Skylined Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρθε ο καιρός να αποχαιρετίσω την Gillette με αφορμή την πρόσφατη "me too" διαφήμιση που ζωγραφίζει μια πολύ σκοτεινή σεξιστική εικόνα των αντρών και ιδιαίτερα των λευκών. Αν σου αρέσει πολύ μια γυναίκα "it is not cool" να πας να τις μιλήσεις, το "boys will be boys" είναι κάτι βλάσφημο και για αυτό οι άντρες πρέπει να διορθωθούν και να γίνουν "the best they can be" δηλαδή να πάψουν να είναι παρενοχλητές και βιαστές. Δεν έχω διάθεση να πληρώνω τέτοιες αθλιότητες οπότε αν θέλετε προτείνετε εναλλακτικά και καλύτερα προϊόντα, ξυραφάκια και αφρό. 10 2 4
john_petrucci7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Εχει και η wilkinson μια χαρα πραγματα. Για δες προς τα κει 3
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Skylined είπε Μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρθε ο καιρός να αποχαιρετίσω την Gillette με αφορμή την πρόσφατη "me too" διαφήμιση που ζωγραφίζει μια πολύ σκοτεινή σεξιστική εικόνα των αντρών και ιδιαίτερα των λευκών. Αν σου αρέσει πολύ μια γυναίκα "it is not cool" να πας να τις μιλήσεις, το "boys will be boys" είναι κάτι βλάσφημο και για αυτό οι άντρες πρέπει να διορθωθούν και να γίνουν "the best they can be" δηλαδή να πάψουν να είναι παρενοχλητές και βιαστές. Δεν έχω διάθεση να πληρώνω τέτοιες αθλιότητες οπότε αν θέλετε προτείνετε εναλλακτικά και καλύτερα προϊόντα, ξυραφάκια και αφρό. Εναλλακτικά και καλύτερα μάλλον δεν έχει.Νομίζω είναι το Νο1 στον τομέα του. Εναλλακτικά όμως υπάρχουν πάρα πολλά και ειδικά πολύ πιο οικονομικά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το σύστημα ξυρίσματος του lidl με το μηχανισμό και τις 20 διπλές λεπίδες στα 5 ευρώ όλο μαζί..Μια χαρά ξυρίζομαι ποτέ δεν έχω κοπεί σε συνδυασμό με τον αφρό ξυρίσματος με 1,30 νομίζω. Μάλιστα μπορώ να πω πως ο μηχανισμός τους ενδεχομένως να είναι ποιοτικώς ανώτερος από της Gillete. Αυτός που χρησιμοποιώ τώρα δουλεύει άψογα κοντεύω δε να τελειώσω και τη δεύτερη 20άρα με τα ξυραφάκια (τον καινούργιο τον έχω στο ντουλάπι). Θα μου πεις γιατί απλά τον τσεκάρω να δω πόσο θα αντέξει γιατί θυμάμαι παλιά κάτι μηχανάκια της Gillete κολλούσαν πριν τελειώσουν οι πέντε ή έξι λεπίδες που δίνει. Να σημειώσω ότι με την κάθε λεπίδα (δεν έχω πολύ σκληρά γένια) κάνω 3 ή 4 ξυρίσματα.Μπορεί και παραπάνω αλλά συνήθως εκεί την πετάω. 2
Skylined Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω Wilkinson. Απ'ότι είδα έχει και πολύ φθηνότερα ανταλλακτικά. Btw η ανατριχιαστική διαφήμιση που με έκανε να αποφασίω να φύγω από τη Gillette. 13 λεπτά πριν, papoys1 είπε Να σημειώσω ότι με την κάθε λεπίδα (δεν έχω πολύ σκληρά γένια) κάνω 3 ή 4 ξυρίσματα.Μπορεί και παραπάνω αλλά συνήθως εκεί την πετάω. Να σου πω ότι μπορεί να πληρώνεις περισσότερα. Ένα ξυράφι της Gillette μου κρατούσε 3-4 μήνες σχεδόν καθημερινού ξυρίσματος, συν το θέμα της σπατάλης των πρώτων υλών. Π.χ. 4 AA μπαταρίες eneloop μου κράτησαν 3 χρόνια, στο ίδιο χρονικό διάστημα που κάποιος άλλος θα είχε χρησιμοποιήσει 100 μη ανακυκλώσιμες μπαταρίες. Παρόμοια κατάσταση βλέπω και στα ξυραφάκια από το LIDL, ότι δηλαδή είναι περιβαλλοντικά ζημιογόνα. Σχεδόν είμαι νευριασμένος που η Gillette με εξαναγκάζει να κοιτάξω αλλού αλλά δε βαριέσαι.. Τους έστειλα και email στο οποίο με ευγενικά λόγια τους είπα γιατί δεν πρόκειται να ξαναγοράσω τα προϊόντα τους Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Skylined
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξυρίζομαι κάθε δεύτερη μέρα.Και με gillete τα ίδια ξυρίσματα έκανα.Μπορούσα να κάνω είτε με το ένα είτε με το άλλο και περισσότερα αλλά προτιμώ εκεί να τα αλλάζω.Το να έχω ένα ξυραφάκι 1-2 και 3 μήνες και να ξυρίζομαι κάθε μέρα δεν το θεωρώ και φυσιολογικό. Wilkinson μην το σκέφτεσαι.Καλύτερα κάτσε εκεί που είσαι.Μία φορά θυμάμαι παλιά σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω.Για μένα απαράδεκτο. Edit. Όσο για το διαφημιστικό γιατί μετά το είδα φαντάσου πόσο πρόβατα μας θεωρούν και δεν αναφέρομαι μόνο στα ξυραφάκια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
LongTom Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εναλλακτικά και καλύτερα μάλλον δεν έχει.Νομίζω είναι το Νο1 στον τομέα του. Εναλλακτικά όμως υπάρχουν πάρα πολλά και ειδικά πολύ πιο οικονομικά. Προσωπικά χρησιμοποιώ το σύστημα ξυρίσματος του lidl με το μηχανισμό και τις 20 διπλές λεπίδες στα 5 ευρώ όλο μαζί..Μια χαρά ξυρίζομαι ποτέ δεν έχω κοπεί σε συνδυασμό με τον αφρό ξυρίσματος με 1,30 νομίζω. Μάλιστα μπορώ να πω πως ο μηχανισμός τους ενδεχομένως να είναι ποιοτικώς ανώτερος από της Gillete. Αυτός που χρησιμοποιώ τώρα δουλεύει άψογα κοντεύω δε να τελειώσω και τη δεύτερη 20άρα με τα ξυραφάκια (τον καινούργιο τον έχω στο ντουλάπι). Θα μου πεις γιατί απλά τον τσεκάρω να δω πόσο θα αντέξει γιατί θυμάμαι παλιά κάτι μηχανάκια της Gillete κολλούσαν πριν τελειώσουν οι πέντε ή έξι λεπίδες που δίνει. Να σημειώσω ότι με την κάθε λεπίδα (δεν έχω πολύ σκληρά γένια) κάνω 3 ή 4 ξυρίσματα.Μπορεί και παραπάνω αλλά συνήθως εκεί την πετάω. Όντως, από εμπειρία είδα ότι πολλά no-name είναι ιδίας ή καλύτερης ποιότητας από τα επώνυμα (και ακριβά). Ιδίως στους αφρούς δεν είδα καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στους ακριβούς και σε αυτούς του "καλαθιού". Θα πρότεινα στον OP να δοκιμάσει αρκετά πριν καταλήξει. | Όσο για την βλακεία διαφήμιση, το SJW είναι ιδιαίτερα της μοδός, τουλάχιστον στην αμερική, και πουλάει. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να χαλιέσαι, απλά μην αγοράζεις από αυτούς. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Εντάξει, δεν είναι αρκετά καλά τα Wilkinson για εναλλακτική αλλά είναι του Lidl... Καλά είναι τα Wilkinson. Τα top end προϊόντα τους μια χαρά στέκονται. Τώρα, δεν έχω καθίσει να ασχοληθώ με το πόσα λεπτά τη μέρα βγαίνει το ξύρισμα κτλ. Το Hydro 5 δείχνει καλή περίπτωση. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Έχει κουράσει πολύ αυτό το όλο πράγμα με την SJW agenda. Στο τέλος θα πολιτικοποιήσουν και τα πιτόγυρα που τρώμε. *sigh* Τελοσπάντων, εγώ είμαι fan της Gillette στα ξυράφια της, αλλά πλέον έχω μπει στο τρυπάκι και παραγγέλνω μαϊμού ανταλλακτικά από Κίνα. Προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ίδιας ποιότητας είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή. 2 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει κουράσει πολύ αυτό το όλο πράγμα με την SJW agenda. Στο τέλος θα πολιτικοποιήσουν και τα πιτόγυρα που τρώμε. *sigh* Τελοσπάντων, εγώ είμαι fan της Gillette στα ξυράφια της, αλλά πλέον έχω μπει στο τρυπάκι και παραγγέλνω μαϊμού ανταλλακτικά από Κίνα. Προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ίδιας ποιότητας είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ζεις πολυ επικινδυνα εσυ . Δεν σε προβληματιζει το περιβαλλον που εχουν κατασκευαστει ,αν τηρουνται οι κανονες υγιεινης ,απολυμανσης,τα standards παραγωγης κτλπ? Γιατι μιλαμε για υλικο που ερχεται σε αμεση επαφη με το δερμα σου και με δεδομενο πως θα κοπεις καποιες φορες... Gillette χρησιμοποιω και εγω ,εχω δοκιμασει και wilkinson παλια για λιγο .Τωρα για την διαφημιση μου ειναι παντελως αδιαφορη δεν την ειδα καν .Δεν με απασχολει ,μου αρκει που τα προιοντα τους καλυπτουν τις αναγκες μου . Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Fotis13 10 1
tsioulak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Και εγω θα αλλαξω* ξυραφια μετα απο αυτη την "διαφημιση", αφου δεν με θελουν για πελατη τοτε δεν θα με εχουν ως πελατη, ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Οσον αφορα το ποιο προιον να παρουμε... εκτος και αν θελει καποιος να παει σε πραγματικα καλα ξυραφια για καλο ποιοτικο ξυρισμα (δηλαδη safety razors, πινελο, σαπουναδα κλπ) τοτε πιστευω οτι και bic να παρουμε ή του lidl τα ξυραφακια παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε**. *αφου τελειωσουν αυτα που εχω ηδη αγορασει, δεν περισσευουν λεφτα για να τα πεταξω **οι περισσοτεροι απο εμας, καποιοι μπορει να εχουν θεματα με το δερμα τους και να θελουν λιγο ψαξιμο 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ισως καπως ασχετο αλλα γιατι θεωρεις ότι σε προσβαλλει η παραπανω διαφημιση?Τωρα την ειδα και εγω, δεν την ειχα παρει χαμπαρι. Και δεν ρωταω με ειρωνικο υφος απλως προσπαθω να καταλαβω τι συναισθημα σου εβγαλε... ΥΓ: Αν δεν θες να ξεφυγουμε από το θεμα τοσο πολύ μπορεις να μου απαντησεις σε pm, εγω γραφω εδώ γιατι μπορει και καποιος άλλος να εχει την ιδια απορια με εμενα η να θελει να μου απαντησει. 7
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λάθος λέει η διαφήμιση ή καλύτερα τι σας έθιξε και θέλετε να μποϋκοτάρετε τα προϊόντα της??? 7
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Όχι, δεν έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Πήρα, λ.χ., των Bic μια δήθεν "top end" επιλογή με ανταλλακτικά ξυράφια, τριπλή λεπίδα και ταινία "ασφαλείας" και είναι εφιαλτικά κακό το αποτέλεσμα, ακόμη και σε γένια 1-2 ημερών (δεν λέμε να κάνεις κανένα αστείο να καθίσεις εβδομάδα αξύριστος, θα σου φύγει και το μισό μάγουλο μαζί με τα γένια). 1
karaLRS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει κουράσει πολύ αυτό το όλο πράγμα με την SJW agenda. Στο τέλος θα πολιτικοποιήσουν και τα πιτόγυρα που τρώμε. *sigh* Τελοσπάντων, εγώ είμαι fan της Gillette στα ξυράφια της, αλλά πλέον έχω μπει στο τρυπάκι και παραγγέλνω μαϊμού ανταλλακτικά από Κίνα. Προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ίδιας ποιότητας είναι σε πολύ χαμηλότερη τιμή. ίδια ποιότητα δεν είναι. σταματάνε να κόβουν από τα πρώτα ξυρίσματα. Και την έπαθα με παραγγελία από amazon.com https://www.amazon.com/gp/product/B004B8AZH0/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00__o00_s00pr?ie=UTF8&psc=1 αυτό το καιρό χρησιμοποιώ ξυριστική μηχανή με ξυράφια που μετά από 3-4 χρήσεις τα πετάς αλλά έχουν κόστος 20-30 λεπτά. 1
*nenya* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Κι εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί πολλοί γίνατε triggered απ'την συγκεκριμένη διαφήμιση. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις