Ghost.Dog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Χαιρετω όλους τους φίλους. Ξέρω, υπάρχουν θηριώδη threads για το θέμα, αλλά δεν έχω ίσως την υπομονή / χρόνο να μελετήσω σε βάθος για να βρώ ανάλογη περίπτωση με την δική μου. Λοιπόν. Λαμβάνω μήνυμα (sms) από ΕΛΤΑ (πως ξέρω ότι είναι όντως τα ΕΛΤΑ?), σχετικά με δέμα που περιμένω: Γράφει: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ....ABCDEFGH... (αριθμός πακέτου) απαιτείται PayPal ή τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε να αποσταλεί στο [email protected] Το πακέτο μου, αφορά 2 (δύο) είδη, από Κίνα, με συνολική αξία περί τα 500 ευρώ. Εχω απόδειξη από τον Εμπορο και επίσης από την Τράπεζα, μέσω της οποίας έκανα την Πληρωμή προς τον Κινέζο (πέρασε κανονικά). Ωστόσο, Ο έμπορος μου ειχε "πει" ότι η αποστολή σε εμένα θα γινόταν μέσω Αυστρίας, ώστε να αποφευχθούν πρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού. Πράγματι, ο διεθνής αριθμός tracking, τέλειωνε σε "AT". Και υπέθεσα ότι αφορά όντως τα Ταχυδρομεία της Αυστρίας. ΓΙΑΤΙ τότε λαμβάνω αυτό το μήνυμα? Και.. ΤΙ ΚΑΝΩ?? Επικοινωνώ με τον Εμπορο? Στέλνω τις αποδείξεις στο @eltaklpklp ? Περιμένω? Θα πληρώσω τελικά (και πόσο, ώς εκτίμηση?) ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Προκαταβολικά, σε όποιον/α καλό/η φίλο ή φίλη μπορεί να με κατατοπίσει και, κατά κάποιο τρόπο να μη μπλέξω γραφειοκρατικά, ή ξηλωθώ... βαθειά (κι άλλο ). Ghost.Dog
xristakits Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχως σε τσακωσανε... Απλα στελνεις την αποδειξη και πληρωνεις αν θες τα πραγματα σου. Απο που αγορασες? Ebay, καποιο site? 2
Ghost.Dog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 ευχαριστώ ! Εχεις εκτίμηση πόσο θα πληρώσω? Οχι δεν είναι από τα "γνωστά' sites, δεν είναι κινητό ή τεχνολογικό αγαθό, είναι κάτι πιο.. "συμβατικό" ας πουμε. Μικρό μέγεθος - όσο ένα κουτί κινητού πχ.
Haldol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στέλνεις απόδειξη, και περιμένεις να δεις τι ποσό θα σου βγάλουν... χοντρά χοντρά είναι γύρω στο 30% της αξίας του προϊόντος και των μεταφορικών. Εάν έδωσες δηλαδή 500 ευρώ, γύρω στο 150άρι θα σου έρθει. Κι αυτό επειδή είναι ΕΛΤΑ, αν ήταν από courier θα την είχες πατήσει άσχημα. Αφού σε τσάκωσαν, πληρώνεις. Τώρα δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις. Εκτός και αν αρνηθείς την παράδοση και τα στείλεις πίσω, αλλά άντε βγάλε άκρη με τον κινέζο μετά. 3
Ghost.Dog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Haldol είπε Στέλνεις απόδειξη, και περιμένεις να δεις τι ποσό θα σου βγάλουν... χοντρά χοντρά είναι γύρω στο 30% της αξίας του προϊόντος και των μεταφορικών. Εάν έδωσες δηλαδή 500 ευρώ, γύρω στο 150άρι θα σου έρθει. Κι αυτό επειδή είναι ΕΛΤΑ, αν ήταν από courier θα την είχες πατήσει άσχημα. Αφού σε τσάκωσαν, πληρώνεις. Τώρα δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις. Εκτός και αν αρνηθείς την παράδοση και τα στείλεις πίσω, αλλά άντε βγάλε άκρη με τον κινέζο μετά. Ωχ. Αυτό φοβόμουν. Και τώρα? Θα μου έρθει εντολή πληρωμής? Θα πάρει πολύ καιρό, αν γνωρίζεις αγαπητέ? (ήδη έχω φάει ... δίμηνη αναμονή) Σε ευχαριστώ πολύ !
tornado Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 μολις στειλεις τα στοιχεια σε μια η αντε δυο εργασιμες θα σε ξεμπλοκαρουν. Επρεπε να ειχες κανει καλυτερη συνεννοηση με τον κινεζο, τουλαχιστον να σου βγαλει κανα κατοσταρι τιμη (αν στεκει) να γλυτωσεις με κανα πενηνταρικο. 1 1
christakos07 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24% ΦΠΑ+ Δασμούς Δεν μπορώ να βρω σχετικές πληροφορίες για το ακριβές ποσό των δασμών. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από christakos07
karaLRS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) νιώθω άσχημα που το λέω αλλά αυτό το κράτος θέλει μόνο κλέψιμο. κάνε ότι πρέπει να κάνεις και ας τους να κουρεύονται. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από karaLRS 5 2 4 3
randomcat Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε νιώθω άσχημα που το λέω αλλά αυτό το κράτος θέλει μόνο κλέψιμο. άλλαξε το PayPal με ένα απλό Photoshop και μείωσε το 500€ σε 100€ και ας τους να κουρεύονται. Όχι. Πρέπει να συμφωνεί η τιμή με εκείνη που έχει βάλει ο πωλητής πάνω στο πακέτο.
christakos07 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε νιώθω άσχημα που το λέω αλλά αυτό το κράτος θέλει μόνο κλέψιμο. άλλαξε το PayPal με ένα απλό Photoshop και μείωσε το 500€ σε 100€ και ας τους να κουρεύονται. Κάνω βουτιά σε βόθρο με εικόνες, φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες. Μάντεψε τι περιγράφω. Εντωμεταξύ όλες οι χώρες έχουν δασμολογική πολιτική. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είναι ελληνική πρωτοτυπία. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από christakos07 14 1
karaLRS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, randomcat είπε Όχι. Πρέπει να συμφωνεί η τιμή με εκείνη που έχει βάλει ο πωλητής πάνω στο πακέτο. για να του ζητάνε τιμολόγια μάλλον έχει βάλει λιγότερα ο πωλητής. 1
Ghost.Dog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, randomcat είπε Όχι. Πρέπει να συμφωνεί η τιμή με εκείνη που έχει βάλει ο πωλητής πάνω στο πακέτο. Μα και επιπλέον, θα φανεί και από το αποδεικτικό της Κάρτας (χρεωστική visa) που πλήρωσα. Φτου..... 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε άλλαξε το PayPal με ένα απλό Photoshop και μείωσε το 500€ σε 100€ και ας τους να κουρεύονται. Σε ευχαριστώ, καλά το λες και έχω μεγάλο πειρασμό να το κάνω. Δυστυχώς θέλουν και το method of payment, που στην περίπτωση μου ειναι πληρωμή με Visa (δεν τα έτρωγα σε πεινιρλι...)
karaLRS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ghost.Dog είπε Μα και επιπλέον, θα φανεί και από το αποδεικτικό της Κάρτας (χρεωστική visa) που πλήρωσα. Φτου..... δεν χρειάζεται να τους το στείλεις. σιγά μην στέλνεις σε κάθε υπηρεσία τον αναλυτικό λογαριασμός της κάρτας σου. αν δεν τους κάνει το PayPal να βγάλουν άκρη μόνοι τους. 1 ώρα πριν, Ghost.Dog είπε απαιτείται PayPal ή τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς. ή δεν γράφεις;
Ghost.Dog Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μα ήταν κάρτα η πληρωμή, δεν ήταν Paypal. Που και πάλι δηλαδή, δεν θα άλλαζε και τίποτα. Φφφφφφ αχβαχ.
tornado Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, karaLRS είπε για να του ζητάνε τιμολόγια μάλλον έχει βάλει λιγότερα ο πωλητής. οι κινεζοι ειναι ηλιθιοι.... τους λες, βαλε λιγο χαμηλοτερη τιμη στο κινητο και αυτοι βαζουν 15 ευρω... λες και εδω εχει τιποτα ορεισιβιους και χαφτουν οτι δουν και λενε οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις