Brashida Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα εδώ κοντά που μένω είναι μια οικογένεια 3 άτομα γυναίκα άντρας και παιδι(ενήλικο 18χρονων)..Μου είπε ένα πράγμα και έμεινα κόκκαλο κυριολεκτικά.Οι σχέσεις των γονιών του δεν είναι τόσο καλές.Ο πατέρας του έχει λογαριασμό σε τράπεζα και δεν έχει ως συνδικαιούχο τον γιο του το πιστεύετε αυτό?Πατέρας σου λέει μετά.τεσπα δεν τον έχει μέσα όπως και την μητέρα του.Θελει να μάθει αν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει.Συμφωνα με το βιβλιάριο το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα,είναι λίγο περίεργο ζήτημα αυτό αλλά οκ κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει,από ότι ξέρω μόνο ου συνδικαιούχοι έχουν πρόσβαση αλλά είναι κρίμα να μην έχεις το παιδί σ το ίδιο μέσα..Για μένα είναι ανιπετρεπτο οκ αυτό αλλά τι να κάνεις.Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Να παει για δουλεια εκει με τον πατερα του και να κανει κ αυτος 6 ψηφιο δεν χρειαζεται καν να ναι συνδικαιουχος...αν εχει προσβαση στο ebanking του 7
opcorsa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 γιατι ειναι περιεργο να μην τον εχει συνδικαιουχο?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 5
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Και σένα τι σε νοιάζει; κουμάντο στην άλλη οικογένεια θα κάνεις; 5
Whargoul Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μπορεί να υπάρχει λόγος που δεν σε βάζει συνδικαιούχο, και μάλλον είναι και λόγος που το ποσό είναι 6πλάσιο (και όχι εξαψήφιο) με θετικό πρόσημο αντί αρνητικό!
moure Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Και μένα ο πατέρας μου σε κανέναν λογαριασμο του δεν με είχε μέσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. 2
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα εδώ κοντά που μένω είναι μια οικογένεια 3 άτομα γυναίκα άντρας και παιδι(ενήλικο 18χρονων)..Μου είπε ένα πράγμα και έμεινα κόκκαλο κυριολεκτικά.Οι σχέσεις των γονιών του δεν είναι τόσο καλές.Ο πατέρας του έχει λογαριασμό σε τράπεζα και δεν έχει ως συνδικαιούχο τον γιο του το πιστεύετε αυτό?Πατέρας σου λέει μετά.τεσπα δεν τον έχει μέσα όπως και την μητέρα του.Θελει να μάθει αν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει.Συμφωνα με το βιβλιάριο το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα,είναι λίγο περίεργο ζήτημα αυτό αλλά οκ κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει,από ότι ξέρω μόνο ου συνδικαιούχοι έχουν πρόσβαση αλλά είναι κρίμα να μην έχεις το παιδί σ το ίδιο μέσα..Για μένα είναι ανιπετρεπτο οκ αυτό αλλά τι να κάνεις.Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σου πέφτει λόγος? 2
kekos123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 χρονων παιδι ειπες ??? ολοκληρο γαιδουρι,τι θελεις? απο τα ετοιμα ? Να βγεις στη γυρα για δουλεια....αν δειξεις υπεθυνοτητα μπορει να εχεις μεριδιο αργοτερα...πατερας σου ειναι...ετσι θα σε αφησει? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από kekos123 1
momotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Brashida είπε το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Και εμείς τον ευχαριστούμε βρασίδα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από momotis 1
Yiannis87 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα εδώ κοντά που μένω είναι μια οικογένεια 3 άτομα γυναίκα άντρας και παιδι(ενήλικο 18χρονων)..Μου είπε ένα πράγμα και έμεινα κόκκαλο κυριολεκτικά.Οι σχέσεις των γονιών του δεν είναι τόσο καλές.Ο πατέρας του έχει λογαριασμό σε τράπεζα και δεν έχει ως συνδικαιούχο τον γιο του το πιστεύετε αυτό?Πατέρας σου λέει μετά.τεσπα δεν τον έχει μέσα όπως και την μητέρα του.Θελει να μάθει αν μπορεί να κάνει τίποτα για να διεκδικήσει.Συμφωνα με το βιβλιάριο το ποσό είναι 6απλασιος αριθμος,δεν μπορώ να πω ποσα,είναι λίγο περίεργο ζήτημα αυτό αλλά οκ κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει,από ότι ξέρω μόνο ου συνδικαιούχοι έχουν πρόσβαση αλλά είναι κρίμα να μην έχεις το παιδί σ το ίδιο μέσα..Για μένα είναι ανιπετρεπτο οκ αυτό αλλά τι να κάνεις.Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος 6πλάσιο του?
Thulogur Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ωραία, το ερώτημα ποιο είναι ; Αν το πιστεύουμε ; Το πιστεύουμε λοιπόν
MegalosVeziris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μονο αν πεθανει ο πατερας θα εχει καποια δικαιωματα...😉
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Brashida said: Τον ευχαριστώ που μ το είπε αν και δύσκολο και παρακαλώ μην το τραβήξουμε προς τα έξω με κοινοποιήσεις και λοιπα. Δεν θέλει ο ιδιος Όχι μωρέ, μεταξύ μας είμαστε. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από CheOnWeb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις