλες). Σήμερα απενεργοποίησα την υπηρεσία κανονικά με Χ στο 1909. Είχα ήδη βάλει επιπλέον κάρτα αγοράζοντας πακέτο και δεν είδα κάποια χρέωση 2 ευρώ. 

χ στο 1909 η στο 19109?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χ στο 19109 και είναι δωρεάν

Μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το πρώτο μνμ :)

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.
Στις 13/12/2018 στις 8:08 ΜΜ, Glikos είπε

Υ.Σ. Έστειλα καθαρά απο περιέργεια μνμ σήμερα στο 19109 και δεν έγινε τίποτα, ούτε εστάλη, απλά μου έφαγε περίπου 0.70 ευρώ. Οκ αναμενόμενο. 

καποιος ειπε οτι χρεωθηκε πριν τις 17/12...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...