AnaSio93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ! Έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και διστυχως η κατάληξη είναι άσχημη . Όπως είχα πει λοιπόν ήμουν σε ένα ιατρείο για πρακτική άσκηση και ο γιατρός μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δε θα με πληρώνει γιατί δε χρειάζεται άτομο έτσι κι αλλιώς και θα μου δώσει απλά το επίδομα του Οαεδ όταν το λάβει στο τέλος . Εγώ μη μπορώντας να αρνηθώ λόγω του ότι θα έχανα το εξάμηνο δέχτηκα . Τελειώνω λοιπόν τη πρακτική μου τον Απρίλιο του 18 και περιμένω να πληρωθεί ο γιατρός για να πάρω και εγώ τα χρήματα κάτι που δεν έγινε γιατί ο λογιστής δεν έκανε ποτέ την ανάλογη αίτηση στον οαεδ και εφόσον την έκανε πλέον αργά μου είπαν ότι πλέον θα πληρωθεί Δεκέμβριο .. περίμενα και εγώ πήγε Ιανουάριος, τελείωσε ο μήνας, ακόμα τίποτα ! Μέσω κάποιων γνωστών τέλος πάντων στον ΟΑΕΔ ενημερώθηκα ότι τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό του γιατρού τον Νοεμβρίο ενώ συνεχίζει να μου λέει ότι δεν έχουν μπει.. πάω στον ΟΑΕΔ κάνω καταγγελία πάω και στην επιθεώρηση μιας και δε μπορούσα πλέον να βγάλω άκρη μαζί του ..και ενημερώνομαι από τον ΟΑΕΔ ότι εφόσον δεν υπέγραψα απόδειξεις πλήρωσης δεν θα έπρεπε να έχει πάρει το επίδομα ο γιατρός με το συμπέρασμα ότι έχει κάνει πλαστογραφία εις βάρος μου. Και το αποτέλεσμα ? Να το παίζει θιγμενος ο κύριος που το έψαξα το θέμα και να μου λέει θα τα παίρνεις λίγα λίγα γιατί πλήρωσα το δάνειο μου με αυτά τα λεφτά (και καλά καταλαθως) . Απευθύνθηκα ήδη σε δικηγόρο και αυτό που γύρισε Και ειπε ο γιατρός Επειδή το συνεχίζω και ζητάω τα χρήματα είναι ότι θα κάνει μήνυση για συκοφαντία κλπ κάτι που επίσης είναι ψεμμα. Άντε πείτε μου εσείς τι θα κανατε στη θέση μου δηλαδή ! Κάτι τέτοιοι άνθρωποι δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και θέλουν να ονομάζονται και γιατροί . ΝΤΡΟΠΉ! 2
Apoll Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, AnaSio93 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Έχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα και διστυχως η κατάληξη είναι άσχημη . Όπως είχα πει λοιπόν ήμουν σε ένα ιατρείο για πρακτική άσκηση και ο γιατρός μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δε θα με πληρώνει γιατί δε χρειάζεται άτομο έτσι κι αλλιώς και θα μου δώσει απλά το επίδομα του Οαεδ όταν το λάβει στο τέλος . Εγώ μη μπορώντας να αρνηθώ λόγω του ότι θα έχανα το εξάμηνο δέχτηκα . Τελειώνω λοιπόν τη πρακτική μου τον Απρίλιο του 18 και περιμένω να πληρωθεί ο γιατρός για να πάρω και εγώ τα χρήματα κάτι που δεν έγινε γιατί ο λογιστής δεν έκανε ποτέ την ανάλογη αίτηση στον οαεδ και εφόσον την έκανε πλέον αργά μου είπαν ότι πλέον θα πληρωθεί Δεκέμβριο .. περίμενα και εγώ πήγε Ιανουάριος, τελείωσε ο μήνας, ακόμα τίποτα ! Μέσω κάποιων γνωστών τέλος πάντων στον ΟΑΕΔ ενημερώθηκα ότι τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό του γιατρού τον Νοεμβρίο ενώ συνεχίζει να μου λέει ότι δεν έχουν μπει.. πάω στον ΟΑΕΔ κάνω καταγγελία πάω και στην επιθεώρηση μιας και δε μπορούσα πλέον να βγάλω άκρη μαζί του ..και ενημερώνομαι από τον ΟΑΕΔ ότι εφόσον δεν υπέγραψα απόδειξεις πλήρωσης δεν θα έπρεπε να έχει πάρει το επίδομα ο γιατρός με το συμπέρασμα ότι έχει κάνει πλαστογραφία εις βάρος μου. Και το αποτέλεσμα ? Να το παίζει θιγμενος ο κύριος που το έψαξα το θέμα και να μου λέει θα τα παίρνεις λίγα λίγα γιατί πλήρωσα το δάνειο μου με αυτά τα λεφτά (και καλά καταλαθως) . Απευθύνθηκα ήδη σε δικηγόρο και αυτό που γύρισε Και ειπε ο γιατρός Επειδή το συνεχίζω και ζητάω τα χρήματα είναι ότι θα κάνει μήνυση για συκοφαντία κλπ κάτι που επίσης είναι ψεμμα. Άντε πείτε μου εσείς τι θα κανατε στη θέση μου δηλαδή ! Κάτι τέτοιοι άνθρωποι δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και θέλουν να ονομάζονται και γιατροί . ΝΤΡΟΠΉ! Σε άλλες χώρες η μούρη του θα ήταν 1η φάτσα στις εφημερίδες, και καμιά 10αριά δικηγόροι θα σε κυνηγούσαν για να πάρουν την υπόθεση, λόγο της επιπλέον αποζημίωσης (έξοδα) που θα εισέπρατταν από τον τύπο. 4 1
CyberWolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 εσυ εισαι και τυχερος εγω που ειμαι απο ΙΕΚ και ο νομος λεει οτι δεν πρεπει να μας πληρωνουν για 6 μηνες πρακτικη που το πας; το κρατος φταιει για ολα οπως ειπε και ο @Silverage δικηγορο και τον πας σουζα και να του παρεις και αλλα!!!
vagos789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Κοιτα ,αν δεν εχεις στοιχεια ακλονητα στα χερια σου,μην υιοθετεις ευκολα λεξεις οπως "πλαστογραφια" γιατι πραγματι μπορει να μπλεξεις. Και παντα να εχεις υποψη σου οτι λαθη γινονται,ειναι αλλο πραγμα πχ η αμελεια και αλλο πραγμα η πλαστογραφια και η υπεξαιρεση. 2
*Kopanos* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Πηγαινε στον Παπαδακη, κάνουν κρα για τέτοια θέματα. Ξεφτιλίσε τον π@π@ρ@. 4
AnaSio93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, roympos1994 είπε εσυ εισαι και τυχερος εγω που ειμαι απο ΙΕΚ και ο νομος λεει οτι δεν πρεπει να μας πληρωνουν για 6 μηνες πρακτικη που το πας; το κρατος φταιει για ολα οπως ειπε και ο @Silverage δικηγορο και τον πας σουζα και να του παρεις και αλλα!!! Το ξέρω ..αλλα το θέμα είναι όχι απλά ότι δε πληρώθηκα εγώ αλλά ότι πήρε τα χρήματα του επιδόματος ενώ δεν έχει δώσει τίποτα σε έμενα. Για να τα πάρει θα έπρεπε πρώτα να τα έχει δώσει σε έμενα . Το ότι τα χρησιμοποίησε και στο δάνειο είναι ανεκδιηγητο απλά 15 λεπτά πριν, vagos789 είπε Κοιτα ,αν δεν εχεις στοιχεια ακλονητα στα χερια σου,μην υιοθετεις ευκολα λεξεις οπως "πλαστογραφια" γιατι πραγματι μπορει να μπλεξεις. Και παντα να εχεις υποψη σου οτι λαθη γινονται,ειναι αλλο πραγμα πχ η αμελεια και αλλο πραγμα η πλαστογραφια και η Δε Το περιπλαστογραγιας δεν το υπέθεσα.. μου το διαβεβαίωσε ο ΟΑΕΔ ότι για να πήρε το επίδομα προϋποθετει ότι υπέγραψες.. ενώ δεν υπέγραψα κατι και μου είπαν ότι τότε έχει κάνει πλαστογραφία . Βέβαια και ζήτησα το χαρτί αυτό που υποτίθεται έχει την υπογραφή μου αλλά δεν το έχω ακόμα . Έκανα αίτηση στον οαεδ και πρέπει ν περιμένω να πάει στα κεντρικά κλπ υπάρχει μία διαδικασία για να μου το δώσουν .. φυσικά αν το συνεχίσει μέχρι να πάρω το χαρτι θα πάω σε γραφολογο. Εγώ τουλάχιστον έχω μια απόδειξη την οποία θα την έχω και χειρόγραφα σε λίγο . Αυτός με κατηγόρησε ευθαρσώς για συκοφαντική δυσφήμιση κάτι που δεν ισχύει και ούτε μάρτυρες έχει για κάτι τέτοιο
CyberWolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, AnaSio93 είπε Το ξέρω ..αλλα το θέμα είναι όχι απλά ότι δε πληρώθηκα εγώ αλλά ότι πήρε τα χρήματα του επιδόματος ενώ δεν έχει δώσει τίποτα σε έμενα. Για να τα πάρει θα έπρεπε πρώτα να τα έχει δώσει σε έμενα . Το ότι τα χρησιμοποίησε και στο δάνειο είναι ανεκδιηγητο απλά Εδω στην Ελλαδα ο καθενας κανει οτι θελει επειδη δεν τους εχουν γα..... καθολου, πολλοι ασ πουμε του δινουν ψιχουλα και ολα τα υπολοιπα τα κρατανε απλα εσυ εισαι σε χειροτερη φαση απ τους αλλους εγω θα το πηγαινα στο τερμα , καποια στιγμη οταν δει οτι το πας σοβαρα και παραπανω απο το απλα να παρεις ενα δικηγορο τοτε θα κλασει πατατες γιατι θα καταλαβει οτι ολα αυτα που "εφτιαχνε" τοσα χρονια θα πανε στραφι και θα κανει πισω. 1
Μάκαρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα, κυνηγησε το οσο μπορεις. Ξεφτιλισε τον 2
AnaSio93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε Εδω στην Ελλαδα ο καθενας κανει οτι θελει επειδη δεν τους εχουν γα..... καθολου, πολλοι ασ πουμε του δινουν ψιχουλα και ολα τα υπολοιπα τα κρατανε απλα εσυ εισαι σε χειροτερη φαση απ τους αλλους εγω θα το πηγαινα στο τερμα , καποια στιγμη οταν δει οτι το πας σοβαρα και παραπανω απο το απλα να παρεις ενα δικηγορο τοτε θα κλασει πατατες γιατι θα καταλαβει οτι ολα αυτα που "εφτιαχνε" τοσα χρονια θα πανε στραφι και θα κανει πισω. Και εγώ έχω σκοπό να το τραβήξω στο τέρμα γιατί πέραν του χρηματικού είναι και ηθικό το ζήτημα . Αν ο καθένας κάνει κάτι τέτοιο θα πλουτιζουν όλοι εις βάρος φοιτητών που προσπαθούν να πάρουν το πτυχίο τους και όλα μέλι γάλα. Και αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι ότι όχι μόνο δεν κάνει πίσω εφόσον βλέπει ότι δεν του βγαίνει η εξυπνάδα που σκέφτηκε αλλά απειλεί και για μήνυση για διαφήμιση κλπ. Δηλαδή το παίζει θιγμενος γιατί ? Επειδή ζήτησα το αυτονόητο ? Και είναι διαφορετικό να μη με πληρώσει απλά από το να πληρωθεί απο πανω και ο ίδιος
paylidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σφαίρα στον αυτιά. Σαν να τον ακούω να κράζει πρωί πρωί γιατρέ που τα πηγές τα λεφτά γιατρεεεε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis 3
AnaSio93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα, κυνηγησε το οσο μπορεις. Ξεφτιλισε τον Θα το κάνω στη τελική και χρήματα να χαλάσω ποντάρω ότι θα τα πάρω πίσω αν πάει τόσο μακρυά το θέμα . Δηλαδή ολόκληρη τέτοια ιστορία από το να δώσει απλά το ποσό και να ξεμπερδεύει .. τι να πεις
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 αν ειναι ετσι οπως τα λες υπαρχουν πολλοι δικηγοροι που θα το κυνηγουσαν και θα επαιρναν ποσοστο της αποζημιωσης...χωρις αρχικα να τους πληρωσεις εσυ
Μάκαρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, AnaSio93 είπε Και εγώ έχω σκοπό να το τραβήξω στο τέρμα γιατί πέραν του χρηματικού είναι και ηθικό το ζήτημα . Αν ο καθένας κάνει κάτι τέτοιο θα πλουτιζουν όλοι εις βάρος φοιτητών που προσπαθούν να πάρουν το πτυχίο τους και όλα μέλι γάλα. Και αυτό που μου τη δίνει πιο πολύ είναι ότι όχι μόνο δεν κάνει πίσω εφόσον βλέπει ότι δεν του βγαίνει η εξυπνάδα που σκέφτηκε αλλά απειλεί και για μήνυση για διαφήμιση κλπ. Δηλαδή το παίζει θιγμενος γιατί ? Επειδή ζήτησα το αυτονόητο ? Και είναι διαφορετικό να μη με πληρώσει απλά από το να πληρωθεί απο πανω και ο ίδιος Μιλας με δικηγορο και του οριζεις απο την αρχη οτι θα πληρωθει απο την αποζημιωση. Απο τη στιγμη που ο γιατρος εχει λερωμενη τη φωλια του, μπορεις να κινηθεις εναντιων του οχι μονο για τα χρηματα που καταχραστηκε, αλλα και για το οτι σε απειλει με μηνυσεις κτλ κτλ. Οι δικηγοροι γνωριζουν απο αυτα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα