Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με τι χρήματα πρέπει να παίρνει ένας βοηθός τεχνικού υπολογιστών - ηλεκτρονικού τελειόφοιτος ΕΠΑΛ.

Παράδειγμα βοηθός σε κατάστημα ηλεκτρονικών πόσα χρήματα την ημέρα για 8 ώρες εργασία πρέπει να παίρνει μιλάω για το βασικό. 

Ευχαριστώ

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, linuxaki είπε

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με τι χρήματα πρέπει να παίρνει ένας βοηθός τεχνικού υπολογιστών - ηλεκτρονικού τελειόφοιτος ΕΠΑΛ.

Παράδειγμα βοηθός σε κατάστημα ηλεκτρονικών πόσα χρήματα την ημέρα για 8 ώρες εργασία πρέπει να παίρνει μιλάω για το βασικό. 

Ευχαριστώ

Αν είναι πάνω από 25 τότε κάπου 23,60€, αν είναι κάτω από 25 τότε 20,80€. Καθαρά πάντα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν είναι πάνω από 25 τότε κάπου 23,60€, αν είναι κάτω από 25 τότε 20,80€. Καθαρά πάντα.

23€ την ώρα ή την ημέρα;

• Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fortistis είπε

23€ την ώρα ή την ημέρα;

Δες ξανά την ερώτηση:

5 ώρες πριν, linuxaki είπε

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Fortistis είπε

23€ την ώρα ή την ημέρα;

Θέλουν φόρτιση οι μπαταρίες σου.

Άκου 23 ευρώ την ώρα.  😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoose είπε

Θέλουν φόρτιση οι μπαταρίες σου.

Άκου 23 ευρώ την ώρα.  😛

Επί ΠΑΣΟΚ καθόλου απίθανο, 23 ευρώ να ήταν το ωρομισθιο για τεχνικό απόφοιτο ΕΠΑΛ.... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μέλος του κινήματος έτσι 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chill είπε

Επί ΠΑΣΟΚ καθόλου απίθανο, 23 ευρώ να ήταν το ωρομισθιο για τεχνικό απόφοιτο ΕΠΑΛ.... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μέλος του κινήματος έτσι 😛

Ενώ τώρα το να θέλει κάποιος 15 μεροκάματα για να νοικιάσει μια τρύπα και τα υπόλοιπα για να πληρώνει τους βασικούς λογαριασμούς είναι νορμάλ.Για να φάει δηλαδή αν δεν έχουν οι γονείς πρέπει να ζητιανέψει;Και όταν κάνει και ο ίδιος παιδιά τι θα γίνετε;Όποιος δεν έχει μεταπτυχιακό θα είναι αυτόματα και άστεγος;Δεν λέω ότι υποστηρίζω τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ που ζούσαμε όλοι με δανεικά του κράτους αλλά και η σημερινή κατάσταση είναι εντελώς παράλογη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
25 minutes ago, andrapos said:

Όποιος δεν έχει μεταπτυχιακό θα είναι αυτόματα και άστεγος;

Κοιτα, ο κολλητός μου εχει 2 μεταπτυχιακά (σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς του), δεν εχει δει παραπάνω φράγκο ουτε για αστείο, με συγκάτοικο μενει, δεν βγαίνει αλλιώς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Κοιτα, ο κολλητός μου εχει 2 μεταπτυχιακά (σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς του), δεν εχει δει παραπάνω φράγκο ουτε για αστείο, με συγκάτοικο μενει, δεν βγαίνει αλλιώς.

Και πότε θα βρει αυτός ο άνθρωπος μια δουλειά να βγάλει τα έξοδα των σπουδών και να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή;Πώς θα κάνουν αυτά τα παιδιά οικογένειες που δεν μπορούν καλά καλά να συντηρήσουν  μια γκαρσονιέρα;Τέλος πάντων νομίζω είμαι off topic,η ερώτηση του παιδιού απαντήθηκε.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, andrapos είπε

Και πότε θα βρει αυτός ο άνθρωπος μια δουλειά να βγάλει τα έξοδα των σπουδών και να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή;Πώς θα κάνουν αυτά τα παιδιά οικογένειες που δεν μπορούν καλά καλά να συντηρήσουν  μια γκαρσονιέρα;Τέλος πάντων νομίζω είμαι off topic,η ερώτηση του παιδιού απαντήθηκε.

Θα πάει στο κόμμα, θα κολλήσει καμιά 1000ρια αφίσες, θα πάει να χειροκρωτήσει σε καμιά 100 συγκεντρώσεις και θα πάρει ΚΕΑ, οικιακό τιμολόγιο, επιδομα θερμανσης και όλες τις άλλες παροχές που θα τον "δέσουν" ότι θα ψηφίζει "σωστά" στο υπόλοιπο της ζωής του και θα παντρευτεί τη Τασία που θα είναι Δημότική υπάλληλος ή συμβασιούχος και το παιδί τους θα "κληρωθεί" να μπει στη δημοτικό σταθμό, θα πάρει κάποιο άλλο επιδομα τέκνου, τριτεκνου, δίτεκνου κλπ . Αυτή θα είναι η ζωή του μέσου έλληνα τα επόμενα 100 χρόνια.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιοι εργοδότες παρόλο που κάνουν σύμβαση βασικού μισθού δεν δίνουν 8x4.92€=23.60€ αλλά 8x2.45875€=19.67€

Τόσο μου ξεκαθάρισε εργοδότης οτι θα παίρνω.Οταν τον ρώτησα πως υπολογίζεται;,492.3€/τις βάρδιες που κάνω τον μήνα,πχ 492.3€/22 βάρδιες είπε όχι.Οτι υπολογίζεται δια 25 που είναι τα ένσημα που θα έβαζε τον μήνα,δηλαδή 492.3€/25=19.692/8ωρο.

Επειδή ήμουν 1+ χρόνο άνεργος δέχτηκα αλλά δεν άξιζε το πόστο,ορθοστασία 8 ώρες με αυστηρό διάλλειμα 20'.Σε 2 εβδομάδες τους χαιρέτησα.

Τώρα στον ίδιο κλάδο σε μεγάλη πολυεθνική παίρνω 2.94€/ώρα.Πως γίνεται με την ίδια σύμβαση βασικού μισθού αυτή η διαφορά;Επίσης αυτή η διαφορά μετράει και περαιτέρω στο σύνολο λόγω προσαυξήσεων αργίας και νυκτός,συν στα δώρα και άδεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ε?

8 ώρες επί 2.92€=23.36€.Εκανα λάθος και έγραψα 4.92.Βασικά στο λογιστήριο που ρώτησε συνάδελφος του είπαν οτι η ώρα βγαίνει καθαρά 2.94€x8=23.52€.

Ευτυχώς δίνουν τις νόμιμες προσαυξήσεις και ανεβαίνει το τελικό ποσό,πχ όταν είμαι βάρδια Κυριακή παίρνω 23.52€x0.75%=41.16€ η πχ όταν είμαι νύχτα 23.52x0.25%=29.4€.Σάββατο βράδυ μετράει η προσαύξηση νύχτας+αργίας 75+25%=23.52x2=47.04€.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...