vagos789 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Προσπαθω να αγορασω κατι απο ebay και δεν μπορω
guido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 πηρα κατι απο ebay πριν κανα 40λεπτο. δεν ειχα θεμα 1 1
vagos789 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Εχω δοκιμασει 4 καρτες και paypal σκετο, αποτυχια
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τα ίδια είχα πάθει και εγώ. Έβγαλα μια revolut και το παράτησα τελείως.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις δοκιμάσει να κλείσεις και να ξανανοίξεις το pc ? 👻
gokuthelegend Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ μπαίνω στο ebay κανονικά, και στο paypal. Δεν έχω κάνει κάποια αγορά. Ο υπολογιστής μου ανοίγει και μπουτάρουν κανονικά τα παράθυρα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από gokuthelegend
adsl2+ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Χτες ανανέωσα καρτοκινητό VODA χωρίς πρόβλημα, μπες στο paypal στον λογαριασμό σου να δεις αν έχεις κάποιο μήνυμα
theoritikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχουν αρκετοί πωλητές που ακόμα δεν δέχονται πληρωμή από ελληνικό λογαριασμό συνδεδεμένο στο PayPal. Αν το ποσό το έχεις στο balance του PayPal η πληρωμή γίνεται κανονικά. Πες σε κάποιον φίλο σου που έχει PayPal να σου βάλει το ποσό. Το έχω κάνει αρκετές φορές σε έναν φίλο μου που αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με εσένα 1
corsair04 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Τηλεφώνησε στην τράπεζα και ρώτα γιατί σου μπλοκάρει την συναλλαγή...Μου ετυχε και εμένα όταν προσπαθούσα να αγοράσω κάτι και το όριο της κάρτας ήταν μικρότερο....
talibanakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δοκιμασε να αγορασεις κατι αλλο,μια κινεζικη καρφιτσα που θα σου κοστισει 0,01 λεπτα,να δεις αν θα περασει η πληρωμη. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=pin&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_sop=15&_osacat=0&_odkw=tyre+up&_blrs=recall_filtering&LH_TitleDesc=0 Πολλοι αγοραστες δε δεχονται πληρωμη απο ελληνικη τραπεζα ( μεσω paypal) αλλα δεχονται πληρωμη εαν εχεις υπολοιπο μεσα το paypal account σου. 1
vagos789 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, talibanakos είπε Πολλοι αγοραστες δε δεχονται πληρωμη απο ελληνικη τραπεζα ( μεσω paypal) αλλα δεχονται πληρωμη εαν εχεις υπολοιπο μεσα το paypal account σου. Μαλλον αυτο ηταν το προβλημα Αγορασα απο αλλου και ολα ΟΚ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα