Προς το περιεχόμενο

Apex Legends [F2P Battle Royale]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, MariaLog είπε

απο που βολευει πιο καλα να κατεβασω το παιχνιδι? απο το steam η απο το @$##$origin?

αμα το κατεβασω στο steam, θα πρεπει να κανω λογκιν πρωτα στο οριτζιν? η απλα οχι καο μονο χρειαζεται να εχω λογιαριασμο οριτζιν?

Από Steam. Θα σε κατευθύνει το παιχνίδι για τα login.

• Like 1
  • Απαντ. 627
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@MariaLog αν παίξεις από το steam, θα τρέχει και το ea app μαζί. Θα χρειαστείς να έχεις account EA ότι και αν κάνεις. Θα linkαρεις steam+EA.

Και γω όποτε το βάζω το βάζω από steam, για να βλέπω τους φίλους, γιατί το ΕΑ δε το δουλεύει και κανείς από αυτούς 😛.

Τώρα που θα κάνεις login πρώτα και που τελευταία, μικρής σημασίας είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο τοσο καιρο ξαναμπηκα στο παιχνιδι. εκανα νεο λογαριασμο. το κατεβασα απο steam, παιζω το πρωτο παιχνιδι. TRIOS match . 9 κιλλς και νικη. μπαινω μετα στα στατιστικα του παιχτη. εκανε register την νικη αλλα οχι τα kills..και ουτε και το damage.... δλδ τι bug ειναι αυτο? μια ζωη θεματα θα εχει αυτο το παιχνιδι η ολα σε μενα τυχαινουν?

EDIT: τα πρωτα παιχνιδια που τα λεει "orientation games"(!) δε τα μετραγε στα στατιστικα.. μετα απο 6 παιχνιδια που εκανα , βγηκα απο αυτα και ειναι οκ τωρα

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.
23 hours ago, xtrmsnpr said:

@MariaLog αν παίξεις από το steam, θα τρέχει και το ea app μαζί.

οχι  τελικα δε χρειαστηκε ουτε καν να το κατεβασω. τρεχει απευθειας απο το steam

Δημοσ.
Στις 2/12/2023 στις 3:39 ΜΜ, MariaLog είπε

οχι  τελικα δε χρειαστηκε ουτε καν να το κατεβασω. τρεχει απευθειας απο το steam

Όντως! Εχεις δίκιο. Μόλις συνειδητοποίησα ότι σου είπα χαζομάρα. Λάθος μου.

Αφού και στο wrc δεν τρέχει το ea app, με έβαλε απλώς in-game να συνδεθώ απλώς στην ΕΑ από το integration που έχει και δε χρειάζεται να τρέχει και αυτό κάθε φορά. Δε μου πέρασε από το μυαλό καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...