Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Υπαρχει και περιπτωση να χρωσταει και οτι μπαινει στην καρτα να το κατάσχουν 

Ισχύει αυτό, από ένα ποσό και πάνω απ'όσο ξέρω.

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Ισχύει αυτό, από ένα ποσό και πάνω απ'όσο ξέρω.

Μεχρι στιγμης οι επαγγελματικοι λογαριασμοι δεν μπορουν να δηλωθουν ακατασχετοι.. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

50€ ΚΑΙ είναι γύφτος με μαϊμού μπλοκ . Άμα ζήτησε 60 είναι κάρα παράνομος και πάει γυρεύοντας .

Πώς καταλαβαίνουμε ότι είναι μαϊμού το μπλοκ; Δεν έχει τις τρύπες απ' την εφορία το χαρτί;

4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

50€ ΚΑΙ είναι γύφτος με μαϊμού μπλοκ . Άμα ζήτησε 60 είναι κάρα παράνομος και πάει γυρεύοντας .

Πώς καταλαβαίνουμε ότι είναι μαϊμού το μπλοκ; Δεν έχει τις τρύπες απ' την εφορία το χαρτί;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eidikos33 είπε

ηλεκτρονικη ηταν η αποδειξη...δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να ζηταει 50 ευρω μετρητα με αποδειξη και 60 με καρτα...

Γιατί μπορεί...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

οι τρυπες εχουν καταργηθει χρονια...δε χρειαζεται θεωρηση το μπλοκακι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Αμαξάδες και γιατροί, από τους πιο απατεώνες σε αυτή τη χώρα.

ούτε αμαξάς είμαι, ούτε γιατρός αλλά ας αφήσουμε αυτή τη συζήτηση γιατί θα πρέπει να τρέξουμε να κρυφτούμε όλοι. Δε μας παίρνει.

Εκτός αν θέλεις να μιλήσουμε για ΔΥ που μπαίνουν βυσματικά (χωρίς να το αξίζουν) και αγρότες που ζουν με επιδοτήσεις. Μπορούμε να συνεχίσουμε τη λίστα για να δούμε ποιοι είναι απατεώνες..

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ακριβώς εννοειτε μαϊμού μπλοκακι; 

Εφόσον είναι σφραγισμένο δεν θεωρείται νόμιμη απόδειξη;

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Τι ακριβώς εννοειτε μαϊμού μπλοκακι; 

Εφόσον είναι σφραγισμένο δεν θεωρείται νόμιμη απόδειξη;

εγω πχ που κόβω δελτίο σε εταιρεία, γίνεται διασταύρωση από την πελατών-προμηθευτών.

αν θεωρητικά κόψεις όμως σε μη νομικό πρόσωπο (μη επαγγελματία τεσπα) που θα φανεί αν δεν την δηλώσεις ο ίδιος ;

μπορεί πχ να έχει δυο μπλοκάκια, ένα κανονικό που τα δηλώνει όλα όσα κόβει εκεί και ένα που κόβει στις γιαγιάδες.

το ότι έχει σφραγίδα δεν λέει κάτι.

λέω εγω τωρα.

Επεξ/σία από guido
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, guido είπε

εγω πχ που κόβω δελτίο σε εταιρεία, γίνεται διασταύρωση από την πελατών-προμηθευτών.

αν θεωρητικά κόψεις όμως σε μη νομικό πρόσωπο (μη επαγγελματία τεσπα) που θα φανεί αν δεν την δηλώσεις ο ίδιος ;

μπορεί πχ να έχει δυο μπλοκάκια, ένα κανονικό που τα δηλώνει όλα όσα κόβει εκεί και ένα που κόβει στις γιαγιάδες.

το ότι έχει σφραγίδα δεν λέει κάτι.

λέω εγω τωρα.

Εφόσον έχεις πάρει την απόδειξη στα χέρια σου, σε περίπτωση που είναι μαϊμού δεν μπορείς να τον τρέχεις μετα με κάποια καταγγελία καπου κτλπ; 

Ή δεν βγάζεις καθολου ή βγάζεις κανονική δεν βλέπω λογο να βγάλεις μια ψεύτικη ενω την πληρώνεσαι κανονικα και μετα να τρέχεις.

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.

Παλιά θεωρούσαν τα μπλοκ στην εφορία κ σου τρυπούσαν όλο το μπλοκ. Τώρα νομίζω δεν το κάνουν πια. Κάτι αλλο, γιατί να μην έχουν ταμειακή μηχανή κ αυτοί; 

Δημοσ.

10 αθεώρητα μπλοκάκια άμα θες να κόψεις στις γιαγιάδες διασταύρωση σε σύστημα δε γίνεται και ααααμα τύχει να πέσει σε 1 αγγούρι τσουπ και νατη η νόμιμη .

Άμα σε κοψουνε ομάδα υψηλού κινδύνου καρφώματος θα σου δωσουν .Σε έλεγχο θα εμφανίσουν  και ταμειακή και pos και απ όλα  

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Αμαξάδες και γιατροί, από τους πιο απατεώνες σε αυτή τη χώρα.

Ξέχασες και τους δικηγόρους!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

10 αθεώρητα μπλοκάκια άμα θες να κόψεις στις γιαγιάδες διασταύρωση σε σύστημα δε γίνεται και ααααμα τύχει να πέσει σε 1 αγγούρι τσουπ και νατη η νόμιμη .

Άμα σε κοψουνε ομάδα υψηλού κινδύνου καρφώματος θα σου δωσουν .Σε έλεγχο θα εμφανίσουν  και ταμειακή και pos και απ όλα  

Πολλα ξερεις και βλέπω στο όνομα γιατρός. Χμμ🤔🤔

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ctasis είπε

Ξέχασες και τους δικηγόρους!

Παίδες ηρεμίστε λίγο

Οι παραπάνω γιατροί –δικηγόροι έχουν φάει το αγγούρι του αιώνα στα διαβάσματα και στην επιστήμη  μην τα ισοπεδώνετε όλα

Βέβαια οι γιατροί δεν έχουν φπα αλλά μόνο φορολογία οπότε τους δίνω και ένα δίκιο αν προσπαθούν να γλυτώσουν κατι

Ξέρεις πόσα πιστολιά έχουν φάει οι δικηγόροι τώρα τελευταία από πελάτες

Επεξ/σία από kostakis81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...