Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 32 minutes ago, logistoulis said: Uncharted 4 Πες που πόσα παιχνίδια με καλύτερα γραφικά ξέρεις Δεν το έχω παίξει διεξοδικά το U4, αλλά το GoW έχει αρκετά καλύτερο τεχνικό τομέα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Κοιτα στο δευτερο μισο το Uncharted 4 δινει πολυ...Αλλα ακομα δεν εχω παιξει GOW(φευγει :p)
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) η μικρές λεπτομέρεις στην αλληλεπίδραση με το περιβάλλον στα πράγματα που διαλύονται κατά τις μάχες στο u4 νομίζω ότι είναι έκτος συναγωνισμού, τα facial animation, τα τοπία που θα συναντήσεις το gow μου έκανε εντύπωση, αλλά όχι όσο το άλλο οκ μπορεί στα "χαρτιά" να χρησιμοποιεί περισσότερη τεχνολογία, στη πράξη αυτό που έκανε η naugty dog εμένα με εντυπωσίασε πραγματικα το άλλο το βρήκα απλά καλό, όπως και το zero dawn, το zero dawn βέβαια είναι και ανοικτού κόσμου και είναι άδικο να συγκρίνεται με τα άλλα δύο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, logistoulis said: το gow μου έκανε εντύπωση, αλλά όχι όσο το άλλο Στο GoW μπορείς να διακρίνεις τους πόρους γύρω από τη ρώγα στο στήθος του Kratos, τι λέμε τώρα, δεν υπάρχει game σε άλλη πλατφόρμα με τέτοια λεπτομέρεια και στο λέω εγώ που δεν είμαι graphics-whore και εντυπωσιάζομαι μόνο από το gameplay και το music score στα games που παίζω. Ε, στο GoW εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά, μετά από πολύ καιρό. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Malthador
kostiger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 https://gamerheadquarters.com/articles/playstation-5-should-enhance-ps4-games.html Δεν αναφερεται κατι σπουδαιο στο αρθρο, διατυπωνεται απλως εντος του, με μια σχετικη ανυπομονησια, η μαλλον καθολικη απαιτηση ολων μας, να εχουμε βελτιωμενη εμπειρια των ps4 τιτλων στο ps5.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, kostiger said: https://gamerheadquarters.com/articles/playstation-5-should-enhance-ps4-games.html Δεν αναφερεται κατι σπουδαιο στο αρθρο, διατυπωνεται απλως εντος του, με μια σχετικη ανυπομονησια, η μαλλον καθολικη απαιτηση ολων μας, να εχουμε βελτιωμενη εμπειρια των ps4 τιτλων στο ps5. Φαντάζομαι θα υπάρχει Boost Mode, όπως τώρα στο Pro. Ή όταν ξεκλειδώνεις το framerate δεν θα ανεβαίνει αυτόματα σε παραπάνω καρέ από το PS4 Pro; Τελοσπάντων, Sony είναι αυτή, τους έχω ικανούς να μας πουν «δώστε ένα ταληράκι κάθε game για να παίζουν στο PS5 τα PS4 games σας». 1
kostiger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε Φαντάζομαι θα υπάρχει Boost Mode, όπως τώρα στο Pro. Ή όταν ξεκλειδώνεις το framerate δεν θα ανεβαίνει αυτόματα σε παραπάνω καρέ από το PS4 Pro; Τελοσπάντων, Sony είναι αυτή, τους έχω ικανούς να μας πουν «δώστε ένα ταληράκι κάθε game για να παίζουν στο PS5 τα PS4 games σας». Πολυ ανετα ενδέχεται να επιβεβαιωθείς.
Ryzenlake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, logistoulis είπε Uncharted 4 Πες που πόσα παιχνίδια με καλύτερα γραφικά ξέρεις Uncharted 4 Πες που πόσα παιχνίδια με καλύτερα γραφικά ξέρεις Μπερδευεται το art direction με τα graphics. Στο art direction δεν διαφωνω, ειναι αψογο, αλλα graphics? Μεεχ Quantum break / Ryse θεωρώ είναι καλύτερα σε graphics. Eπίσης είχα εντυπωσιαστεί από το driveclub Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Ryzenlake
logistoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Μπερδευεται το art direction με τα graphics. Στο art direction δεν διαφωνω, ειναι αψογο, αλλα graphics? Μεεχ Δε βάζω μόνο art direction μέσα γιατί τότε θα μιλούσα και για breath of the wild που σε αυτό το τομέα είναι το πιο όμορφο open world αλλά στα γραφικά αντικειμενικά πάσχει Τελοσπαντων μέχρι εκείνη την εποχή τουλάχιστον δε νομίζω ότι είχε βγει παιχνίδι με καλύτερα γραφικά ο,τι πισι και να είχες απλά δεν υπήρχε ανάλογος τίτλος Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
Ryzenlake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δε βάζω μόνο art direction μέσα γιατί τότε θα μιλούσα και για breath of the wild που σε αυτό το τομέα είναι το πιο όμορφο open world αλλά στα γραφικά αντικειμενικά πάσχει Τελοσπαντων μέχρι εκείνη την εποχή τουλάχιστον δε νομίζω ότι είχε βγει παιχνίδι με καλύτερα γραφικά ο,τι πισι και να είχες απλά δεν υπήρχε ανάλογος τίτλος Πιο νωρις ειχε βγει το quantum break και το Ryse. Μεχρι και το crysis 3 ηταν πολυ πιο ρεαλιστικο. Το UC4 μου μοιαζει σαν handpainted comic.
logistoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω το ryse δεν το θεωρώ καν παιχνίδι αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα.. το quantum break έχει σημεία που τα textures είναι για γέλια, πράγμα που δεν υπάρχει στο uncharted. Βάλε και τα physics του uncharted τους φωτισμούς του προ Ray tracing εποχών βάλε και σε τι τρέχει (και πώς θα μπορούσε να είναι αν έτρεχε σε πιο δυνατό σύστημα). Τώρα αν στο καλλιτεχνικό κομμάτι σου φαίνεται υπερβολικό ίσως είναι και θέμα γούστου εμένα μου φαίνεται πάντως πιο ρεαλιστικό όταν βλέπω τα facial animations σε σχέση με τα περισσότερα παιχνίδια και σίγουρα σε σχέση με το ryse ή το πώς είναι η κίνηση των ρούχων πάνω στους χαρακτήρες Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Malthador είπε Στο GoW μπορείς να διακρίνεις τους πόρους γύρω από τη ρώγα στο στήθος του Kratos, τι λέμε τώρα, δεν υπάρχει game σε άλλη πλατφόρμα με τέτοια λεπτομέρεια και στο λέω εγώ που δεν είμαι graphics-whore και εντυπωσιάζομαι μόνο από το gameplay και το music score στα games που παίζω. Ε, στο GoW εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά, μετά από πολύ καιρό. My friend, I'm worried about you 🤣 Κονσόλες = worry free gaming για εμάς που δεν έχουμε πλέον χρόνο να ασχολούμαστε με την Χ π@π@ρια που θα μας πετάξει το PC γιατί δεν του αρέσει το ψ πρόγραμμα που εγκατέστησες χθες και κάνει conflict εκεί που δεν πρέπει και δεν ξέρει κανείς γιατί και πρέπει να κάνεις troubleshooting αντί να απολαμβάνεις το παιχν...ουφ. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, Bourdoulas said: My friend, I'm worried about you 🤣 Αποκλείεται να το παρατήρησα μόνο εγώ, βγάζει μάτι!
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Αποκλείεται να το παρατήρησα μόνο εγώ, βγάζει μάτι! Oh boy, oh boy nip slip!
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, Bourdoulas said: Oh boi, oh boi nip slip! fix'd
Προτεινόμενες αναρτήσεις