Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα εδώ κοντά που μένω είναι μια οικογένεια 3 άτομα γυναίκα άντρας και παιδι(ενήλικο 18χρονων)..Μου είπε ένα πράγμα και έμεινα κόκκαλο κυριολεκτικά.Οι σχέσεις των γονιών του δεν είναι τόσο καλές.Ο πατέρας του έχει λογαριασμό σε τράπεζα και δεν έχει ως συνδικαιούχο τον γιο του το πιστεύετε αυτό?Πατέρας σου λέει μετά.τεσπα δεν τον έχει μέσα όπως και την μητέρα του.Θελει να μάθει αν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει.Συμφωνα με το βιβλιάριο το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα,είναι λίγο περίεργο ζήτημα αυτό αλλά οκ κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει,από ότι ξέρω μόνο ου συνδικαιούχοι έχουν πρόσβαση αλλά είναι κρίμα να μην έχεις το παιδί σ το ίδιο μέσα..Για μένα είναι ανιπετρεπτο οκ αυτό αλλά τι να κάνεις.Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος

Δημοσ.

Να παει για δουλεια εκει με τον πατερα του και να κανει κ αυτος 6 ψηφιο

δεν χρειαζεται καν να ναι συνδικαιουχος...αν εχει προσβαση στο ebanking του ;)

• Like 7
Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχει λόγος που δεν σε βάζει συνδικαιούχο, και μάλλον είναι και λόγος που το ποσό είναι 6πλάσιο (και όχι εξαψήφιο) με θετικό πρόσημο αντί αρνητικό! 

Δημοσ.

Και μένα ο πατέρας μου σε κανέναν λογαριασμο του δεν με είχε μέσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα εδώ κοντά που μένω είναι μια οικογένεια 3 άτομα γυναίκα άντρας και παιδι(ενήλικο 18χρονων)..Μου είπε ένα πράγμα και έμεινα κόκκαλο κυριολεκτικά.Οι σχέσεις των γονιών του δεν είναι τόσο καλές.Ο πατέρας του έχει λογαριασμό σε τράπεζα και δεν έχει ως συνδικαιούχο τον γιο του το πιστεύετε αυτό?Πατέρας σου λέει μετά.τεσπα δεν τον έχει μέσα όπως και την μητέρα του.Θελει να μάθει αν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει.Συμφωνα με το βιβλιάριο το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα,είναι λίγο περίεργο ζήτημα αυτό αλλά οκ κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει,από ότι ξέρω μόνο ου συνδικαιούχοι έχουν πρόσβαση αλλά είναι κρίμα να μην έχεις το παιδί σ το ίδιο μέσα..Για μένα είναι ανιπετρεπτο οκ αυτό αλλά τι να κάνεις.Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος

Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σου πέφτει λόγος?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 χρονων παιδι ειπες ??? ολοκληρο γαιδουρι,τι θελεις? απο τα ετοιμα ? Να βγεις στη γυρα για δουλεια....αν δειξεις υπεθυνοτητα μπορει να εχεις μεριδιο αργοτερα...πατερας σου ειναι...ετσι θα σε αφησει?

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Brashida είπε

το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα

Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα.

Και εμείς τον  ευχαριστούμε βρασίδα.

TQbQnxz.gif

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Brashida είπε

6πλάσιο του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Brashida said:

Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος

Όχι μωρέ, μεταξύ μας είμαστε.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...