Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Όταν πας Αμερική ή αν πας και βλέπεις το μεγαλύτερο ποσοστό να κυκλοφορεί με ένα πιστόλι μη σου φανεί περίεργο ενημερωτικά. 

Kαθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται. Φταίει η εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική που ακολουθούν.2010_homicide_suicide_rates_high-income_

Αντίστοιχα καθόλου περίεργες δεν μου φαίνονται οι συνεχείς μαζικές δολοφονίες σε σχολεία, από νηπιαγωγεία μέχρι λύκεια και πανεπιστήμια, ούτε το ότι η Αμερική έχει εφιαλτικές στατιστικές σε σχέση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

• Like 2
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Kαθόλου περίεργο δεν μου φαίνεται. Φταίει η εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική που ακολουθούν.2010_homicide_suicide_rates_high-income_

Αντίστοιχα καθόλου περίεργες δεν μου φαίνονται οι συνεχείς μαζικές δολοφονίες σε σχολεία, από νηπιαγωγεία μέχρι λύκεια και πανεπιστήμια, ούτε το ότι η Αμερική έχει εφιαλτικές στατιστικές σε σχέση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

Να και σε κάποια δημοσκόπηση που η Ελλάδα δεν είναι καν ή δεν είναι στα τοπ 10 (πχ. χρέη) αυτό ίσως είναι και επίτευγμα για την χώρα μας 

Αλλά άκυρο λέει high income 😕

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Να και σε κάποια δημοσκόπηση που η Ελλάδα δεν είναι καν ή δεν είναι στα τοπ 10 (πχ. χρέη) αυτό ίσως είναι και επίτευγμα για την χώρα μας 

Κάνε μου τη χάρη και μη βάζεις στη συζήτηση παραμέτρους παντελώς άσχετες με το θέμα.

Σου παρέθεσα τα στοιχεία απλά και μόνο για να σου δείξω πως η μαζική οπλοκατοχή όχι μόνο δεν βελτιώνει την ασφάλεια των πολιτών, αλλά οδηγεί και σε φρικτά εγκλήματα.

Τον άλλον, προχτές, τον απέλυσαν από τη δουλειά, κι αυτός πήγε και δολοφόνησε συναδέλφους του (περισσότερα, εδώ). Και δεν σκότωσε καν "τα αφεντικά", αθώους συναδέλφους του σκότωσε.

Κι αυτά συμβαίνουν, πρακτικά, κάθε μέρα. Ακριβώς γιατί πας και ακουμπάς μια ταυτότητα και σου πουλάνε όπλο, από επιτόπου έως μετά από τρεις μέρες (παρενθετικά, πολιτείες οι οποίες -κόντρα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση- εισήγαγαν υποχρεωτικές περιόδους αναμονής για την απόκτηση όπλου κατέγραψαν αισθητή πτώση στις αυτοκτονίες. Περισσότερα, εδώ).

Στην αλαφιασμένη Ελλάδα των τελευταίων ετών, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχαμε την ίδια εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική περί οπλοκατοχής.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Άσχετο, αλλά η ασφάλεια κλοπής σπιτιού καλύπτει κατά κύριο λόγο πράγματα που σπάνια θα μπει στη λογική να βουτήξει κάποιος που κάνει ντου σε ένα διαμέρισμα 

Δε καλύπτονται laptop, tablet, κινητά, ρολόγια, μετρητά & κοσμήματα 

Άρα τσάμπα λεφτά είναι, εκτός αν έχετε άγχος μην σας πάρουν το ψυγείο και το πλυντήριο... 

Καλύπτονται τηλεοράσεις, υπολογιστές, laptop, κινητά κτλ.
Όχι κοσμήματα και είδη τέχνης. Αυτά τα βάζεις σε θυρίδα και ξεμπερδεύεις σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Κάνε μου τη χάρη και μη βάζεις στη συζήτηση παραμέτρους παντελώς άσχετες με το θέμα.

Σου παρέθεσα τα στοιχεία απλά και μόνο για να σου δείξω πως η μαζική οπλοκατοχή όχι μόνο δεν βελτιώνει την ασφάλεια των πολιτών, αλλά οδηγεί και σε φρικτά εγκλήματα.

Τον άλλον, προχτές, τον απέλυσαν από τη δουλειά, κι αυτός πήγε και δολοφόνησε συναδέφλους του (περισσότερα, εδώ). Και δεν σκότωσε καν "τα αφεντικά", αθώους συναδέλφους του σκότωσε.

Κι αυτά συμβαίνουν, πρακτικά, κάθε μέρα. Ακριβώς γιατί πας και ακουμπάς μια ταυτότητα και σου πουλάνε όπλο, από επιτόπου έως μετά από τρεις μέρες (παρενθετικά, πολιτείες οι οποίες -κόντρα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση- εισήγαγαν υποχρεωτικές περιόδους αναμονής για την απόκτηση όπλου κατέγραψαν αισθητή πτώση στις αυτοκτονίες. Περισσότερα, εδώ).

Στην αλαφιασμένη Ελλάδα των τελευταίων ετών, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχαμε την ίδια εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική περί οπλοκατοχής

Ενώ εσύ που μου δίνεις παράδειγμα άτομο που τον απείλησαν από την δουλειά και πήγε και σκότωσε αθώους συναδέλφους είχε δηλωμένο όπλο? Δηλαδή αν αγόραζε από κάποιον άλλον με σβησμένο νούμερο ή έστω αν είχε σκοτώσει το όπλο οου αγόρασε δεν παίζει?

Η μήπως είχε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το διαχειριστή το θέμα και του στρίψε η τρέλα στο μυαλό και πήγε και τους γάζωσε? 

Πόσοι στην Ελλάδα αυτοκτόνησαν λόγο χρεών και πόσοι λέγαν βόμβα στην βουλή κλπ.? Γιατί δεν πήγε κάποιος που θα αυτοκτονούσε να πάρει μαζί και τους 300?

Δεν με νοιάζει για τον ΧΨ λόγω ποιος αυτοκτόνησε για ποιον λόγο και αν έπεσε από γέφυρα άλλοι αυτοκτονούν από ερωτική απογοήτευση είναι λογικό? Για κάποιους είναι για κάποιους όχι σημασία έχει πόσο παραπέρα βλέπει ο καθένας και όχι τη κάνουν οι άλλοι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Snoob είπε

Στην αλαφιασμένη Ελλάδα των τελευταίων ετών, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχαμε την ίδια εγκληματικά ανεύθυνη πολιτική περί οπλοκατοχής.

...και με πάρα πολλούς να νομίζουν πως όταν μπει ο κακοποιός (που πιθανότατα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε συμπλοκές και στη χρήση όπλων) θα τον εκτελέσουν γιατί έτσι κάνουν στο Fortnite και δεν τους φάνηκε και πολύ δύσκολο να πυροβολείς, τότε στο στρατό με το Μ1. Άσε που στο λούνα παρκ μια φορά τα είχαν ξεσκίσει τα τενεκεδάκια.
(Δεν θα σχολιάσω το πότε θα βρουν χρόνο να ξεκλειδώσουν το όπλο, να βρουν τις σφαίρες και να γεμίσουν. Αλλά ξέχασα. Ο Liam Neeson κοιμάται με το γεμισμένο 45ρι κάτω από το μαξιλάρι, και ποτέ κανένα παιδί του δεν σκότωσε τα υπόλοιπα)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Καλύπτονται τηλεοράσεις, υπολογιστές, laptop, κινητά κτλ.
 Όχι κοσμήματα και είδη τέχνης. Αυτά τα βάζεις σε θυρίδα και ξεμπερδεύεις σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Μπορείς να μας πεις κόστος και ποια ασφαλιστική σου δίνει τέτοια δυνατότητα ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Μπορείς να μας πεις κόστος και ποια ασφαλιστική σου δίνει τέτοια δυνατότητα ; 

Είχα ασφαλιστεί στην ΑΧΑ, ήταν γύρω στα 80-100 ευρώ το έτος. Για διαφόρους λόγους δεν το ανανέωσα.
Μάλιστα,  όταν είχα πάρει ένα ακριβό ποδήλατο το οποίο είχα στην αποθήκη, είχα επεκτείνει την ασφάλεια και σε όλα τα περιεχόμενά της.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, unforgiven είπε

...και με πάρα πολλούς να νομίζουν πως όταν μπει ο κακοποιός (που πιθανότατα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε συμπλοκές και στη χρήση όπλων) θα τον εκτελέσουν γιατί έτσι κάνουν στο Fortnite και δεν τους φάνηκε και πολύ δύσκολο να πυροβολείς, τότε στο στρατό με το Μ1. Άσε που στο λούνα παρκ μια φορά τα είχαν ξεσκίσει τα τενεκεδάκια.
(Δεν θα σχολιάσω το πότε θα βρουν χρόνο να ξεκλειδώσουν το όπλο, να βρουν τις σφαίρες και να γεμίσουν. Αλλά ξέχασα. Ο Liam Neeson κοιμάται με το γεμισμένο 45ρι κάτω από το μαξιλάρι, και ποτέ κανένα παιδί του δεν σκότωσε τα υπόλοιπα)

Προφανώς, αυτά δεν υπάρχουν στο φανταστικό κόσμο που πλάθουν ορισμένοι με το νου τους: χρόνοι αντίδρασης, ασφαλείς χώροι φύλαξης πυροβόλων όπλων (που κανονικά πρέπει να φυλάσσονται χωριστά από τα πυρομαχικά τους) κτλ. 

Θα πεταχτείς μέσα στη νύχτα με την τσίμπλα στο μάτι και θα αρχίζεις να θερίζεις τους διαρρήκτες με όπλο που θα έχεις πρόχειρο εκεί δίπλα, γεμάτο.

Τι να πω, εδώ ο φίλος του για "2 μπουνιές" (υποτίθεται, ας πούμε πως έτσι είναι) βρέθηκε μπλεγμένος, και δεν το αντιλαμβάνεται πως το παράδειγμα που μόνος του δίνει λειτουργεί αποτρεπτικά για την προσφυγή στη βία. Σκέψου ο φίλος αντί για τις ατσάλινες γροθιές του να είχε ένα περίστροφο...

Αλλά, οκ, θα "καεί στην κόλαση" ο διαρρήκτης, αυτό είναι το ζητούμενο.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, LIGHT1NG said:

Ενώ εσύ που μου δίνεις παράδειγμα άτομο που τον απείλησαν από την δουλειά και πήγε και σκότωσε αθώους συναδέλφους είχε δηλωμένο όπλο? Δηλαδή αν αγόραζε από κάποιον άλλον με σβησμένο νούμερο ή έστω αν είχε σκοτώσει το όπλο οου αγόρασε δεν παίζει?

Η μήπως είχε ψυχολογικά και δεν μπορούσε να το διαχειριστή το θέμα και του στρίψε η τρέλα στο μυαλό και πήγε και τους γάζωσε? 

Πόσοι στην Ελλάδα αυτοκτόνησαν λόγο χρεών και πόσοι λέγαν βόμβα στην βουλή κλπ.? Γιατί δεν πήγε κάποιος που θα αυτοκτονούσε να πάρει μαζί και τους 300?

Δεν με νοιάζει για τον ΧΨ λόγω ποιος αυτοκτόνησε για ποιον λόγο και αν έπεσε από γέφυρα άλλοι αυτοκτονούν από ερωτική απογοήτευση είναι λογικό? Για κάποιους είναι για κάποιους όχι σημασία έχει πόσο παραπέρα βλέπει ο καθένας και όχι τη κάνουν οι άλλοι 

Ρε συ, μην κάνεις τον χαζό, είναι πολύ απλό το ζήτημα.  Σε μία κοινωνία υπάρχουν τρελοί, ψυχοπαθείς, απογοητευμένοι, μαλάκες τύπου "ξερειςποιοςειμαιγωρε" που ανθίζουν πολύ στην χώρα μας κλπ.

Αν τους δώσεις όπλο νόμιμα και με εξπρες διαδικασίες θα σκοτώσουν ή θα σκοτωθούν. Δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι αυτονόητο, αναμενόμενο και έχει αποδειχθεί με κάθε πιθανό τρόπο.

Το 99% αυτών υπό άλλες συνθήκες δεν θα ψάξει να βρει παράνομα όπλο, όσο εύκολο ή δύσκολο και αν είναι αυτό.

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

αν μου μπουκάρανε θα τους έδινα και το βρακί μου και θα τους παρακάλαγα να φύγουν και να μας αφήσουν

Ε σιχάθηκα με τόση δειλία 🤢

1 ώρα πριν, Snoob είπε

Ερώτηση: "Σε ποια χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου;"

Απάντηση: "Αμέρικα"

Δικό μου σχόλιο: ΔΕΝ ισχύει αυτό. Όχι μόνο δεν υπάρχει νόμος που να σου επιτρέπει να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει, αλλά μπορείς (αναλόγως του πώς κατέληξες να τον σκοτώσεις) να βρεθείς άγρια μπλεγμένος.

Οι ΗΠΑ έχουν 50 πολιτείες όπου η κάθε μία έχει και τους δικούς της νόμους.

Με γρήγορη αναζήτηση στο Google βρήκα σε άρθρο για το Texas:
http://nation.time.com/2013/06/13/when-you-can-kill-in-texas/

So-called “justifiable homicides” are on the rise in Texas, where in 2007 Governor Rick Perry expanded already expansive lethal-force laws to allow Texans to kill in their vehicles and workplaces in self-defense or in any location to stop “aggravated kidnapping, murder, sexual assault, aggravated sexual assault, robbery, or aggravated robbery.”

Για την Georgia:
https://www.ledger-enquirer.com/news/local/article131508074.html

What some call the “castle doctrine” is ensconced in the law: If someone breaks or is breaking into your home, you can shoot them, legally, as long as you “reasonably” believe such force is required to stop the “unlawful entry into or attack upon a habitation.”

2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Αλλά την στιγμή που όταν κάποιος έρχεται να σε κλέψει και έστω του έχεις πατήσει μια μπουνιά στην μούρη και τον πιάνει η αστυνομία και στο δικαστήριο αυτός την γλυτώνει και εσύ φταις με ξυλοδαρμό πως το βλέπεις? Φυσιολογικό? 

Εγώ μαζί σου φίλε. Ειδικά αν είμαι με τη γυναίκα μου μέσα δεν πρόκειται να τον αφήσω να πλησιάσει ή να αφήσω στις πιθανότητες το αν οπλοφορεί ή αν έχει βίαιες διαθέσεις. Θα τον στείλω στον διάολο σε κάθε περίπτωση και αν είναι να πάω φυλακή θα κοιτάξω και να το ευχαριστηθώ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, randomcat είπε

Ε σιχάθηκα με τόση δειλία 🤢

Οι ΗΠΑ έχουν 50 πολιτείες όπου η κάθε μία έχει και τους δικούς της νόμους.

Με γρήγορη αναζήτηση στο Google βρήκα σε άρθρο για το Texas:
http://nation.time.com/2013/06/13/when-you-can-kill-in-texas/

So-called “justifiable homicides” are on the rise in Texas, where in 2007 Governor Rick Perry expanded already expansive lethal-force laws to allow Texans to kill in their vehicles and workplaces in self-defense or in any location to stop “aggravated kidnapping, murder, sexual assault, aggravated sexual assault, robbery, or aggravated robbery.”

Για την Georgia:
https://www.ledger-enquirer.com/news/local/article131508074.html

What some call the “castle doctrine” is ensconced in the law: If someone breaks or is breaking into your home, you can shoot them, legally, as long as you “reasonably” believe such force is required to stop the “unlawful entry into or attack upon a habitation.”

Εγώ μαζί σου φίλε. Ειδικά αν είμαι με τη γυναίκα μου μέσα δεν πρόκειται να τον αφήσω να πλησιάσει ή να αφήσω στις πιθανότητες το αν οπλοφορεί ή αν έχει βίαιες διαθέσεις. Θα τον στείλω στον διάολο σε κάθε περίπτωση και αν είναι να πάω φυλακή θα κοιτάξω και να το ευχαριστηθώ.

Τα διάβασες καθόλου αυτά που παρέθεσες;

Μάλλον όχι.

Γιατί, αν τα είχες διαβάσει, θα καταλάβαινες ότι, προκειμένου να χαρακτηριστεί "δικαιολογημένη ανθρωποκτονία" μία υπόθεση, οδηγείται στο δικαστήριο.

Πάμε άλλη μία, γιατί η τροφοδότηση φαντασιώσεων είναι εξόχως επικίνδυνο πράγμα:

Πουθενά δεν υπάρχει νόμος που λέει "μπήκες στο σπίτι μου, σε καθάρισα, τελείωσε". Πουθενά. Αντίθετα παντού θα ελεγχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Ακόμη και το περίφημο "Stand your ground" (που αναφέρεται στο άρθρο για τη Τζόρτζια) ενεργοποιείται υπό προϋποθέσεις. Αν ασκήσεις βία όταν πλέον δεν απειλείσαι (λ.χ. πυροβολώντας στην πλάτη κάποιον που προσπαθεί να ξεφύγει ή συνεχίζοντας να πλακώνεις στις κλοτσιές κάποιον που σέρνεται για να απομακρυνθεί) παύει να ισχύει η όποια πρόνοια, και βρίσκεται κατηγορούμενοςγια πρόκληση σωματικής βλάβης.

Υ.Γ. Αν "φιλοδοξία" μας είναι να καταντήσουμε σαν τα χάλια του Τέξας, νομίζω πως θέτουμε πάρα πολύ χαμηλά τον πήχη.

Υ.Γ.2 Κι εγώ σιχαίνομαι την ελαφρότητα με την οποία προτρέπουμε συνανθρώπους μας σε πράξεις βίας οι οποίες, ακόμη και αν δικαιωθούν δικαστικά (και αυτό, πάλι από άρθρο που εσύ παρέθεσες) μπορούν να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά και όχι μόνο, ζημιά, δυσανάλογη αυτής την οποία υποτίθεται πως απέτρεψαν. Δείτε, λ.χ., πόσο στοίχησε στον Τζορτζ Ζίμερμαν η απόφασή του να "μην υποχωρήσει" και να πυροβολήσει εναντίον ενός αφροαμερικανού εφήβου. Αθώθηκε, καταστράφηκε ο γάμος του και αργότερα έγινε ο ίδιος στόχος δολοφονικής επίθεσης. Αλλά, οκ, εντάξει, αφού αθωώθηκε, όλα καλά, φαντάζομαι.

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Snoob είπε

Τα διάβασες καθόλου αυτά που παρέθεσες;

Μάλλον όχι.

Γιατί, αν τα είχες διαβάσει, θα καταλάβαινες ότι, προκειμένου να χαρακτηριστεί "δικαιολογημένη ανθρωποκτονία" μία υπόθεση, οδηγείται στο δικαστήριο.

Πάμε άλλη μία, γιατί η τροφοδότηση φαντασιώσεων είναι εξόχως επικίνδυνο πράγμα:

Πουθενά δεν υπάρχει νόμος που λέει "μπήκες στο σπίτι μου, σε καθάρισα, τελείωσε". Πουθενά. Αντίθετα παντού θα ελεγχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Ακόμη και το περίφημο "Stand your ground" (που αναφέρεται στο άρθρο για τη Τζόρτζια) ενεργοποιείται υπό προϋποθέσεις. Αν ασκήσεις βία όταν πλέον δεν απειλείσαι (λ.χ. πυροβολώντας στην πλάτη κάποιον που προσπαθεί να ξεφύγει ή συνεχίζοντας να πλακώνεις στις κλοτσιές κάποιον που σέρνεται για να απομακρυνθεί) παύει να ισχύει η όποια πρόνοια, και βρίσκεται κατηγορούμενοςγια πρόκληση σωματικής βλάβης.

Υ.Γ. Αν "φιλοδοξία" μας είναι να καταντήσουμε σαν τα χάλια του Τέξας, νομίζω πως θέτουμε πάρα πολύ χαμηλά τον πήχη.

Υ.Γ.2 Κι εγώ σιχαίνομαι την ελαφρότητα με την οποία προτρέπουμε συνανθρώπους μας σε πράξεις βίας οι οποίες, ακόμη και αν δικαιωθούν δικαστικά (και αυτό, πάλι από άρθρο που εσύ παρέθεσες) μπορούν να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά και όχι μόνο, ζημιά, δυσανάλογη αυτής την οποία υποτίθεται πως απέτρεψαν. Δείτε, λ.χ., πόσο στοίχησε στον Τζορτζ Ζίμερμαν η απόφασή του να "μην υποχωρήσει" και να πυροβολήσει εναντίον ενός αφροαμερικανού εφήβου. Αθώθηκε, καταστράφηκε ο γάμος του και αργότερα έγινε ο ίδιος στόχος δολοφονικής επίθεσης. Αλλά, οκ, εντάξει, αφού αθωώθηκε, όλα καλά, φαντάζομαι.

Τα είχα διαβάσει - στα γρήγορα - πριν τα βάλω εδώ και είδα ότι υπάρχουν και ορισμένες - σωστές να σημειώσω - προϋποθέσεις που είναι απολύτως λογικό. Εγώ παρέθεσα κυρίως το "ζουμί" και ήθελα να αναδείξω και το point μου ότι οι ΗΠΑ είναι μια χώρα με διαφορετικούς νόμους ανά πολιτεία και άρα δεν είναι σωστό το να λέμε γενικά ότι στην Αμερική ισχύει ή δεν ισχύει κάτι.

Είναι επίσης λογικό το ότι μια υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο δικαστήριο και να εξεταστεί. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορείς και με τις ευλογίες του νόμου να προστατεύσεις το σπίτι σου και ακόμα και να σκοτώσεις τον διαρρήκτη! Αυτό νομίζω ότι ήταν και το σημείο της "διαφωνίας" σου με έναν συμφορουμίτη και όχι το αν θα πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση ή όχι στο δικαστήριο.

Έπειτα, προσωπικά θα προτιμούσα να ανατινάξω το ίδιο μου το σπίτι με ρουκέτα μαζί με τον διαρρήκτη από το να του επιτρέψω να φύγει με δικά μου χρήματα και υπάρχοντα. Και αυτό θα ήθελα να είναι το μήνυμα που υπάρχει στην γειτονιά - ότι αν τολμήσεις να παραβιάσεις μια ιδιοκτησία τότε διατρέχεις σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή σου. Αναφέραμε τόσα μέτρα προστασίας, αλλά δεν εστιάσαμε στο πιο σημαντικό που είναι ο φόβος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι σκληροί ανδρες μαζεύτηκαν εδω.

Ο κλέφτης, που προφανώς εχει και την ευκολία να αιφνιδιάσει, έχει το πλεονέκτημα του χρόνου, έχει το όπλο (μαχαίρι, όπλο, σπρέι ή οτιδηποτε άλλο) έτοιμο, το έχει επιχειρήσει περισσότερες φορές και ξέρει τι γίνεται, 99% είναι πιο επικίνδυνος απο εσάς (δεν μιλάμε φυσικα για τα κομάντα του insomnia) και εσεις μου συζητάτε να τον σκοτώσετε..... Και σκέφτεστε ήδη πως θα βγείτε έξω.

Γιαυτο ο κοσμος δρα αποτρεπτικά και προληπτικά , δεν βάζει μεσα στο σπίτι σπρέι καπνου και δεν συνδέει την πόρτα με την ΔΕΗ

Επεξ/σία από Dvs
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...