Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μπαίνω στο ebay κανονικά, και στο paypal. Δεν έχω κάνει κάποια αγορά. Ο υπολογιστής μου ανοίγει και μπουτάρουν κανονικά τα παράθυρα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Χτες ανανέωσα καρτοκινητό VODA χωρίς πρόβλημα, μπες στο paypal στον λογαριασμό σου να δεις αν έχεις κάποιο μήνυμα  

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί πωλητές που ακόμα δεν δέχονται πληρωμή από ελληνικό λογαριασμό συνδεδεμένο στο PayPal.

Αν το ποσό το έχεις στο balance του PayPal η πληρωμή γίνεται κανονικά.  Πες σε κάποιον φίλο σου που έχει PayPal να σου βάλει το ποσό.  Το έχω κάνει αρκετές φορές σε έναν φίλο μου που αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με εσένα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τηλεφώνησε στην τράπεζα και ρώτα γιατί σου μπλοκάρει την συναλλαγή...Μου ετυχε και εμένα όταν προσπαθούσα να αγοράσω κάτι και το όριο της κάρτας ήταν μικρότερο....  

Δημοσ.

Δοκιμασε να αγορασεις κατι αλλο,μια κινεζικη καρφιτσα που θα σου κοστισει 0,01 λεπτα,να δεις αν θα περασει η πληρωμη.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=pin&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_sop=15&_osacat=0&_odkw=tyre+up&_blrs=recall_filtering&LH_TitleDesc=0

Πολλοι αγοραστες δε δεχονται πληρωμη απο ελληνικη τραπεζα ( μεσω paypal) αλλα δεχονται πληρωμη εαν εχεις υπολοιπο  μεσα το paypal account σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, talibanakos είπε

Πολλοι αγοραστες δε δεχονται πληρωμη απο ελληνικη τραπεζα ( μεσω paypal) αλλα δεχονται πληρωμη εαν εχεις υπολοιπο  μεσα το paypal account σου.

Μαλλον αυτο ηταν το προβλημα

Αγορασα απο αλλου και ολα ΟΚ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...