vision Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Δεν απειλείται όταν δεν είσαι σπίτι. Πχ. Ο διαρρήκτης είναι μέσα μπαίνεις μέσα και βλέπεις έναν με κουκούλα να σου αδειάζει το σπίτι απο εκεί και μετά τη κάνεις? Πρώτη κίνηση παίρνεις αστυνομία μέχρι να έρθει τη κάνετε στρώνεται πόκερ και ουίσκι? Αν δεν έχεις συναγερμό αυτό. Αν έχεις θα ξέρεις πως είτε έγινε παραβίαση, είτε false alarm, δεν υπάρχει η έκπληξη. Πάρε αστυνομία και περίμενε με 2-3 γείτονες απ' έξω με ένα ματσούκι να δούμε ποιος θα βγει.
prometheas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μπορείς να μας πεις κόστος και ποια ασφαλιστική σου δίνει τέτοια δυνατότητα ; ΑΧΑ, Allianz, AIG στα σίγουρα... 1
unforgiven Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, prometheas είπε Το μόνο που μπορεί να ζητηθεί κατά την σύναψη του συμβολαίου είναι να τους δώσεις μια λίστα με τον εξοπλισμό που θέλεις να προστεθεί στο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μαζί με την αξία του. Ακριβώς. Στη δική μου περίπτωση ζήτησαν, πέρα από τη λίστα, και τα τιμολόγια/αποδείξεις για κάθε τι με αξία πάνω από 2000€.
Balantakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και αν ο κλεφτης εχει λογαριασμο στο ινσομνια και αυτη την στιγμη γελαει μαζι μας? 😃 Περα απο την πλακα, με καποια πραγματα συμφωνω, σε αυτα που γραφει ο OP, σε αλλα οχι. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Balantakos 1
cambo99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Πάνω απ'όλα αλλάζουμε πόρτα ( τελευταίας τεχνολογίας ) και κλειδαριά όσο καλύτερη γίνεται αυτήν τη στιγμή. Μετά 2-3 κάμερες μέσα με ανίχνευση κίνησης, ανιχνευτές κίνησης σε παράθυρα και πόρτες, μια σειρήνα ( για κάθε ενδεχόμενο ) , κλείδωμα πόρτας και μπαλκονόπορτας ακόμη και όταν είμαστε μέσα και τέλος κάνουμε το σταυρό μας ( όσοι πιστεύουμε 😋 ) .
cumulus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι έχω κάνει εγώ στο σπίτι (ξέρω χε...τε 😁) Κάμερες στις βεράντες που βλέπουν μόνο βεράντα. Με ενεργοποίηση ανάβουν φωτα στη βεράντα και όλο το σπιτι) Μέσα συναγερμος με σύνδεση σε τηλ κέντρο μέσω σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και σειρήνες εννοείται μέσα έξω. Εσωτερικές κάμερες με μπαταρίες (Όχι ip cameras) σε περίπτωση ενεργοποίησης ανεβάζουν το βίντεο στο ΝΕΤ, οπότε και να τις σπάσουν το βίντεο υπάρχει.Οι κάμερες ενεργοποιούν 2 σειρήνες που βρίσκονται σε διαφορετικά και απομακρυσμένα σημεία μέσα στο σπίτι. Δύο γραμμές internet ώστε και τη μια να κόψουν να στείλουν μέσω της άλλης οι κάμερες το βίντεο. Τον αριθμό της δεύτερης τηλεφωνικής γραμμής μόνο οι 3 της οικογένειας τον γνωρίζουμε Φυσικά ups στο router Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από cumulus 2
pavloa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, cumulus είπε Τι έχω κάνει εγώ στο σπίτι (ξέρω χε...τε 😁) Κάμερες στις βεράντες που βλέπουν μόνο βεράντα. Με ενεργοποίηση ανάβουν φωτα στη βεράντα και όλο το σπιτι) Μέσα συναγερμος με σύνδεση σε τηλ κέντρο μέσω σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και σειρήνες εννοείται μέσα έξω. Εσωτερικές κάμερες με μπαταρίες (Όχι ip cameras) σε περίπτωση ενεργοποίησης ανεβάζουν το βίντεο στο ΝΕΤ, οπότε και να τις σπάσουν το βίντεο υπάρχει.Οι κάμερες ενεργοποιούν 2 σειρήνες που βρίσκονται σε διαφορετικά και απομακρυσμένα σημεία μέσα στο σπίτι. Δύο γραμμές internet ώστε και τη μια να κόψουν να στείλουν μέσω της άλλης οι κάμερες το βίντεο. Τον αριθμό της δεύτερης τηλεφωνικής γραμμής μόνο οι 3 της οικογένειας τον γνωρίζουμε Φυσικά ups στο router Επειδή και εγώ σκέφτομαι να βάλω κάμερες περιμετρικά του σπιτιού μου (μονοκατοικία) τι κάμερες έχεις βάλει? Όταν λες κάμερες με μπαταρία? Να πω κάτι που μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί. Οι 2 γραμμές ιντερντετ έρχονται απο ένα καλώδιο του ΟΤΕ μέσα στο σπίτι σου και εκεί σου δίνει τις 2 γραμμές. Οπότε αν κόψουν απο έξω το καλώδιο τότε θα κοπούν και οι 2 γραμμές.
cumulus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, pavloa είπε Επειδή και εγώ σκέφτομαι να βάλω κάμερες περιμετρικά του σπιτιού μου (μονοκατοικία) τι κάμερες έχεις βάλει? Όταν λες κάμερες με μπαταρία? Να πω κάτι που μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί. Οι 2 γραμμές ιντερντετ έρχονται απο ένα καλώδιο του ΟΤΕ μέσα στο σπίτι σου και εκεί σου δίνει τις 2 γραμμές. Οπότε αν κόψουν απο έξω το καλώδιο τότε θα κοπούν και οι 2 γραμμές. Ουπς δεν το ηξερα αυτο για τη γραμμη Κάμερες arlo έχω βάλει, αλλά να ξέρεις είναι πολύ ακριβές.Εχουν μια βάση στην οποία συνδέονται ασύρματα και αυτή συνδέεται μέσω wifi στο ΝΕΤ ουτε πορτες να ανοίγεις ουτε τίποτα άλλες ρυθμίσεις .Αυτη η βάση έχει και σειρήνα .Αν είναι όμως μεγάλο το σπίτι χρειάζεσαι 2 βασεις άρα extra κόστος Οι κάμερες ενεργοποιούνται οπότε θέλεις εσύ.Ας πούμε άμα είσαι μέσα στο σπίτι τις έχεις στο off
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, liopyr είπε Αυτή είναι σίγουρα η σωστή αντιμετώπιση, αλλά συνήθως η αδρεναλίνη εκείνη την ώρα δεν σε αφήνει να σκεφτείς πολύ ψύχραιμα. Το λέω γιατί το έπαθα, πάντα είμαι της γραμμής "πάρε οτι θες φίλε, και αν κάτι δεν δουλεύει φερτο πίσω να στο φτιάξω" , αλλά ένα καλοκαίρι που άκουσα να προσπαθούν να μου σηκώσουν την μηχανή κατέληξα στις 4 το πρωί να κάνω κύκλους στο τετράγωνο ημίγυμνος με σαγιονάρα και ένα σφυρί στο χέρι. Αλήθεια δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, ακόμα δεν μπορώ να ψυχολογήσω γιατί είχα τετοια αντίδραση ενώ γνωρίζω από πριν πόσες χοντρές μαλακίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί εκείνο το βραδυ. Eδω που τα λεμε οταν σκασει η αδρεναλινη δεν μπορεις να εισαι σιγουρος πως θα αντιδρασεις δυστυχως.
Psaris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 πάντως έξυπνο αυτό με το ip module και όταν κοπεί το ιντερνετ/τηλέφωνο σε παίρνουν απο το κέντρο, γιατί άμα είναι το απλό σου κόβουν το τηλ και άμα έχεις τίποτα 3g με κάρτα συναγερμό που εχουν κατι εξοχικά βάζουν και jammer και το κόβουν.
pavloa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, cumulus είπε Ουπς δεν το ηξερα αυτο για τη γραμμη Κάμερες arlo έχω βάλει, αλλά να ξέρεις είναι πολύ ακριβές.Εχουν μια βάση στην οποία συνδέονται ασύρματα και αυτή συνδέεται μέσω wifi στο ΝΕΤ ουτε πορτες να ανοίγεις ουτε τίποτα άλλες ρυθμίσεις .Αυτη η βάση έχει και σειρήνα .Αν είναι όμως μεγάλο το σπίτι χρειάζεσαι 2 βασεις άρα extra κόστος Οι κάμερες ενεργοποιούνται οπότε θέλεις εσύ.Ας πούμε άμα είσαι μέσα στο σπίτι τις έχεις στο off Οπότε τζάμπα πληρώνεις για δύο γραμμές. Απο την στιγμή που έχεις gsm, μπορείς να βάλεις και ενα ip module ώστε να επικοινωνεί συνέχεια με το κέντρο και αν σου κόψουν την γραμμή το κέντρο θα σε ειδοποιήσει αμέσως. Τις είδα τις κάμερες πανάκριβες αλλά αξίζουν τα λεφτά τους. Εγώ σκέφτομαι να πάρω δυο digoo αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά. https://www.banggood.com/Digoo-DG-WO1F-Cloud-Storage-3_6mm-Lens-720P-Waterproof-Outdoor-WIFI-Security-IP-Camera-Motion-Detect-p-1194795.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN 5 λεπτά πριν, Psaris είπε πάντως έξυπνο αυτό με το ip module και όταν κοπεί το ιντερνετ/τηλέφωνο σε παίρνουν απο το κέντρο, γιατί άμα είναι το απλό σου κόβουν το τηλ και άμα έχεις τίποτα 3g με κάρτα συναγερμό που εχουν κατι εξοχικά βάζουν και jammer και το κόβουν. Ναι είναι πολύ καλό αν το έχεις συνδέσει με το κέντρο, στέλνει σήμα ανά 1 λεπτό ή και περισσότερο αν θέλεις . Επίσης κατεβάσεις και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και μπορείς να διαχειριστείς τον πίνακα.
cumulus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, pavloa είπε Οπότε τζάμπα πληρώνεις για δύο γραμμές. Απο την στιγμή που έχεις gsm, μπορείς να βάλεις και ενα ip module ώστε να επικοινωνεί συνέχεια με το κέντρο και αν σου κόψουν την γραμμή το κέντρο θα σε ειδοποιήσει αμέσως. Τις είδα τις κάμερες πανάκριβες αλλά αξίζουν τα λεφτά τους. Εγώ σκέφτομαι να πάρω δυο digoo αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά. https://www.banggood.com/Digoo-DG-WO1F-Cloud-Storage-3_6mm-Lens-720P-Waterproof-Outdoor-WIFI-Security-IP-Camera-Motion-Detect-p-1194795.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN Ναι είναι πολύ καλό αν το έχεις συνδέσει με το κέντρο, στέλνει σήμα ανά 1 λεπτό ή και περισσότερο αν θέλεις . Επίσης κατεβάσεις και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και μπορείς να διαχειριστείς τον πίνακα. Τη μια δεν την πληρώνω ,επειδή είναι πακέτο με τη νοβα δηλαδή είτε έχω νόβα και τηλ είτε έχω νόβα,τηλ, ιντερνετ πληρώνω τα ίδια .Αυτο διότι η νοβα μου έδινε και τα τρία μαζί,δε μου κόβει ούτε cent χωρίς ίντερνετ.
liopyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, cumulus said: Τι έχω κάνει εγώ στο σπίτι (ξέρω χε...τε 😁) Παίζει η κλοπή να σου βγει πιο φθηνά πάντως. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από liopyr
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι μόνο αυτό. Φαντάσου μετά απ' όλα αυτά να τη φάει. Θα πονέσει στη νιοστή περισσότερο.
Narayan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν είναι μόνο αυτό. Φαντάσου μετά απ' όλα αυτά να τη φάει. Θα πονέσει στη νιοστή περισσότερο. Τουναντίον, αν τον έκλεβαν χωρίς να είχε λάβει τα μέτρα μετά θα χτυπιόταν που δεν τα είχε βάλει. Ενώ τώρα τουλάχιστον ξέρει πως έκανε ότι μπορούσε και απλά έπεσε σε επαγγελματία ληστή που μπορεί να είναι και λιγότερο από το 1% των περιπτώσεων. Επίσης με τα επιπλέον μέτρα τα ασφάλιστρα κατά της κλοπής θα είναι φαντάζομαι αρκετά χαμηλότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα